• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۹۲۸۸۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۶
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

دستورالعمل جدید گمرک درباره رجیستری تلفن همراه مسافر

گمرک دستورالعمل جدید رجیستری تلفن همراه مسافر را در مبادی ورودی، اعلام کرد.

دستورالعمل جدید گمرک درباره رجیستری تلفن همراه مسافربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از گمرک؛ در این دستور العمل آمده است: بر اساس تصمیمات اخذ شده، انجام فرآیند ثبت رجیستری گوشی تلفن همراه مسافری در سالن مسافری گمرک و قبل از خروج مسافران در مبادی ورودی و خروجی سالن‌های مسافری اعم از هوایی، زمینی، دریایی و ریلی جهت بعد از تاریخ ۹۹/۷/۳۰ کماکان الزامی بوده و چنانچه مسافری به همراه تلفن همراه خود از سالن مسافری خارج شودگمرکات اجرایی مسئولیتی از حیث عدم رجیستری گوشی مورد نظر ندارند.

همچنین آن دسته از مسافران ورودی دارای گوشی تلفن همراه که بعد از تاریخ ۹۹/۷/۱۲ وارد کشور شده و به هر دلیلی فرآیند ثبت و رجیستری گوشی همراه خود را در سالن مسافری انجام نداده اند باید با در دست داشتن اطلاعات گوشی و گذرنامه خود به گمرک ورودی یا نزدیکترین گمرک اجرایی مسافری محل سکونت خود مراجعه و از طریق سامانه مرچنت (merchant.irica.ir) نسبت به انجام فرایند ثبت گوشی خود اقدام کنند.

بر اساس دستورالعمل جدید گمرک، آن دسته از مسافران ورودی به کشور دارای گوشی تلفن همراه که از تاریخ ۹۹/۴/۱۲ وارد کشور شده و بنا به دلایل مختلف و به ویژه طولانی شدن فرآیند ثبت برند در سامانه ارزش TSC موفق به ثبت و رجیستر گوشی تلفن همراه خود نشده باشند از تاریخ ۹۹/۸/۲۰ می‌توانند پس از ورود به سامانه مورد نظر به آدرس اینترنتی:

http//epl.irica.gov.ir/lmeiregister به ثبت LMEI تلفن همراه خود که در لیک و آدرس و دستورالعمل اجرایی سامانه مذکور برروی پورتال گمرک قابل رویت است اقدام کنند بدیهی است این درج اطلاعات صرفاً مربوط به مسافران ورودی قبل از تاریخ ۹۹/۷/۱۲ است.

همچنین در راستای بند ششم شیوه نامه ثبت و رجیستری گوشی همراه و یا کالا‌های مشمول گمرکات اجرایی باید در خصوص مسافرانی که دارای گوشی تلفن همراه هستند به گونه‌ای اطلاع رسانی واقدام کند تا قبل از خروج دستگاه مشمول از سالن مسافری این فرآیند طرح رجیستری در گمرک صورت پذیرد، لذا برای بار‌های جامانده که چمدان و لوازم شخصی آن‌ها در روز‌های بعدی وارد سالن مسافری می‌شود از جمله ملوانان به شرطی که گوشی مورد نظر از گمرک خارج نشده باشد فرآیند رجیستری قابل اقدام خواهد بود.

در ادامه این دستور العمل آمده است: در صورتی که صرفا امکان دریافت وجوه قانونی متعلقه به کشور وجود نداشته باشد گمرک اجرایی می‌تواند در بدو ورود به کشور اطلاعات مسافری، کالای مشمول و شماره تلفن (درصورت وجود) را دریافت و مسافر می‌تواند حداکثر تا یک ماه پس از ورود به کشور به نزدیکترین گمرک اجرایی مسافر ممکن مراجعه و حقوق ورودی متعلقه را براساس اطلاعات ارائه شده پرداخت تا فرآیند رجیستری را به پایان برساند.

همچنین گمرکات اجرایی که امکان نگهداری گوشی تلفن همراه را در محل انبار سالن مسافری گمرک دارند در زمان بروز مشکلات پیش بینی نشده و یا به جهت قطع و وصل یا کند شدن سیستم‌های بانک، صمت (همتا)، گمرک، تنظیم مقررات رادیویی می‌توانند پس از اخذ اطلاعات لازم از مسافر، و نگهداری امانی گوشی تلفن مربوطه و در روز‌های آینده (حداکثر یک ماه) به انجام فرآیند رجیستری گوشی مورد نظر و در همان محل سالن مسافری اقدام کنند بدیهی است تلفن مورد نظر به هیچ عنوان نباید از محل گمرک و سالن مسافری خارج شود.

در این دستورالعمل با اشاره به اینکه منظور از اقلام مشمول، کالا‌های با قابلیت نصب سیم کارت که نیازمند دریافت خدمات از شبکه اپراتوری کشور، به مدت بیش از حد مجاز را دارند است آمده است: هم اکنون فقط گوشی تلفن همراه مسافران ورودی عملیاتی شده و سایر اقلام مشمول در مرحله بعدی طرح رجیستری است که در این باره اطلاع رسانی لازم صورت می‌پذیرد.

همچنین برای اتباع خارجی که قصد استفاده از تلفن همراه پس از ورود به کشورمان را داشته باشند براساس موارد یاد شده، فرآیند رجیستری از طریق سامانه‌های مورد اشاره قابل اقدام خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)