• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۰۲۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۳
بین الملل » آمریکا
گزارش اسکای نیوز از انتخابات آمریکا

تدابیر امنیتی در فیلادلفیا افزایش یافته است

خیابان‌های فیلادلفیا بسته است و در اطراف مرکز همایش‌های پنسیلوانیا تدابیر امنیتی اجرا می‌شود و نیرو‌های امنیتی سعی می‌کنند مانع ورود تظاهرکنندگان به داخل مرکز شوند.

تدابیر امنیتی در فیلادلفیا افزایش یافته استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی اسکای نیوز، تدابیر امنیتی در فیلادلفیا افزایش یافته و خیابان‌ها بسته است و در اطراف مرکز همایش‌های پنسیلوانیا تدابیر امنیتی اجرا می‌شود و نیرو‌های امنیتی سعی می‌کنند مانع ورود تظاهرکنندگان به داخل مرکز شوند.
خبرنگار اسکای نیوز در پنسیلوانیا گفت تعویق سخنرانی جو بایدن نامزد دمکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که قرار بود هشت صبح برگزار شود، مرتبط به ادامه شمارش آراء در پنسیلوانیاست و بایدن امیدوار است با آرای بیشتری از رقیب خود پیشی بگیرد.
خبرنگار شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی از شهر فیلادلفیا در ایالت پنسیلوانیا درباره تظاهرات طرفداران نامزد‌های انتخابات آمریکا در این ایالت گفت، ظاهرا طرفداران دو طرف یعنی جو بایدن و دونالد ترامپ نگران آرای نامزد‌های خود هستند و به همین منظور تظاهرات می‌کنند، این در حالیست که دستکم بیست تا سی خودروی پلیس در محل برگزاری تظاهرات مستقر هستند، برخی از نیرو‌های موتورسوار پلیس نیز در منطقه حضور دارند و دستکم دو بالگرد بر فراز فیلادلفیا پرواز می‌کنند، این در حالیست که شمارش آراء در مرکز همایش‌های پنسیلوانیا همچنان ادامه دارد.
خبرنگار اسکای نیوز افزود، مقامات پنسیلوانیا گفته اند شمارش آراء در برخی از مناطق این ایالت که دارای بیست رای الکترال است، همچنان ادامه دارد و در حال حاضر اختلاف میان آرای بایدن و ترامپ ۲۷ هزار رای است و انتظار می‌رود که نتایج انتخابات در این ایالت به زودی اعلام شود. تقریبا هر دو ساعت یکبار نتایج اعلام می‌شود و آمار و ارقام جدیدی ارائه می‌شود، این درحالیست که تدابیر امنیتی در فیلادلفیا افزایش یافته است و خیابان‌ها بسته است و در اطراف مرکز همایش‌های پنسیلوانیا تدابیر امنیتی اجرا می‌شود و نیرو‌های امنیتی سعی می‌کنند مانع ورود تظاهرکنندگان به داخل مرکز شوند، هر بار که اوضاع آرامتر می‌شود، نتایج جدیدی از انتخابات اعلام می‌شود یا ترامپ توئیت می‌دهد یا بایدن سخن می‌گوید و در نتیجه اوضاع مجددا در خیابان‌ها بحرانی می‌شود، با توجه به نزدیک بودن آرای بایدن و ترامپ که کمتر از پنج دهم درصد است هنوز معلوم نیست که آیا آراء در این ایالت باز شماری خواهد شد یا نه، در نتیجه هر احتمالی وجود دارد و ممکن است پس از بازشماری، موضوع به دادگاه قضایی آمریکا ارجاع شود.
برخی می‌گویند که تاخیر در زمان سخنرانی بایدن مرتبط به نتایج آرای پنسیلوانیاست و ظاهرا بایدن منتظر است با آرای بیشتری از رقیب خود پیشی بگیرد.
از سوی دیگر رضا بوشفرا خبرنگار اسکای نیوز در ایالت دلاور گفت در حال حاضر بسیاری از طرفداران بایدن در اطراف حوزه انتخاباتی وی مستقر شده اند و فقط اهل دلاور نیستند بلکه از ایالت‌های مجاور نظیر پنسیلوانیا، ماریلند، ویرجینیا و حتی نیویورک آمده اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامان رکورددار صادرات بادام در چهارمحال و بختیاری
تور دوچرخه سواری جاده والنسیانا؛ برتری اون پل بلژیکی در مرحله ۴
درخشش نوجوان قزوینی در مسابقات کشوری رباتیک نادکاپ چمران
پیام تبریک رییس فدراسیون عراق به قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران
جان باختن ۸ عضو یک خانواده بر اثر گاز گرفتگی در شهر کابل
ایمیدرو اصلاح سیاست‌های بازار مولیبدن را در دستور کار قرار داد
معاون سابق بانک مرکزی چین به فساد متهم شد
تصویب طرح پیشنهادی آذربایجان‌غربی در کارگروه ماده ۴ قانون ساماندهی تجارت مرزی
روایت تاریخ و نغمه‌های انقلاب در رادیو فرهنگ
آمار کم سابقه تلفات غیرنظامیان افغان در حملات ارتش پاکستان
نشت گاز و انفجار شدید یک ساختمان مسکونی در دهنو میلاس شهرستان لردگان
تجهیز منطقه ویژه اقتصادی یزد به دومین خودرو آتش‌نشانی
بهره برداری از ۲۰۲ طرح دهیاری های خراسان جنوبی
ضربه پلیس آگاهی به شبکه‌های کلاهبرداری با انسداد کارت و حساب بانکی مجرمان
پیگیری حقوق مرزنشینان در نشست مشترک استاندار و مجمع نمایندگان آذربایجان‌غربی با رئیس‌کل گمرک
افتتاح مخزن ذخیره آب، چند طرح‌ راهداری و جایگزینی هزار چراغ پرمصرف معابر در تفرش
تعمیرات اساسی یک دستگاه ترانسفورماتور در سد شهید عباسپور
کتاب هم‌زاد تمدن ایرانی و ستون هویت ملی است
بهره برداری از دو طرح کشاورزی در شهرستان نجف آباد
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
ترافیک سنگین در تهران ۱۸ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)