• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۸۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۰
بین الملل » اجتماعی
تشدید همه گیری کووید ۱۹

آخرین تحولات کرونا در جهان

به لحاظ تعداد مرگ و میر اروپا با حدود ۲۷۵ هزار مورد مرگ پس از آمریکای لاتین و کارائیب در جایگاه دوم قرار می‌گیرد؛ آمریکا و کانادا با ۲۳۹ هزار مورد مرگ در جایگاه بعدی قرار دارند.

آخرین تحولات کرونا در جهان   به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاري فرانسه، بنابر اعلام دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا جمعه بیش از ۹۴ هزار مورد ابتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت ثبت کرد که بالاترین آمار روزانه از زمان آغاز همه گیری در این کشور است.
در حالی که چند روز به انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است و این کشور از ابتدای پاییر با گسترش همه گیری رو به روست تا ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه جمعه ۹۴ هزار و ۱۲۵ مورد آلودگی به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت ثبت کرد. آمریکا همچنین طی این ۲۴ ساعت ۹۱۹ مورد مرگ ناشی از این بیماری ثبت کرد و به این ترتیب شمار قربانیان کرونا در این کشور به ۲۲۹ هزار و ۵۴۴ نفر رسید.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بار دیگر تلاش کرد وخامت بحران کووید ۱۹ را که خود نیز به آن دچار شده است کم اهمیت جلوه دهد. وی جمعه گفت ما فقط می‌خواهیم به وضعیت عادی بازگردیم. اگر بیمار شوید بعد بهتر می‌شوید و پس از آن ایمنی پیدا می‌کنید.
کانادا هم از تمدید دوباره بسته بودن مرز‌های خود به روی اتباع خارجی که حضورشان در کشور ضرورتی ندارد تا پایان نوامبر خبر داد.
شمار قربانیان کرونا در آمریکای لاتین و کارائیب، منطقه‌ای که بالاترین میزان ابتلا به کووید ۱۹ در جهان را دارد، از مرز ۴۰۰ هزار نفر گذشت. به این ترتیب جمعه شمار قربانیان کووید ۱۹ در این منطقه به ۴۰۰ هزار و ۵۲۴ نفر رسید که برزیل با ۱۵۹ هزار و ۴۷۷ مورد مرگ در صدر قرار دارد. تعداد افراد مبتلا به کووید ۱۹ در پرو هم از مرز ۹۰۰ هزار نفر گذشت.
از زمان شیوع همه گیری در اروپا از اوایل سال جاری بیش از ۱۰ میلیون مورد ابتلا به کووید ۱۹ در اروپا ثبت شده است. ۵۲ کشور اروپایی به لحاظ آلوده بودن منطقه در جایگاه سوم قرار می‌گیرند. آمریکای لاتین و کارائیب با ۱۱.۳ میلیون مورد ابتلا و آسیا با ۱۰.۵ میلیون مورد در جایگاه اول و دوم قرار دارند.
به لحاظ تعداد مرگ و میر اروپا با حدود ۲۷۵ هزار مورد مرگ پس از آمریکاي لاتین و کارائیب در جایگاه دوم قرار می‌گیرد. آمریکا و کانادا با ۲۳۹ هزار مورد مرگ در جایگاه بعدی قرار دارند.
قرنطینه دوباره در فرانسه هم جمعه آغاز شد. این در حالی است که این قرنطینه به اندازه قرنطینه پیشین در فصل بهار سختگیرانه نیست. مدارس ابتدایی، دبیرستان‌ها و کالج‌ها دوشنبه پس از تعطیلات «همه قدیسان» بازگشایی می‌شود. امکان بازدید از خانه‌های سالمندان وجود دارد و فعالیت‌ها نیز تا جای ممکن با دورکاری ادامه خواهد یافت.
در بارسلونا اسپانیا چهارشنبه درگیری میان معترضان و نیرو‌های پلیس در تجمع صد‌ها نفر در اعتراض به محدودیت‌های تردید بالا گرفت. حدود ۷۰۰ نفر در این تجمع در اعتراض به این تدابیر شرکت کرده بودند که شامل اجرای مقررات منع آمد و شد از ساعت ۲۲ و ممنوعیت ترک شهر برای تعطیلات «همه قدیسین» می‌شود.
بلژیک که ویروس کرونا با شدیدترین شکل در حال شیوع است تصمیم گرفته است قرنطینه بسیار سختگیرانه را اعمال کند. این تدابیر از دوشنبه اجرایی می‌شود شامل تعطیلی مغازه‌های غیر ضروری و دور کاری اجباری برای شرکت‌هایی که امکان آن را دارند خواهد بود. با این حال محدودیتی برای تردد اعمال نخواهد شد.
بنابر اعلام روزنامه تایمز انگلیس، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس قرار است دوشنبه قرنطینه از چهارشنبه تا اول دسامبر را اعلام کند. به این ترتیب مغازه‌ها و فروشگاه‌های غیر ضروری تعطیل خواهند شد، اما مهدکودک ها، مدارس و دانشگاه‌ها باز خواهند بود.
ماموریت بین المللی مسئول شناسایی منشاء ویروس کرونا برای نخستین بار تشکیل جلسه داد. رئیس سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد این جلسه به صورت مجازی با حضور کارشناسان چینی برگزار شد.
کشور‌های عضو اتحادیه اروپا هم برای تقاضای اصلاحات اساسی در سازمان جهانی بهداشت به منظور قدرتمند‌تر شدن این نهاد و امکان انجام تحقیقات مستقل توافق کردند.
طبق تحقیقات مقامات بهداشتی آمریکا افراد مبتلا به کووید ۱۹ حدود نیمی از کسانی را که با آن‌ها زندگی می‌کنند آلوده می‌کنند. به علاوه به نظر می‌رسد میزان آلایندگی بزرگسالان بیش از کودکان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاهان دو - الاهلی دو: برد مثل آب‌خوردن از دست رفت!
هشدار زرد هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع رگبار، رعدو برق و مه
قهرمانان هاکی «طلای سبز» تجلیل شدند
قدردانی فرمانده انتظامی خوزستان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به دوحه
قدردانی استاندار از حضور گسترده مردم استان در راهپیایی ۲۲ بهمن
انسداد ۵ حلقه چاه غیرمجاز در روستای دهشاوردی راین
جامعه ورزش استان البرز با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرد
خروش دریای غیرت گیلانیان در فجر دشمن شکن
بازتاب حماسه حضور در رسانه‌های خارجی
افتتاح پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر چترود
ترک فعل مدیران در حوزه سرمایه‌گذاری به‌طور جدی پیگیری می‌شود
لبیکتان به ندای رهبری، شنیدنی بود
افتتاح فاز اول و کلنگ‌زنی فاز دوم مجتمع گلخانه‌ای صولان در قلعه‌گنج
اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
۲۲ بهمن، روز تجلی اراده ملت بزرگ ایران
ورزشی‌های بیست و دوم بهمن ماه در استان سمنان
حضور باشکوه نسل‌ها در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
نمایش اتحاد و همبستگی مردم مهاباد در جشن چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
توسعه و اصلاح بیش از ۳ کیلومتر شبکه آبرسانی در روستاهای بندر ماهشهر 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)