• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۴۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲
آذربایجان شرقی » اقتصادی

ساخت ۴۱۸ کیلومتر راه در آذربایجان شرقی

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی گفت: هم اکنون ۴۱۸ کیلومتر طرح راه‌سازی در قالب ساخت آزادراه و بزرگراه دراستان در حال اجرا است.

ساخت ۴۱۸ کیلومتر راه در آذربایجان شرقیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، ابوالقاسم سلطانی افزود: از این طرح‌ها ۲۸۸ کیلومتر به صورت مشارکتی اجرا می‌شود.

وی طرح‌های مشارکتی را شامل آزادراه تبریز - ارومیه به طول ۱۹ کیلومتر، رینگ دوم جنوبی تبریز به طول ۳۲ کیلومتر، آزادراه تبریز - مرند - بازرگان به طول ۶۵ کیلومتر، آزادراه تبریز - سهند ۱۹ کیلومتر، آزادراه مراغه - هشترود ۱۱۱ کیلومتر و بزرگراه خواجه - ورزقان به طول ۴۲ کیلومتر اعلام کرد.

سلطانی با اشاره به اینکه پروژه‌های مشارکتی آزادراهی و بزرگراهی استان به طور متوسط ۲۸ درصد پیشرفت فیزکی دارند، اظهار کرد: طول کلی آزادراه تبریز - ارومیه ۱۳۲ کیلومتر است که ۹۲ کیلومتر آن در آذربایجان شرقی واقع شده و تاکنون ۶۹ کیلومتر آن به بهره برداری رسیده و ۴۴ کیلومتر آن هنوز واگذار نشده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان پیشرفت فیزیکی طرح رینگ دوم جنوبی تبریز را ۱۰ درصد دانست و گفت: طول کلی آزادراه تبریز - مرند - بازرگان ۲۵۴ کیلومتر است که ۱۱۵ کیلومتر آن در این استان واقع شده و هنوز ۱۸۹.۵ کیلومتر آن برای اجرا واگذار نشده و پیشرفت فیزیکی آن ۵ درصد است.

سلطانی ادامه داد: از ۲۴ کیلومتر آزادراه تبریز - سهند تاکنون ۵ کیلومتر آن به بهره برداری رسیده و با ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال تکمیل است و آزادراه مراغه - هشترود نیز ۳۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی یادآوری کرد: هم اکنون ۲۲ کیلومتر از ۶۴ کیلومتر بزرگراه خواجه - ورزقان به بهره برداری رسیده و اجرای این پروژه به حدود ۵۲.۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی طول کلی طرح‌های مشارکتی آزادراهی و بزرگراهی را ۶۱۷ کیلومتر اعلام کرد و گفت: ۴۳۸ کیلومتر این پروژه‌ها در این استان واقع شده و از طول کلی این پروژه‌ها ۹۸ کیلومتر به بهره برداری رسیده و هنوز ۲۳۳.۵ کیلومتر آن برای اجرا واگذار نشده و میانگین پیشرفت فیزیکی این طرح‌ها ۲۸ درصد است. ساخت ۴۱۸ کیلومتر راه در آذربایجان شرقی

وی افزود: طول کل طرح‌های بزرگراهی استان ۶۴۷ کیلومتر است که ۶۰۰ کیلومتر آن در این استان واقع شده و مجموع طول به بهره برداری رسیده آن‌ها ۲۳۸ کیلومتر است و هم اکنون ۱۳۲ کیلومتر در حال اجرا است و از کل طرح ۲۲۹ کیلومتر هنوز واگذار نشده است.

وی پیشرفت کلی طرح‌های بزرگراهی استان را ۴۶ درصد اعلام و یادآوری کرد: این پروژه‌ها شامل بزرگراه‌های تبریز - اهر، مرند - جلفا، تبریز - اسپیران، میانه - سرچم، صوفیان - شبستر، سراب - بستان آباد و اتصال آن به آزادراه، بهسازی راه مرند - ایواوغلی و بهسازی راه بستان آباد - تبریز است.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: از طول ۹۷ کیلومتری بزرگراه تبریز - اهر ۷۸ کیلومتر به بهره برداری رسیده، ۱۲ کیلومتر در حال اجرا، ۷ کیلومتر واگذار نشده و پیشرفت فیزیکی این پروژه ۸۴ درصد است.

