• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۲۷۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳
مازندران » علمی و فرهنگی

تکریم از زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت، وظیفه همه

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: تکریم از زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت، وظیفه همه است.

تکریم از زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت، وظیفه همه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مراسم تکریم از خدمات ۳۵ ساله سید عیسی میرشفیعی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران در اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران در این مراسم گفت: در خدمت مردی هستیم که تمام عمرش را در راه تعلیم و تربیت گذاشت و ۳۵ سال عمر خود را برای تربیت فرزندان این مرز و بوم صرف کرد.
علیرضا سعدی پور با بیان اینکه تکریم از زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت وظیفه همگان است افزود: بازنشستگی در عرصه علم و دانش معنا و مفهومی ندارد. از وجود این معلم عزیز استفاده خواهیم کرد چرا که افکار و اندیشه‌های ایشان در عرصه آموزش ابتدایی همواره برای استان مازندران راهگشا و نگاه و نگرش ایشان به کودکان استان بسیار زیبا بود. صداقت ایشان در کار برای همه ما الگوی عملی رفتار اداری در آموزش و پرورش است و من از همه مدیرانی که در این سال‌ها تلاش کردند تشکر می‌کنم.
وی با بیان اینکه آقای میرشفیعی با نگاه پدرانه به دانش آموزان نگاه می‌کرد، خاطرنشان کرد: پدر بودن یعنی نقش آفرینی و اثرگذاری در آموزش و پرورش که بار‌ها یادم هست ایشان می‌گفتند باید اثری از خود بر جای بگذاریم. به رسم این نقش آفرینی شایسته باید به رسم ادب و احترام از این معلم شایسته تجلیل کنیم، زیرا ایشان عمرشان را در رهبری آموزشی و تربیتی گذاشتند. امروز خوشحالم از مردی تکریم می‌کنیم که جنسش علم و دانش و تجربه بود.

میرشفیعی: صداقت در کار، اعتدال در رفتار و درایت، سه اصل کار من
تکریم از زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت، وظیفه همهمعاون سابق آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران نیز در این آیین گفت: امروز از صندلی اداری این مجموعه خداحافظی می‌کنم، اما از دوستان عزیزم نه. ما از هم جدا نیستیم و باید همیشه به فکر یکدیگر باشیم. اگر موفقیتی در این مجموعه حاصل شد محصول کار جمعی بوده و بنده به تنهایی کاری انجام ندادم. بنده فقط ظرفیت‌ها را شناسایی کرده و با سه اصل صداقت در کار، اعتدال در رفتار و درایت عمل کردم.
سید عیسی میرشفیعی با بیان اینکه کار با کودکان سهل، ولی در عین حال ممتنع است، افزود: اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر تربیت بسیار تاکید شده باید به اهمیت دوران ابتدایی پی برد، زیرا تربیت از کودکی شکل می‌گیرد و اگر قرار است برنامه ریزی برای تعلیم و تربیت انجام دهیم باید از دوره ابتدایی شروع کنیم. این برنامه ریزی باید به گونه‌ای باشد که خودمان را در جایگاه کودکان قرار داده و به نوعی کودکی کنیم. باید دوره ابتدایی، حرف اول نظام تعلیم و تربیت شود.
وی با اشاره به بخشی از عملکرد خود در معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران، گفت: روزی که کلاس یک نفره در یکی از روستا‌های استان تشکیل دادیم تذکر گرفتیم، اما این کار به آبروی ایران در یونسکو تبدیل شد و جناب آقای فانی وزیر وقت آموزش و پرورش با این برنامه از ایران دفاع کرد. همچنین در سال ۹۴ بحث مدیریت یکپارچه پیش دبستانی را ایجاد کردیم که امسال به عنوان مصوبه هیئت وزیران اجرا شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)