• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۹۲۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

آغاز عملیات شهید سلیمانی از توزیع کمک‌های مؤمنانه تا مرمت خانه‌های فرسوده

حجت‌الاسلام سهرابی: این عملیات با محور‌هایی همچون توزیع کمک‌های مردمی با محوریت مسجد و مرمت خانه‌های فرسوده در حاشیه تهران تا ۱۳ دی، سالروز شهادت سردار دل‌ها اجرا می‌شود.

آغاز عملیات شهید سلیمانی از توزیع کمک‌های مؤمنانه تا مرمت خانه‌های فرسودهبه گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ نشست خبری حجت الاسلام والمسلمین «علی اصغر سهرابی»، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران صبح امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ماه) با حضور اصحاب رسانه‌های جمعی در محل این سازمان برگزار شد.
حجت الاسلام سهرابی در این نشست اظهار کرد: بنا بر فرموده مقام معظم رهبری عرصه مسئولیت سازمان تبلیغات اسلامی به فرهنگ با همه شمول آن مرتبط است چه حوزه‌ای اصالتاً فرهنگی باشد چه ابعاد فرهنگی داشته باشد مثل فرهنگ اقتصاد، فرهنگ سیاست و...
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران با بیان اینکه ما تبلیغ را پدیده‌ای اجتماعی می‌دانیم، تصریح کرد: ذهنیت اولیه درباره تبلیغ یک خط ساده پیام رسانی است، اما اگر بخواهیم پیام و گستره‌ای از پیام‌ها را با عمق بیشتر ارسال کنیم باید ابعاد اجتماعی آن را نیز در نظر بگیریم. راهبرد ما تبلیغ مردمی است تا پیام دین در متن ارتباطات اجتماعی منتقل شود.
وی ادامه داد: اینکه فقط از طلاب و روحانیت انتظار صدور پیام یک جانبه را داشته باشیم ما را محدود می‌کند. باید مردم به میزان درک از پیام دین، آن را منتقل کنند مثل امر به معروف که وظیفه‌ای همگانی است. تبلیغ نیز چنین است و مردم باید در این باره احساس وظیفه داشته باشند.
حجت الاسلام سهرابی با اشاره به نقش بی بدیل مادر در تربیت افراد جامعه، بیان کرد: در این راستا شبکه مادران مبلغ را تشکیل می‌دهیم تا در زیست بوم تربیتی از گروه‌های موثر استفاده بکنیم. همچنین درباره گسترش نقش فرهنگی اقشاری همچون کسبه محلی که به آن‌ها نیز در زیست بوم تربیتی توجه داریم.
وی با بیان اینکه ما در سازمان تبلیغات اسلامی تبلیغ را فارغ از نگاه سازمانی و تمرکزگرا دنبال می‌کنیم، اعلام کرد: در این راستا دو اقدام اصلی را مد نظر داریم نخست به تناسب پیچیدگی روزافزون مسئله تبلیغ و تکثر مشکلات و چالش‌ها نیازمند ورود حرفه‌ای مبتنی بر آموزش و گفتمان خاص در حوزه تبلیغ هستیم، برای مثال ما باید در عرصه ورزش در سطوح عمومی تا حرفه‌ای آن ورود کنیم مثل همراهی با اردو‌های ملی و ارایه حمایت و مشاوره‌های معنوی به ورزشکاران، چنانکه سال گذشته یکی از بانوان طلبه که ورزشکار رزمی نیز است با این اردو‌ها همراه شد که حضور او منشأ آثار بود.
وی با بیان اینکه ما در عرصه بازار هم ورود داشته ایم، ابراز کرد: در گذشته که پیوند بین بازار و روحانیت عمیق‌تر بود، برکات آن نصیب مردم می‌شد؛ از این رو، تلاش داریم تبلیغات تخصصی را در قالب میز‌های راهبری ورزش، کودک، بازار، زندان و ... فعال کنیم به ویژه در زندان‌ها که نیاز به جریان جهادی فرهنگی تبلیغی برای کمک به زندانیان و قوه قضاییه ضرورت دارد و ما در این راستا در ماه محرم به همه زندان‌ها اعم از زندان‌های زنان و مردان اعزام‌های تبلیغی را انجام دادیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به گسترش دامنه فرهنگ کار خیر و کمک‌های مومنانه در جامعه تاکید کرد: فرهنگ یاری‌گری در جامعه ما در حال توسعه است البته نباید اجازه بدهیم فقر تبدیل به بیزینس شود. بعضا ورود افراد مشهور یا سلبریتی‌ها به عرصه‌هایی مثل کودکان کار می‌تواند مشکل زا شود چرا که این مشکلات و چالش‌ها چندلایه و نیازمند ورود تخصصی هستند.
وی با بیان اینکه ما برای قشر متوسط جامعه که روز به روز فقیرتر می‌شوند نیز برنامه ریزی داریم، تصریح کرد: امروز که عرصه کار خیر دامنه پیدا کرده باید برای آن برنامه ریزی تخصصی داشته باشیم چرا که عرصه‌های تخصصی فرهنگ با مهارت‌های کلی تبلیغ قابل هدایت و اثرگذاری نخواهد کرد.
حجت الاسلام سهرابی اولویت دوم در شکل گیری زیست بوم فرهنگی تبلیغی را ایجاد حلقه‌های تسهیل گر تبلیغی معرفی کرد و گفت: فرصت‌ها و ظرفیت‌ها باید به یکدیگر متصل شوند. لایه جدید شبکه مبلغان با عنوان حمات برای اتصال این فرصت‌ها و ظرفیت‌ها در حوزه تبلیغ و خدمات فرهنگی را تشکیل داده ایم. حدود ۱۰۰ نفر را در شهرستان‌های تهران جذب کرده ایم که در همین مدت کوتاه توانسته اند منشأ برکات بسیار شوند.
