• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۹۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
مهاباد » اجتماعی

ساماندهی تاکسی‌های اینترنتی در دستور کار شهرداری مهاباد قرار گرفت

ساماندهی آژانس‌ها و تاکسی‌های اینترنتی در چهارمین جلسه شورای ترافیک و کمیته حمل و نقل و سوخت مهاباد بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مهاباد؛ رئیس سازمان حمل و نقل عمومی شهرداری مهاباد در این جلسه گفت: شرکت‌های اینترنتی که در سطح شهرستان فعالیت ‌می‌کنند ملزم به عقد قرارداد با شهرداری هستند؛ ولی متأسفانه هنوز در این زمینه اقدامی انجام نداده‌اند.

در این نشست مصوب شد شهرداری مهاباد پیگیری‌های لازم را برای عقد قرارداد با این شرکت‌ها انجام دهد تا بتوانند در چهارچوب ضوابط تعیین شده فعالیت کنند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار مهاباد نیز در این جلسه درباره احداث پارکینگ در اطراف بازار تاناکورا گفت: احداث پارکینگ در این محل اگر در قالب چارچوب‌های مشخص شده از طرف نهادهای ذیربط باشد و زیرساخت های لازم فراهم شود، می‌تواند به رفع مسئله ترافیک در اطراف تاناکورا کمک کند و این موضوع باید در دستور کار مسئولان قرار بگیرد.

صنعتی افزود: زمین مربوطه که هم اکنون به صورت غیررسمی به عنوان توقفگاه استفاده می‌شود مالکیت شخصی دارد و گویا صاحب ملک نیز برای احداث پارکینگ تمایل دارد، اما این طرح باید در قالب چارچوب‌های مشخص باشد و موارد مختلفی اعم از مالکیت یا اجاره زمین، مناسب‌سازی محوطه زمین برای استفاده در فصول سرد، نصب دوربین‌های مدار بسته و... به تایید مسئولان مربوطه برسد.

رئیس پلیس راهور مهاباد در این جلسه با اشاره به تمرکز همه امکانات و خدمات در مرکز شهر گفت: یکی از دلایل ترافیک زیاد در مرکز شهر، تمرکز بسیاری از بخش‌های خدماتی مثل بانک‌ها در هسته شهر است. متأسفانه در حاشیه شهر بخش‌های خدماتی (مثل بانک) وجود ندارد و مردم مجبور هستند برای این امور به مرکز شهر مراجعه کنند. 

سرهنگ ابراهیمی گلایه مردم را درباره ترافیک زیاد در مرکز شهر بجا دانست و گفت: نبود پارکینگ عمومی در مرکز شهر  از دلایل عمده ترافیک سنگین در این قسمت از شهر است.

 تردد ماشین‌های سنگین در  برخی محله‌ها و ایجاد سرو صدای زیاد از دیگر موارد مطرح در این جلسه بود که رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد در این باره گفت:  ایجاد توقفگاه ماشین‌های سنگین در حاشیه شهر در جلسه‌های مختلف بررسی شده است و بخش خصوصی هم حاضر به سرمایه‌گذاری در این طرح است.

جهین افزود: مشکل اصلی در این باره نبود زمین مناسب است که در صورت نتیجه بخش بودن مذاکرات با اداره منابع طبیعی درباره اختصاص زمین برای احداث این پارکینگ،  اقدامات لازم برای ایجاد توقف‌گاه ماشین‌های سنگین آغاز می شود.

سرهنگ کفیلی جانشین پلیس راه نقده-مهاباد نیز در این نشست، پیگیری سریع‌تر احداث پلیس‌ راه مهاباد را خواستار شد و گفت: این اقدام در کاهش تصادفات جاده‌ای موثر خواهد بود.

ایجاد خط کشی گذرگاه های عابران پیاده در سطح شهر، حضور سریع گروه امداد و نجات در صحنه‌های تصادف و ساماندهی پایانه مسافربری روستایی از موضوع­های دیگر این نشست بود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم ترامپولین چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ باشگاهی کشور
اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای راه اندازی تنها سینمای فریدونشهر
دوگانه سوز کردن رایگان خودروها در نزدیک‌ترین کارگاه به محل زندگی
پیش بینی برداشت ۳۰ هزار تن چغندر قند از اراضی دشت مغان
۷۲نفر از بانوان خادم اربعین حسینی در آذربایجان غربی تجلیل شدند
لزوم تسریع اجرای طرح‌های حوزه راهداری و جاده‌ای آغاجاری
رقابت حافظان و قاریان قرآن کریم در شیراز
یادواره ۶۵ شهید روستای رامشه و ۳۵ شهید دانش آموز جرقویه علیا
سردار شهید کاوه؛ فرمانده ای با استراتژی مهر
یک دل سیر، کاشت سیر در طارم! ۴۵۰ هکتار زیر کشت رفت
اجرای ۳۵ طرح هادی روستایی در تربت‌ حیدریه
برداشت بیش از ۸۰۰ تن دانه روغنی کنجد در آذربایجان‌غربی
جشنواره فیلم مقاومت، روایتی تمدنی از پدیده‌ای زنده در جهان معاصر
استقبال با شکوه از سوگواره تجسمی «کوچه‌های بنی‌هاشم»، در سیرجان
اجرای طرح آشکارسازی ناوگان سنگین در محل پلیس‌راه یزد - شیراز
راهیابی محمدمهدی غلامی به فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه
کشف بیش از ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های آبادان
شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۱۶۸ تَن رسید
مطالبات داروخانه‌های بوشهر از تأمین اجتماعی پرداخت شود
انعقاد تفاهم­نامه برای رمز نگاری حامل‌­های انرژی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)