• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۹۴۲۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۵
اقتصادی » صنعت
جلسه فوق العاده ستاد تنظیم بازار

کاهش قیمت کالا‌های اساسی در هفته آینده

وزیر صمت گفت: برای ترخیص کالا‌های اساسی از گمرک هماهنگی‌های ویژه‌ای بین گمرک، وزارت جهاد کشاورزی و بانک مرکزی انجام پذیرفته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای رزم حسینی در جلسه ستاد تنظیم بازار که پس از سخنان مقام معظم رهبری برگزار شد، افزود: طی این جلسه هماهنگی‌های بسیار خوبی بین وزارت صمت، جهادکشاورزی، گمرک و بانک مرکزی اتفاق افتاد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: براساس دستور ویژه ریاست جمهوری درخصوص ترخیص کالا‌های انباشته (دپو) شده گمرک خوشبختانه هماهنگی‌های خوبی بین گمرک، وزارت جهاد کشاورزی و بانک مرکزی انجام شده است تا ترخیص کالا‌های اساسی با سرعت بیشتری اتفاق بیفتد.

آقای رزم حسینی افزود: به طور قطع تصمیمات این جلسه تغییرات مهمی در کوتاه مدت بر روی بازار خواهد داشت، برای مثال در بخش قیمت گذاری، توزیع و خرید تضمینی گوشت قرمز توسط شرکت پشتیبانی امور دام تصمیمی است که به زودی قیمت این کالا را در بازار کاهش خواهد داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: آنچه که ستاد مبارزه با قاچاق کالا هم به ما اطمینان داده تا با توجه به کاهش قیمت کالا‌های اساسی در کشورمان نسبت به کشور‌های همسایه جلوی قاچاق این کالا‌ها را به صورت جدی تری بگیرد.
وزیر صنعت معدن و تجارت افزود: تردیدی نیست که با تصمیمات این جلسه در هفته آینده تغییرات محسوسی در قیمت کالا‌های اساسی خواهیم داشت.

شرکت پشتیبانی امور دام موظف به خرید تضمینی گوشت در کشور شد

وزیر جهاد کشاورزی گفت: براساس مصوبه تنظیم بازار گوشت در سطح عمده فروشی پس از این توسط وزارت جهاد کشاورزی کنترل می‌شود و شرکت پشتیبانی امور دام باید با خرید تضمینی جلوی کاهش این کالا را در بازار بگیرد.

آقای کاظم خاوازی در جلسه ستاد تنظیم بازار که پس از سخنان مقام معظم رهبری برگزار شد، افزود: در راستای سخنان امروز مقام معظم رهبری هماهنگی بسیار خوبی بین وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی، گمرک و بانک مرکزی صورت گرفته و مصوبه‌های بسیار مهمی در ستاد هماهنگی اقتصادی مصوب شد.

وی گفت: براساس این مصوبات وظیفه تأمین تمامی نهاده‌های زراعی و دامی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت و ما امیدواریم که این تصمیم موجب فراوانی نهاده در بازار شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای خاوازی تأکید کرد: ثبت نهاده‌ها هنوز در اختیار وزارت صمت است، اما در اختیار قراردادن، کنترل و تنظیم بازار نهاده به وزارت جهاد کشاورزی به طور قطع تأثیر مثبتی در تأمین این کالا در بازار خواهد داشت.

وی ادامه داد: همچنین در این نشست تنظیم بازار مرغ و تخم مرغ هم به عهده وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت که باید از همین جا اعلام کنم ما در حوزه تأمین این کالا‌ها در کشور شرایط بسیار خوبی داریم و کمبودی برای آن‌ها نداریم البته تنظیم در سطح عرضه همچنان در اختیار وزارت صمت خواهد بود.

وزیر جهادکشاورزی گفت: تصمیم دیگری که امروز گرفته شد مصوبه تنظیم بازار درباره موضوع گوشت است که در سطح عمده فروشی زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی انجام می‌شود و شرکت پشتیبانی امور دام موظف است تا با خرید تضمینی گوشت شرایط بازار را کنترل کند.

برگزاری جلسه فوق العاده ستاد تنظیم بازار

جلسه فوق العاده ستاد تنظیم بازار در وزارت صنعت معدن و تجارت برگزار شد.

گفته می شود نشست فوق العاده ستاد تنظیم بازار که با حضور وزیر صنعت معدن و تجارت و وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد به دنبال سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره مشکلات اقتصادی و گرانی‌های اخیر بوده است.

رهبر انقلاب اسلامی امروز در سخنرانی تلویزیونی با تأکید بر اینکه بسیاری از مشکلات کنونی اقتصادی ارتباطی به تحریم ندارند و ناشی از ناهماهنگی‌ها هستند، گفتند: بسیاری از گرانی‌های اخیر توجیه ندارد و باید با هماهنگی بین دستگاه‌های مربوطه هرچه زودتر علاج شوند.

ایشان، گرانی گوشت، مرغ، گوجه تا پوشک بچه را برغم موجود بودن جنس و کالا، گرانی‌های بی مبنا و بی‌دلیل خواندند و افزودند: همه این گرانی‌ها و مشکلات، با هماهنگی دستگاه‌ها قابل حل هستند و باید مشکلات از جلوی پای مردم برداشته شود.

گرانی‌های اخیر واقعا توجیهی ندارد / خیلی از مشکلات کنونی ما ربطی به تحریم ندارد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)