• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۷۱۰۹
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۶
فارس » اقتصادی

همه دسترسی‌های غیرمجاز به کمربندی شیراز بسته می‌شود

تاکنون ۱۱۴ دسترسی غیرمجاز و غیر استاندارد به کمربندی شیراز با ۴۵ میلیارد ریال اعتبار بسته شده است.

همه دسترسی‌های غیرمجاز به کمربندی شیراز بسته می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس، با اشاره به اینکه تاکنون ۱۱۴ دسترسی غیرمجاز و غیر استاندارد به کمربندی شیراز با ۴۵ میلیارد ریال اعتبار بسته شده گفت: عملیات حذف کامل و ساماندهی این دسترسی‌ها با هدف ساماندهی ترافیک و کاهش حوادث در این محور ادامه خواهد داشت.
علیرضا سیاهپور، افزود: این دسترسی‌های غیرمجاز در جریان بازدید‌های کمیته فنی شورای ترافیک استان از کمربندی سراسری شیراز شناسایی شده که اکثر آن‌ها نیز خارج از طرح جامع و یا طرح تفصیلی شهر شیراز است.
وی ادامه داد: یکی از دلایل عمده ناهنجاری ترافیکی و حوادث رانندگی در کمربندی شیراز، تداخلات ترافیکی ناشی از وجود این دسترسی‌های غیر مجاز است.
 
  • او اظهار داشت: بر اساس آمار اخذ شده از پلیس راه فارس، تصادفات کمربندی شیراز به ویژه در محدوده کمربندی جنوبی در فاصله پل امام حسن مجتبی (ع) تا تقاطع نواب صفوی (کوشک میدان) اعم از تصادف عابر پیاده، موتورسیکلت و واژگونی خودرو ناشی از سرعت غیرمجاز و تداخل ترافیکی حاصل از دسترسی مستقیم خیابان‌های فرعی به کمربندی است.
    سیاهپور بیان کرد: به منظور ایمن سازی و کاهش تصادفات کمربندی شیراز، انسداد این دسترسی‌ها و تجمیع و ایمن‌سازی دسترسی‌های اصلی در دستور کار قرار گرفت.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس افزود: با تدابیر و برنامه‌ریزی کمیسیون ایمنی راه‌ها و شورای ترافیک استان، طرح و برنامه تجمیع دسترسی‌های اصلی از طریق شهرداری شیراز و حذف دسترسی‌های غیر مجاز توسط اداره کل راهداری تهیه و ابلاغ شده است.
سیاهپور افزود: اداره کل راهداری فارس برای حذف این دسترسی‌های غیر مجاز طی دو ماه گذشته نسبت به تهیه و نصب بیش از پنج کیلومتر حفاظ بتنی به ارزش بیش از ۴۵ میلیارد ریال اقدام کرده است.
او ادامه داد: بر اساس مصوبات شورای ترافیک فارس، اجرای دوربرگردان‌های جدید و ایمن، حذف دسترسی‌های غیر مجاز، اجرای خط کشی در خارج از محدوده‌های شهری، حذف نقاط پرتگاهی و نصب تابلو‌های ترافیکی به جز تابلو‌های راهنمای مسیر به عهده راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است که این اقدامات انجام شده است.
سیاهپور افزود: عملیات تجمیع دسترسی‌های اصلی و ایجاد باند‌های کندرو و خط کشی از شهرک جوادیه تا پل شهید فرصتیان (تقاطع حسینی الهاشمی) و همچنین از تقاطع شهید رودکی تا تقاطع نواب صفوی از غرب شیراز به جنوب این شهر جمعا بطول ۱۸ کیلومتر طبق مصوبات شورای ترافیک استان باید توسط شهرداری شیراز انجام شود که این کار تاکنون انجام نشده که امیدواریم هرچه زودتر عملیاتی شود تا شاهد کاهش تصادفات ناشی از تداخل ترافیک در طول محدوده کمربندی باشیم.
وی گفت: کاهش تصادفات و حفظ جان شهروندان نیازمند هم‌افزایی تمام دستگاه‌های مرتبط و انجام وظایف تعیین شده توسط هر دستگاه اجرایی است و از شهروندان و کاربران جاده‌ای تقاضا داریم که با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و استفاده از پل‌های عابر پیاده در این امر خطیر همراهی کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۳ هزار بسته گوشت گوسفندی بین نیازمندان اصفهانی
خدمت سبز به مردم
برگزاری یادواره شهدا در شهرها و روستاهای گلستان
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
بارش برف و باران از فردا در لرستان
مقاومت، کلید تحقق آرمان‌ها است
هشدار سطح نارنجی در پی ورود سامانه بارشی
استقبال مردم از تماشای فیلم‌های جشنواره فیلم فجر
کشف ۲ تن و ۴۰۰ کیلوگرم آرد قاچاق در شادگان
برپایی جشن بزرگ خیابانی نیمه شعبان و گرامیداشت دهه فجر در نیشابور 
ایران اسلامی مرعوب هیاهوی دشمن نخواهد شد.
دستگیری تعدادی از لیدرهای اغتشاشات اخیر در گرگان
سفیر ایران در پاکستان حمله تروریستی اسلام‌آباد را محکوم کرد
انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز ظهور
افتتاح طرح های عمرانی و اقتصادی در گالیکش و مراوه تپه
ورود سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری
جمع‌آوری ۸۹ میلیارد تومان زکات در استان
برگزاری همایش یاوران انقلاب با هدف تقویت روحیه انقلابی در سردشت
برخورد تیبا با اتوبوس در محور شاهرود–آزادشهر ۳ فوتی برجای گذاشت
آزادی۴۸ زندانی جرائم غیرعمد در اردبیل به مناسبت دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
آزادی ۲۶ زندانی جرایم غیرعمد استان کرمان به مناسبت ایام دهه فجر
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)