• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۸۰۵۲
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱
بین الملل » آفریقا
انتخابات آمریکا در سایه کرونا، اعتراضات و رکود اقتصادی؛

انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا؛ بازداشت ده‌ها تظاهرکننده در فیلادلفیا

درحالی که ۵ روز تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی مانده است، اخباری از بازداشت گسترده ده‌ها تظاهرکننده در فیلادلفیا منتشر شد.

>> جو بایدن از معاون اوباما تا رقیب ترامپ
>> دونالد ترامپ چهل و پنجمین رئیس جمهور آمریکا
>> مایک پنس از مجری رادیو و تلویزیون تا معاون رئیس جمهور
 >> نمای کلی انتخابات۲۰۲۰ آمریکا
>> نقش سوپرپک‌ها در انتخابات آمریکا
>> بررسی مشکلات آمریکا از منظر نامزد‌های انتخابات
 
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا؛ بازداشت ده‌ها تظاهرکننده در فیلادلفیا
 
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، هرچند ایالت تگزاس از سال ۱۹۷۶ برای هیچ نامزد دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رای نداده است، اما افزایش بسیار زیاد مشارکت مردمی در انتخابات زودهنگام در این ایالت دموکرات‌ها را امیدوار کرده است که در این دوره بتواند این ایالت طرفدار جمهوریخواهان را به سمتی گرایش دهند که از آن‌ها حمایت کند.
 
آمریکایی‌های گریزان از انتخابات، علیه ترامپ
آمریکائی‌های بی میل برای شرکت در همه انتخابات برگزار شده در آمریکا، این بار برای مخالفت با دونالد ترامپ و خلاصی از شر وی در رای گیری شرکت می‌کنند.
مشروح خبر
 
زمان آغاز شمارش آرای ایالت کالیفرنیا
رئیس کمیساریای انتخابات آمریکا در ایالت کالیفرنیا اعلام کرد، مسئولان انتخاباتی ۵۸ بخش این ایالت، کار شمارش آرا را شب سوم نوامبر آغاز خواهند کرد، ولی کار شمارش آراء در همان شب به پایان نخواهد رسید.
مشروح خبر
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا؛ بازداشت ده‌ها تظاهرکننده در فیلادلفیا
 
امید دموکرات‌ها به پیروزی در تگزاس
مشارکت بالای مردم تگزاس در انتخابات زودهنگام، دموکرات‌ها را امیدوار کرده است که بتوانند برای نخستین بار در این ایالت جمهوری خواهان را شکست دهند.
مشروح خبر
 
تلاش ترامپ برای جبران شکست در فلوریدا
فرانس ۲۴ گزارش داد، به رغم تایید شکست دونالد ترامپ در انتخابات فلوریدا، وی برای تصاحب آراء مناطق روستایی این ایالت تا آخرین لحظه تلاش خواهد کرد.
مشروح خبر
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا؛ بازداشت ده‌ها تظاهرکننده در فیلادلفیا
تعریف و تمجید ترامپ از عملکردش در مقابله با کرونا
ترامپ مدعی شد، میزان مرگ و میر خیلی کاهش یافته است. بیمارستان‌ها نیز ظرفیت مازاد عظیمی دارند! عملکرد ما به مراتب بهتر از اروپاست.
مشروح خبر
 
              آخرین نظرسنجی های انتخاباتی در آمریکا                                                             
۵ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰، نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که تا امروز دوشنبه ششم آبان ماه، "جو بایدن" نامزد حزب دموکرات انتخابات رئیس جمهوری آمریکا، بیش از ۷ و پنج دهم درصد از دونالد ترامپ، رقیب جمهوری خواه خود پیشی گرفته است.
بر اساس گزارش موسسه نظرسنجی ریل کلیر پولیتیکس (RealClearPolitics) که روزانه آمار کلیه نظرسنجی‌های صورت گرفته رسانه‌های آمریکا درباره انتخابات این کشور و میانگین آن‌ها را ارائه می‌کند گزارش داد بایدن با ۵۱.۱ درصد امتیاز از ترامپ با ۴۳.۶ درصد پیش است.
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا؛ آشوب در فیلادلفیا
 
رسانه‌های معتبر آمریکا هم در نظرسنجی‌های جداگانه از پیشتازی جوبایدن نسبت به دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰ خبر می‌دهند.
براساس نظرسنجی‌های‏ موسسه اکونومیست (The Economist) بایدن ۵۰ درصد و ترامپ ۴۵ درصد، پایگاه خبری هیل (The Hill) بایدن ۴۷ درصد و ترامپ ۴۰ درصد، موسسه (Reuters) بایدن ۵۲ درصد و ترامپ ۴۰ درصد، شبکه خبری سی ان بی سی (CNBC) بایدن ۵۲ درصد و ترامپ۴۲ درصد، شبکه خبری ان بی سی (NBC News) بایدن ۵۳ درصد و ترامپ ۳۹ درصد،   موسسه محافظه کار راسموسن (Rasmussen Reports) بایدن ۴۷ درصد و ترامپ ۴۸ درصد، موسسه منموته (Monmouth) بایدن ۵۰ درصد و ترامپ ۴۵ درصد، دانشگاه هاروارد (Harvard University) بایدن ۵۴ درصد و ترامپ ۴۴ درصد، موسسه کالج امرسون (Emerson) بایدن ۴۸ درصد و ترامپ ۴۴ درصد و شبکه خبری ان بی سی (ABC News) بایدن ۵۴ درصد و ترامپ ۴۴ درصد، را نشان می‌دهد.
نتایج نظرسنجی‌ها در آمریکا در حالی گویای برتری نسبی جو بایدن است که دونالد ترامپ بار‌ها تاکید کرده که اعتقادی به نتایج این نظرسنجی‌ها ندارد. او حتی این را هم گفته که آمار نظرسنجی‌ها «جعلی» است. به اعتقاد ترامپ جمهوری‌خواهان در نظرسنجی‌ها شرکت نمی‌کنند.
علی‌رغم این موضوع، کاهش محبوبیت ترامپ حداقل در نظرسنجی‌ها را باید در پی بی‌تفاوتی ترامپ به شیوع ویروس کرونا، ضربه مهلک اقتصادی این ویروس و اعتراضات به خشونت پلیس در این کشور باید جستجو کرد.
 