سلطانی ادامه داد: بزرگراه مرند - جلفا به طول ۶۰ کیلومتر بوده که ۳۳ کیلومتر آن به بهره برداری رسیده، ۱۸ کیلومتر در دست اجرا، ۹ کیلومتر واگذار نشده و پیشرفت فیزیکی آن ۷۰ درصد است.

وی اظهار داشت: بزرگراه تبریز - اسپیران با ۱۵۰ کیلومتر دارای ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی است که تاکنون ۱۲ کیلومتر آن به بهره برداری رسیده، ۲۲ کیلومتر در حال اجرا بوده و ۱۱۶ کیلومتر آن هنوز واگذار نشده است.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: از مجموع ۵۵ کیلومتری بزرگراه میانه - سرچم ۱۱ کیلومتر در دست اجرا است، ۴۴ کیلومتر آن واگذار نشده و هم اکنون دارای ۹ درصد پیشرفت فیزیکی است.

سلطانی طول کلی بزرگراه صوفیان - شبستر را ۱۲۳ کیلومتر اعلام کرد و افزود: ۹۲ کیلومتر از این پروژه در این استان واقع بوده که تاکنون ۲۵ کیلومتر از پروژه به بهره برداری رسیده، ۲۲ کیلومتر در حال اجراست و ۴۵ کیلومتر هنوز واگذار نشده و دارای ۴۱ درصد پیشرفت فیزیکی است.
ساخت ۴۱۸ کیلومتر راه در آذربایجان شرقی
وی با بیان اینکه احداث بزرگراه سراب - بستان آباد هم اکنون به ۶۹ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است گفت: این طرح به طول ۸۶ کیلومتر اجرا می‌شود که ۵۷ کیلومتر آن به بهره برداری رسیده، ۲۱ کیلومتر در دست اجرا بوده و هنوز ۸ کیلومتر آن واگذار نشده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان، بهسازی راه‌های مرند - ایواوغلی و بستان آباد - تبریز را از دیگر طرح‌های بزرگراهی این استان اعلام کرد و گفت: این پروژه‌ها به ترتیب به طول ۴۷ و ۱۳ کیلومتر و با ۵۳ و ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی اجرا می‌شوند.

آذربایجان‌شرقی ۲۳۵ کیلومتر آزادراه، ۴۵۳ کیلومتر بزرگراه، ۹۲۲ کیلومتر راه اصلی، ۲ هزار و ۷۵ کیلومتر راه فرعی و ۱۰ هزار و ۴۴۱ کیلومتر راه روستایی دارد.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
جوی آرام در لرستان
والیبال کمتر از ۱۶ سال دختر آسیا؛ ایران مغلوب فیلیپین شد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
بازگشت ۶۴۰ میلیون به حساب مالباخته فضای مجازی
ایران قوی با دستان توانمند دانش آموزان ساخته می‌شود
مقاومت تا پیروزی
چهاردهمین تور نظارتی قوه قضاییه
دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۱۰ فقره سرقت در زنجان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
مدیر کل صدا و سیمای زنجان:الگوی سوم زن ایرانی را روایت کنیم
مناطق شمالی کشور در رصد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
عضویت ستاره لیگ برتر دوچرخه سواری ایران در باشگاه اسپور توتو
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در یازدهم آبان ماه
داوود مهابادی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال داماش گیلان انتخاب شد
مسابقات قهرمانی موی تای رده‌های جوانان و بزرگسالان کردستان
عضویت سه دانش آموز در شورای آموزش و پرورش استان
خبر‌هایی از برگزاری برنامه‌های هفته بسیج دانش آموزی در گرمسار
شرهانی دهلران فردا میزبان یادواره شهدای عملیات محرم
دعوت از لرستانی ها برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)