وی اضافه کرد: جذب و آموزش و الزام نیرو‌های جهادی برای کمک به کادر درمان در این حلقه‌های میانی و تسهیل گر دنبال می‌شود. در موج سوم کرونا گروه‌های متعدد وارد عمل می‌شوند و ما با تجارب به دست آمده از موج‌های اول و دوم شیوع این بیماری در تلاش برای خدمت رسانی به مردم هستیم.
حجت الاسلام سهرابی با بیان اینکه مدل به کار رفته برای توزیع بسته‌های معیشتی را بازخوانی می‌کنیم، تاکید کرد: باید سامانه جذب نیرو‌های جهادی طراحی و فعال شود تا این کار مردمی موثرتر باشد. این روز‌ها نیرو‌های انقلابی به بازطراحی مدل‌ها مثل قرنطینه‌های محلی، فعالیت نقاهتگاه‌ها و ... فعال هستند تا فعالیت‌های جهادی درست هزینه شود.
وی از استقرار نیرو‌های جهادی در تعامل با سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران با بیمارستان‌ها خبر داد و گفت: این گروه‌ها هم به کادر درمان و هم به بیماران خدمت رسانی می‌کنند و تاکنون هفت بیمارستان تهران با حضور ۲۵۰ نیروی جهادی تحت پوشش این گروه‌ها قرار گرفته اند که به طور معمول هر یک از این افراد دو روز در هفته شیفت دارند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران اظهار کرد: فراخوان جذب این گروه‌های جهادی در پایگاه Jsalamat.ir وجود دارد و علاقه‌مندان پس از ثبت نام، غربالگری می‌شوند تا به بیماران و کادر درمان خدمات بهداشتی و معنوی و روحی به منظور تجدید روحیه در آن‌ها ارایه کنند.
به گفته فرمانده قرارگاه مقابله با کرونای شهر تهران، ما به هزار نیروی جهادی در بیمارستان‌ها نیاز داریم که از این طریق می‌توان بخش اعظم آن را تامین کرد.
وی از برگزاری جشن‌های بیمارستانی به مناسبت ۱۷ ربیع الاول سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) خبر داد و بیان کرد: اهدای هدیه به کادر درمانی و تقدیر از خدمات آن‌ها نیز در ذیل این جشن‌ها صورت می‌گیرد و با همت قرارگاه جهادی «نرجس خاتون (س)» در چهار بیمارستان شهر تهران این جشن‌ها برگزار می‌شود.
وی از آغاز عملیات بزرگ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از ۱۳ آبان همزمان با ولادت پیامبر اکرم (ص) خبر داد و بیان کرد: این عملیات در قالب پویش و حرکت جمعی است و با دعوت از گروه‌های توانمند به منظور کاهش آسیب‌های ناشی از کرونا و خدمت به بیماران تحت درمان انجام می‌شود.
وی ادامه داد: توزیع کمک‌های مردمی با محوریت مسجد، مرمت خانه‌های فرسوده در شهرستان‌ها و حاشیه شهر تهران و همکاری با کادر درمان از محور‌های این عملیات است که در بازه زمانی دو ماهه یعنی از ۱۳ آبان تا ۱۳ دی ماه سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی انجام می‌شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در مرحله نخست با گروه‌های جهادی شناسنامه دار این عملیات را اجرا خواهیم کرد. ما برای ورود علاقه‌مندان قیدی نگذاشته ایم و برای مثال امکان ورود مدیریت نهاد‌هایی مثل مسجد را نداریم، اما می‌توانیم ارتباط امام جماعت با مردم را برای رفع مشکلات تسهیل کنیم.
گفتنی است، در انتهای این نشست از خبرنگاران خبرگزاری‌ها ازجمله خبرنگار شبستان تقدیر به عمل آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فاصله بخش کشاورزی با احکام برنامه هفتم
۲۲ آذر ، ماندگار برای مردم قاینات
بزرگداشت مقام مادر و روز زن در سلسله لرستان
بهره برداری از بخش نخست باغ موزه دفاع مقدس و مقاومت خوزستان تا پایان امسال
طراوت طبیعت پاییزی در خراسان جنوبی
همایش ورزش تکواندو در بیجار
افتتاح سه اتاق بهداشت در مدارس قم
بازدید دادستان تهران از زندان‌های استان و آزادی ۱۱۳ محکوم واجد شرایط
دستگیری ۲۵ محکوم فراری در لنجان
انهدام باند بزرگ توزیع گوشت‌های آلوده در اصفهان
در پی ۳ نرخی شدن بنزین؛ جایگاه‌های عرضه سوخت در گیلان عادی است
کرایه تاکسی در مشهد گران نمی‌شود 
هیچ مانعی نباید در مقابل برگزاری رویداد‌های حوزه هویتی و اصالتی قرار گیرد
تخریبگر محیط زیست در بند قانون
پایان برداشت زعفران در شاهرود
راه‌اندازی سه دانشکده جدید در دانشگاه رازی کرمانشاه
گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه لرستان
اسنوکر شوت آوت در انگلیس؛ حذف وفایی از دور دوم، سرخوش صعود کرد
از تمدید المپیاد‌های علمی تا درخشش مستند «گاهی عشق کافیست» در جشنواره
رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، مهم‌ترین عامل قطع زنجیره گسترش بیماری حاد تنفسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
دایر بودن مدارس آذربایجان غربی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
برپایی نمایشگاه یلدای ایرانی در کرمانشاه
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)