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا؛ آشوب در فیلادلفیا
 
فلوریدا صحنه جنگ تبلیغاتی ترامپ و بایدن
جدیدترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد، جو بایدن در فلوریدا (با ۴۸ و پنج دهم درصد آرا مقابل ۴۶ و ۹ درصد) از ترامپ پیش است.
مشروح خبر
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا؛ بازداشت ده‌ها تظاهرکننده در فیلادلفیا
 
              سایه بحران کرونا بر انتخابات آمریکا                                                                       
در حالی که ۵ روز به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مانده، بروز بحران کرونا، محاسبات تیم انتخاباتی دونالد ترامپ را برهم زده است.
براساس تارنمای خبری «وردمترز دات اینفو» (worldometers.info) بیماری کرونا تاکنون منجر به مرگ بیش از ۲۳۴ هزار نفر از شهروندان آمریکا شده است که اقتصاد این کشور را فلج کرده و درمورد سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری نیز تردید‌ها و گمانه‌زنی‌های بسیاری پدید آورده است.
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا؛ آشوب در فیلادلفیا
 
 
تعطیلی عمومی در شهر ال پاسو تگزاس
قاضی شهر ال پاسو برای جلوگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا دستور تعطیلی تمامی خدمات غیر ضروری را به مدت دو هفته صادر کرد.
مشروح خبر
 
رکورد شکنی کرونا در آمریکا
دانشگاه جان هاپکینز اعلام کرد: در هر ۱.۲ ثانیه نتیجه آزمایش کرونای یک آمریکایی مثبت می‌شود و هر ۱۰۷ ثانیه یک آمریکایی بر اثر کرونا جان خود را از دست می‌دهد.
مشروح خبر
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا؛ بازداشت ده‌ها تظاهرکننده در فیلادلفیا
 
              سایه اعتراضات بر انتخابات آمریکا                                                                          
نزدیک به ۵ روز به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مانده است که اعتراضات مردمی در شهر‌های مختلف این کشور تاثیر منفی بر موقعیت "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا گذاشته است.
تظاهرات اعتراض آمیز گسترده در شهر‌های مختلف آمریکا که نتیجه تبعیض‌ها علیه سیاهپوستان این کشور است و با گسترش جریان اپیدمی و همه گیری ویروس کرونا، سیاهپوستان آمریکا متوجه این واقعیت شدند که بیشترین کمک‌ها و حمایت‌ها در این رابطه برای سفیدپوستان انجام می‌گیرد و سیاهپوستان از این کمک‌ها کمتر برخوردار هستند و این تبعیض‌ها خشم سیاهپوستان را برانگیخته است.
از سوی دیگر، موارد متعددی از خشونت پلیس علیه معترضان شامل مشت و لگدزدن، استفاده از شلیک گاز اشک‌آور و اسپری فلفل و حتی راندن خودرو به سمت معترضان در اعتراضات اغلب مسالمت‌آمیز، منجر به افزایش اعتراضات شده است. 
 
بازداشت بیش از ۱۷۰ نفر در تظاهرات فیلادلفیا
پلیس آمریکا، بیش از ۱۷۰ نفر معترض را در تظاهرات فیلادلفیا بازداشت کرد.
مشروح خبر
 
خشونت پلیس آمریکا در دوران ترامپ، بخشی از نژادپرستی نظام‌مند
نژادپرستی در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ در آمریکا، کوچکترین بخش از نژادپرستی نظام‌مند است.
مشروح خبر
 
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا؛ بازداشت ده‌ها تظاهرکننده در فیلادلفیا
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص ۵۶۰ میلیارد ریال برای توسعه و تأمین تجهیزات آموزشی خراسان‌شمالی 
شکست تراکتور و پیروزی سپاهان در هفته بیستم
اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران 
توسعه گردشگری بین المللی، از اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
تداوم بارش برف و باران در محور‌های اصلی چهارمحال و بختیاری
احیای بافت تاریخی مازندران با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار
جمهوری اسلامی مردم ایران
۱۹ بهمن ۵۷؛ نقطه گسست ارتش از پهلوی و پیوند با امام خمینی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
افزایش تولیدات کشاورزی از ۲۵ میلیون تن به حدود ۱۳۰ میلیون تن
بهره‌برداری از ۲۳ طرح صنعت برق در مازندران 
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
تاکید دیوان محاسبات بر ضرورت اصلاح ساختار شرکت ملی گاز برای جلوگیری از زیاندهی
دعوت نمایندگان مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ منتشر شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
‌می‌خواستیم تهران را دوست داشتنی نشان دهیم
پیام تبریک قالیباف در پی قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا
۳ نشان نقره و برنز ملی پوشان ایران در دومین روز دو و میدانی داخل سالن قهرمانی آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)