• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۵۶۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۸
اردبیل » اجتماعی
معاون سیاسی امنیتی استانداری اردبیل

چارت سازمانی پدافند غیر عامل متناسب با کشوری تشکیل شود

معاون سیاسی، امنیتی استانداری اردبیل گفت: با تشکیل یک چارت سازمانی متناسب با پدافند غیرعامل مرکز کشور بصورت مشخص و منسجم می توان از میزان خطرات احتمالی کاست.

چارت سازمانی پدافند غیر عامل متناسب با کشوری تشکیل شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری اردبیل، بهروز ندایی در جلسه پدافند غیر عامل که با حضور معاون قرارگاه پرتويي سازمان پدافند غيرعامل در استانداری اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: مشکل هماهنگی چارت تشکیلاتی پدافند غیر عامل در استان ها هنوز مرتفع نشده و بصورت منسجم و دارای تجهیزات کامل نبوده و وظایف دستگاه ها مشخص و تعریف شده نیست.
وی با بیان اینکه این سیستم با نواقصی همچون چارت سازمانی مواجه است، افزود: باید با بررسی های لازم این سیستم بصورت سیستماتیک و با رویه یکپارچه به تناسب مرکز کشور دارای امکانات و تجهیزات مدرن باشد و از یک قانون واحد تبعیت کند.
معاون سیاسی استاندار اردبیل تصریح کرد: استان اردبیل آمادگی لازم را برای هر گونه خطرات احتمالی دارد و پدافند غیر عامل یکی از اساسی ترین اقداماتی است که در شرایط ضروری باید آمادگی لازم را داشته باشیم که در رابطه با مناقشات کشورهای همسایه شمال کشور تدابیر لازم برای هرگونه خطرات پدافند غیر عامل اندیشیده شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه استان اردبیل دارای اقلیم سرد و کوهستانی است و خطرات احتمالی در مناقشات شمال استان در رابطه با قره باغ پیش بینی می شد که خوشبختانه تدابیر لازم در رابطه با گاز و آب مشکلی نخواهیم داشت.
معاون سیاسی، امنیتی استانداری اردبیل گفت: در رابطه با شرایط بحرانی و خطرات احتمالی تدابیر لازم پدافند غیر عامل استان اندیشیده شده است، گرچه آب کشاورزی و آب شرب ۳۰۰هزار نفر در شمال استان و محدوده میل مغان جز دغدغه های مسوولان بود که بخوبی مدیریت شد و نگرانی در این رابطه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه وجود نیروگاه هسته ای کشور ارمنستان در نزدیکی مرز کشور موجب نگرانی حوزه رودخانه ارس مردم شده است افزود: احساس نگرانی در بین مردم استان و استان های همسایه که گفته می شد پساب این نیروگاه به آب ارس می ریزد با پیگیری های انجام شده این ادعا رد شده و هیچ گونه آلودگی در رودخانه ارس وجود ندارد.
در این جلسه معاون قرارگاه پرتويي سازمان پدافند غيرعامل کشور نیز گفت: ایجاد امنیت و آرامش در مرزهای شمال استان اردبیل جز الویت های اصلی ماست که پیشگیری و چگونگی برخورد با خطرات احتمالی باید آموزش داده شود تا از گزند هر گونه آسیب احتمالی در این محدوده در امان باشیم.
مسعود عبداله زاده اظهار کرد: مباحث نظامی ما در مرزها تقویت شده و موضع ما در رابطه با جنگ آذربایجان و ارمنستان مشخص است و در این رابطه نگرانی متوجه مردم و منطقه نمی شود.
وی با بیان اینکه با تشکیل قرارگاه پدافند غیر عامل وظایف دستگاه ها و کمیته ها در استان مشخص می شود بیان کرد: ۱۰ کمیته تخصصی با مشارکت دستگاه ها و ارگان های مختلف معین شده و وظایف و منشور این کارگروه ها بصورت شفاف مشخص شده است.
عبداله زاده گفت: قرارگاه پدافند غیرعامل در استان اردبیل مانند استان های هسته ای کشور در اردبیل راه اندازی می شود و اعتبار لازم نیز جهت تجهیز این قرارگاه باید تخصیص داده شود.
در این جلسه سردار بابا زاده فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان و مدیرکل پدافند غیر عامل استانداری نیز پیشنهاد و دیدگاه های خود را ارایه کردند و در ادامه کارگاه های آموزشی از سوی کارشناسان پدافند غیر عامل کشور در رابطه با ضرورت تشکیل قرارگاه پرتوی پدافند غیرعامل در استان اردبیل برگزار شد.

جلسه پدافند غیر عامل جلسه پدافند غیر عامل جلسه پدافند غیر عامل جلسه پدافند غیر عامل جلسه پدافند غیر عامل جلسه پدافند غیر عامل
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)