• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۲۸۴۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
بین الملل » آمریکا
وضعیت بحرانی کرونا در ایالت های آمریکا؛

هجوم سیل بیماران کرونایی به بیمارستان‌های آمریکا

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت، بیمارستان‌های بسیاری از مناطق آمریکا هم اکنون شاهد موارد بی سابقه بیماران مبتلا به کووید -۱۹، هستند.

  هجوم سیل بیماران کرونایی به بیمارستان‌های آمریکابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ پایگاه اینترنتی نشریه واشنگتن پست در گزارشی با اشاره به سرازیر شدن سیل بیماران مبتلا به کووید ۱۹ به بیمارستان‌های آمریکا نوشت، بیمارستان‌های بسیاری از مناطق آمریکا هم اکنون شاهد موارد بی سابقه بیماران مبتلا به کووید -۱۹، بیماری ناشی از ویروس کرونا هستند.
به موجب این گزارش تنها در روز دوشنبه بیش از ۴۲ هزار نفر در سراسر آمریکا مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری شدند و این رقم به طور مداوم در حال صعود به سمت نقطه اوج آمار مبتلایان در نیمه تابستان است. به گونه‌ای که برخی بیمارستان‌ها را به سمت سناریوی کابوس سهمیه بندی در ارائه مراقبت‌های بهداشتی سوق می‌دهند.
آمریکا هنوز به این نقطه نرسیده است، ولی افزایش اخیر موارد ابتلا به عفونت‌های ویروس کرونا - که روز شنبه رکورد یک روزه بیش از ۸۳ هزار بیمار را ثبت کرده است - یک شاخص شوم از افزایش قریب الوقوع هجوم بیماران به بیمارستان‌ها است. الگوی این همه گیری روشن است: عفونت‌ها افزایش می‌یابد، نرخ بستری شدن در چند هفته بیشتر می‌شود و مرگ و میر‌ها افزایش می‌یابد.
جامعه پزشکی به وضوح بحران در بیمارستان‌های نیویورک در فصل بهار و فاجعه در شمال ایتالیا را به یاد می‌آورد، جایی که بیماران کهنسال تحت درمان قرار نگرفتند تا پزشکان بتوانند بیماران جوان‌تر را نجات دهند.
در یوتا، رئیس انجمن بیمارستان‌های این ایالت هشدار داده است که در طی دو هفته، بیمارستان‌ها مجبورند ارائه مراقبت‌های بهداشتی را در میان بیماران جدی‌تر در بخش‌های مراقبت ویژه به صورت سهمیه بندی در آورند. منطقه ال پاسو روز یکشنبه به ظرفیت ۱۰۰ درصدی بیمارستانی رسیده و در حال راه اندازی بیمارستان‌های صحرایی برای رسیدگی به سرریز بیماران است.
مرکز پزشکی دانشگاه شهر تگزاس یک واحد سیار را در پارکینگ خود ایجاد کرده است تا بیماران مبتلا به کووید -۱۹ که تقریباً آماده ترخیص و رفتن به خانه هستند را در خود جای دهد. مقامات امیدوارند که بیماران غیر کووید ۱۹ را به بیمارستان کودکان در مجاورت این بیمارستان منتقل کنند.
مقامات ایالتی تعداد ۱۰۰ پرستار و ۵ پزشک را برای کمک به بیمارستان اعزام کرده اند، اما بیمارستان ۴۵ پرستار دیگر درخواست کرده است. این شهر مرزی که طی چند هفته گذشته شیوع انفجاری داشته است، روز دوشنبه تعداد ۱۴۴۳ مورد ابتلای جدید را گزارش کرد یعنی بیش از دو برابر موارد گزارش شده در روز یکشنبه در شهر پرجمعیت نیویورک. قاضی ریکاردو سامانیگو روز یکشنبه از ساعت ۱۰ شب مقررات منع رفت و آمد، به استثنای کار یا موارد اضطراری اعلام کرد. برای متخلفان ۵۰۰ دلار جریمه نقدی در نظر گرفته خواهد شد.
براساس اطلاعات بهداشتی، چهل و یک ایالت و پورتوریکو اکنون بیش از پایان ماه سپتامبر بیمار بستری مبتلا به کووید ۱۹ دارند و در ۲۲ ایالت آمار بستری‌ها بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.
مناطق روستایی آمریکا به ویژه آسیب پذیر است. به موجب داده‌ها در کل ایالت داکوتای شمالی، فقط ۲۵ تخت بخش مراقبت ویژه در ۱۱ بیمارستان که دارای بخش مراقبت‌های ویژه هستند، خالی و در دسترس قرار دارد. حتی مسئولان بیمارستانی در جا‌هایی که هنوز دچار بحران شدید نشده اند، با نگرانی روند ملی را نظاره می‌کنند و نگران تخلیه احتمالی پرستاران باتجربه هستند که ممکن است برای کمک به مبارزه با شیوع به مناطق دیگر کشور کشانده شوند. مسئولان می‌گویند کارکنان خسته در بخش پزشکی با دیدن افرادی که در ملا عام ماسک ندارند، دلسرد می‌شوند.
نرخ بستری شدن در بیمارستان‌ها در سه ایالت میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین به شدت در حال افزایش است. در میلواکی، یک بیمارستان صحرایی در محل نمایشگاه‌های ایالتی تاسیس شده است تا سرریز بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را درمان کند.
هفت ایالت دیگر روز دوشنبه نیز رکورد‌هایی ثبت کردند: آیووا، کنتاکی، مینه سوتا، نیومکزیکو، داکوتای جنوبی، ویرجینیای غربی و ویسکانسین. مونتانا نیز رکورد خود را شکست. مقامات از نزدیک روند بالای ابتلا به عفونت‌های جدید را زیر نظر دارند و می‌دانند که در برخی موارد ممکن است لازم باشد عمل‌های جراحی و سایر اقدامات غیر ضروری را متوقف کنند.
در میشیگان نرخ بستری شدن در بیمارستان‌ها در هفته‌های اخیر ۸۰ درصد افزایش یافته و این باعث نگرانی ویژه در مناطق روستایی این ایالت شده است، جایی که برخی از بیمارستان‌ها از بیمار اشباع شده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)