• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۵۲۲۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۸

ادامه نگرانی‌ها درباره واکنش ترامپ به شکست انتخاباتی

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست: امیلی مورفی مسئول خدمات عمومی دولت ترامپ، تدابیر مربوط به انتقال قدرت را به تاخیر می اندازد.

مرکز انتقال قدرت (ریاست جمهوری)، دولت ترامپ را به آغاز فوری عملیات انتقال قدرت به تیم جوبایدن ترغیب کرد.
به گزارش تلویزیون الجزیره مرکز انتقال قدرت ( ریاست جمهوری ) اعلام کرد: نتیجه انتخابات مشخص و کافی برای آغاز انتقال قدرت است هرچند که برخی ملاحظات قانونی وجود دارد که باید به طور قطعی به آن رسیدگی شود.
اما روزنامه آمریکایی واشنگتن پست فاش کرد امیلی مورفی مسئول خدمات عمومی دولت ترامپ، تدابیر مربوط به انتقال قدرت را به تاخیر می اندازد. به نوشته این روزنامه، او حاضر نشد نامه ای را که اجازه می دهد تیم بایدن این هفته به طور رسمی، روند انتقال قدرت را آغاز کند، امضا کند.
پایگاه اینترنتی شبکه "ب اف ام ت و" هم نوشت: انتقال قدرت میان جو بایدن و دونالد ترامپ در آمریکا بر روی لبه تیغ است. به نوشته این پایگاه اینترنتی، پس از چهار روز بلاتکلیفی سرانجام شنبه نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام شد و جو بایدن جانشین دونالد ترامپ می شود. تاکنون ترامپ هنوز شکست خود را نپذیرفته است. بایدن 20 ژانویه سال آینده سوگند یاد خواهد کرد و چهل و ششمین رئیس جمهور آمریکا خواهد شد. اما بر اساس این گزارش "این شکستی است که دونالد ترامپ نمی تواند آن را هضم کند. پس از یک کارزار انتخاباتی پرتنش با حملات شخصی و زورآزمایی های بسیار رفتار ترامپ به گونه ای به نظر می رسد که یک انتقال قدرت پرتنش را به دنبال دارد."
ترامپ شنبه زمانی که از نتیجه آراء آگاه شد به زمین گلف استرلینگ خود در ویرجینیا رفت. دونالد ترامپ یک روز پس از انتخابات پیروزی خود را اعلام کرد و گفت: به دادگاه شکایت می کند و به این ترتیب به فضای پرتنش دامن زد.
ترامپ شنبه اندکی پیش از اعلام نتایج بار دیگر در توئیتی نوشت من با فاصله زیاد در این انتخابات برنده شدم. اما از آن زمان همان طور که در آمریکا معمول است ترامپ شکست خود را به رسمیت نشناخته است.
کیتلان کالینز خبرنگار سی ان ان در کاخ سفید، در توئیتی نوشت: جرد کوشنر داماد ترامپ قرار است پدر زنش را در مورد پذیرش این شکست متقاعد کند. در حزب جمهوری خواه هم بسیاری سکوت کرده اند یا اتهام تقلب مطرح شده از سوی دونالد ترامپ را رد می کنند.
شبکه فرانس 24 همزمان گزارش داد دونالد ترامپ هنوز نتوانسته است شکست خود در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا را هضم کند. به گزارش این شبکه تلویزیونی، پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا لزوما به معنای شکست دونالد ترامپ است؛ اما به دو دلیل به نظر نمی رسد رئیس جمهور کنونی توانسته باشد این موضوع را هضم کند. نخست آنکه وی هنوز به شکست خود اذعان نکرده است. دوم آنکه ترامپ با جانشین خود نیز دیدار و گفتگو نکرده ؛ چیزی که پس از برگزاری انتخابات مرسوم است.
شبکه تلویزیونی سی ان ان هم گزارش داد  تنها دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیست که ادعاهایی را در ارتباط با نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 این کشور  و تقلب در آن مطرح کرده است بلکه حامیان او نیز بر این باورند این انتخابات سرقت شده است.
----------------------
عبدالرضا خلیلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رکورد هشت مرحله ذوب متوالی و بی وقفه در کارخانه فولاد سفیددشت
گشتی در دل طبیعت و بلندای صخره‌ها
تدوین ۷۰ طرح سرمایه‌گذاری در کشاورزی آذربایجان غربی/ کنترل تب برفکی و رفع مشکلات نهاده‌ها
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
چمران: تهران تراکم‌فروشی به معنای گسترش شهر ندارد
توضیحات پلیس درباره جزئیات حادثه تصادف مرگبار اتوبوس در نطنز
آغاز ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
ثبت یک فوتی ناشی از بیماری آنفلوانزا در استان اردبیل
درخشش دانش‌آموزان سمپاد خوزستانی در کارسوق زبان
منچستر یونایتد ۴-۴ بورنموث؛ تساوی یونایتد در الدترافورد
ساخت دستگاه پایش دوز پرتو با خوانشگر بومی
مسدود شدن زیرگذر ورودی جهرم
صادرات بیش از ۸۰۰ هزار دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان در کاشان
آغاز شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی در خراسان رضوی
اوج بار تابستان امسال با اجرای ۱۴ مگاپروژه، ۲۵۰۰ مگاوات کاهش یافت
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموزی از بخش‌های سنگر و کوچصفهان
جهاد کشاورزی خراسان رضوی برای مزارع آبزی‌پروری هشدار صادر کرد
راه اندازی بزرگترین بیمارستان سیار کشور در مروست
پیشرفت ۵۰ درصدی قطعه سوم جاده گچساران به چرام
لزوم تسریع در تکمیل استخر شنا آغاجاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۵ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)