• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۵۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۳
اصفهان » اجتماعی

راهیابی ۳۴طرح کسب و کار و فن‌آفرین به مرحله نهایی جشنواره شیخ بهایی

۳۴طرح کسب و کار و فن‌آفرین به مرحله نهایی جشنواره شیخ بهایی راه یافت.

راهیابی  ۳۴ طرح کسب و کار و فن‌آفرین به مرحله نهایی جشنواره شیخ بهاییبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛دبیر جشنواه ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی گفت: ۳۴طرح کسب و کار و فن‌آفرین به مرحله نهایی پانزدهمین دوره جشنواره راه یافتند و رتبه‌های برتر آن‌ها بیست و نهم آبان امسال معرفی خواهند شد.

عبدالرضا کبیری سامانی افزود: نامزد‌های راه یافته به مرحله نهایی بخش‌های مسابقه‌ای پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی شامل ۱۸ تیم طراح کسب و کار و ۱۶ شرکت فن‌آفرین هستند.

وی گفت: از بین طراحان کسب و کار راه یافته به مرحله نهایی، چهار شرکت و از بین فن‌آفرینان، سه شرکت نوپا و دو شرکت رشد یافته به عنوان رتبه‌های برتر انتخاب خواهند شد.

کبیری با بیان اینکه فهرست اسامی شرکت‌های طراح کسب و کار و فن‌آفرینان راه یافته به مرحله نهایی در پایگاه اینترنتی جشنواره شیخ بهایی منتشر شده است گفت: امسال ۵۰۱طرح به دبیرخانه جشنواره رسید که ۱۶۵طرح در بخش فن‌آفرینان و ۳۳۶طرح در بخش طراحان کسب و کار بود.

وی افزود: از بین طرح‌های رسیده به جشنواره، ۶۱طرح کسب و کار و ۳۷طرح فن‌آفرین به مرحله نیمه نهایی راه یافتند که از بین آنها نامزد‌های مرحله نهایی انتخاب شدند.

دبیر جشنواره ملی شیخ بهایی گفت: ۱۶نفر نیز به مرحله نهایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری جشنواره راه یافتند.

کبیری با اشاره به جایزه ویژه فن‌آفرین صنعت ساز دکتر شیخ زین‌الدین افزود: ۶شرکت به مرحله نیمه نهایی این بخش راه یافتند که از بین آنها یک شرکت به عنوان برنده جایزه در مراسم اختتامیه جشنواره معرفی می‌شود.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاران متعدد بخش دولتی و خصوصی از جشنواره ملی شیخ بهایی استقبال کردند گفت: قرار است جلسه‌ای برای مذاکره بین سرمایه‌گذاران و صاحبان ایده در قالب ویژه برنامه‌ای به نام پُل برگزار شود.

دبیر جشنواره ملی شیخ بهایی با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور مهمانان داخلی و خارجی بصورت مجازی در دو روز برگزاری جشنواره با هدف انتقال تجربه از جمله ویژه برنامه‌های این جشنواره در سال جاری را بیست باش (معرفی برگزیدگان دوره‌های قبلی جشنواره و بررسی پیشرفت آنها)، چارسو (بررسی سیر تاریخی جشنواره) و طلوع (بررسی راز موفقیت تیم‌های موفق) عنوان کرد.

وی با بیان اینکه افتتاحیه پانزدهمین دوره جشنواره روز بیست و هشتم آبان جاری به صورت مجازی برگزار می‌شود، افزود: عصر روز پنجشنبه بیست و نهم آبان نیز در مراسم اختتامیه برگزیدگان جشنواره معرفی و تجلیل می‌شوند.

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

این جشنواره در دو بخش مسابقه‌ای و غیرمسابقه‌ای برگزار می‌شود که بخش مسابقه‌ای شامل طراحان کسب و کار، فن‌آفرینان و فرصت‌­های سرمایه­‌گذاری است؛ بخش‌های غیرمسابقه‌ای نیز شامل فرصت‌­های سرمایه‌­گذاری، نشست‌های انتقال تجربه و نمایشگاه است.

از آنجا که شیخ بهاء‌الدین محمد عاملی متخلص به شیخ بهایی از مفاخر بزرگ جهان اسلام و منشا خدمات ارزشمند علمی، فرهنگی و عمرانی در ایران بود برای زنده نگه داشتن یاد او، این جشنواره به شیخ‌بهایی نامگذاری شد.

پانزدهمین دوره این جشنواره قرار بود آبان سال۹۸ برگزار شود، اما به شهریور و سپس آبان امسال موکول شد.
 
پانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی روز‌های بیست و هشتم و بیست و نهم آبان امسال همزمان با هفته جهانی کارآفرینی و بصورت راه دور و مجازی (Virtual) برگزار می‌شود.

جایزه فناوری صنعت ساز دکتر محمود شیخ زین‌الدین به برترین طرح‌های فناورانه‌ای که به مرحله تولید انبوه رسیده و بر اساس آن خط تولید یا کارخانه ایجاد شده باشد، اعطا می‌شود.

محمود شیخ زین‌الدین، معاون فقید نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس اسبق شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی، خرداد سال۹۷ به‌دلیل عارضه قلبی درگذشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)