• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۹۷۵۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴
اقتصادی » آب و انرژی
در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما تشریح شد؛

تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار جهانی نفت

یک کارشناس نفتی گفت: انتخاب یک رئیس جمهور دموکرات یا جمهوری خواه در آمریکا تاثیر مستقیمی بر بازار نفت خواهد داشت.

تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار جهانی نفتآقای حمید حسینی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما افزود: مهمترین فرقی که صنعت نفت در آمریکا با سایر کشور‌ها دارد این است که این صنعت در آمریکا خصوصی است و دولت به شرکت‌های خصوصی اجازه داده است همه فرآیند اکتشاف، استخراج، بهره برداری و فروش نفت را انجام دهند و دولت از آن‌ها مالیات می‌گیرد.

وی اضافه کرد: این سیاست باعث شده تا برخی از استان‌های مرکزی و نفت خیز ایالات متحده همواره طرفدار جمهوری خواهان باشند و از طرف دیگر استان‌های بزرگتر همچون کالیفرنیا، نیویورک و واشنگتن که مصرف کنندگان نفت هستند به دموکرات‌ها متمایل باشند.

آقای حسینی گفت: این تضاد منافع سیاست جمهوری خواهان و دموکرات‌ها را در قبال حمایت از صنعت نفت متفاوت ساخته است بنابراین اگر یک رئیس جمهور از حزب جمهوری خواه برسر کار آید قطعا با حمایت از تولیدکنندگان نفت در آمریکا موجب افزایش تولید و به طبع آن افزایش عرضه این کالای راهبردی به بازار‌های جهانی خواهد برد.

این کارشناس صنعت نفت با بیان این که در دولت ترامپ با حمایت از تولیدکنندگان نفت آمریکا تولید این کشور از ۸/۵ بشکه به ۱۳ میلیون بشکه در روز افزایش یافت، افزود: آقای ترامپ همه تاکیدش را بر حمایت از تولید نفت در آمریکا گذاشت و حتی فشار‌هایی که به ایران و ونزوئلا آورد را نیز در همین راستا بود تا راه را برای ورود نفت مازاد آمریکا به بازار‌های جهانی باز کند.

وی گفت:، اما اگر بایدن پیروز انتخابات آمریکا شود قطعا چرخش کاملی در سیاست‌های آمریکا در قبال نفت خواهیم داشت.

حسینی در تشریح بیشتر این دیدگاه افزود: از آن جا که دموکرات‌ها علاقه مندی بیشتری به مسایل زیست محیطی نشان می‌دهند بنابراین پیش بینی می‌شود آقای بایدن در نخستین اقدام‌ها توسعه صنعت نفت شیل که محیط زیست را به خطر می‌اندازد متوقف کند؛ همچنین در بسیاری از میادین همچون خلیج مکزیک که برداشت نفت محیط زیست را به مخاطره می‌اندازد، با وضع مالیات‌های جدید و افزایش عوارض همراه خواهد شد بنابراین پیش بینی می‌شود توسعه صنعت نفت در آمریکا کند و تولید آن کاهش می‌یابد.

این کارشناس نفتی ادامه داد: با کاهش تولید نفت آمریکا به نظر می‌رسد عرضه نفت مازاد در بازار‌های جهانی کاهش یافته و به طبع آن قیمت نفت نیز متعادل‌تر شود.

آقای حسینی در خصوص تاثیر سیاست‌های نفتی آمریکا بر صنعت نفت کشورمان هم گفت: در دوران تحریم نفت ایران آمریکایی‌ها با عرضه نفت مازاد خود به بازار‌های سنتی نفت ایران همچون هند و چین تلاش کرده اند تا جای ما را در بازار نفت بگیرند و از آن جایی که نفت آمریکا از نظر قیمتی مقرون به صرفه‌تر برای خریداران است رقابت در این بازار با آن‌ها سخت بود، اما با تغییر سیاست‌های نفتی و کاهش تولید نفت در آمریکا می‌توان امیدوار به بازگشت بازار‌های نفت ایران بود.

وی افزود: البته سیاست دموکرات‌ها همکاری بین المللی در زمینه تنظیم بازار نفت و متعادل کردن عرضه و تقاضا را کاهش می‌دهد و از آن جا که آمریکایی‌ها نقش کمرنگ تری در بازار نفت ایفا خواهند کرد تمایلی به همکاری با دیگر کشور‌ها از جمله اعضای اوپک برای کنترل عرضه نخواهند داشت. 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)