• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۵۷۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۳
صفحه نخست » کل اخبار

دکوراسیون پاییز در خانه

فصل پاییز زیباییی های منحصر به فرد خودش را دارد و شما هم برای دکور کردن خانه به سبک پاییز می توانید از میوه ها و برگ های پاییزی بهره ببرید.

دکوراسیون پاییز در خانهبه گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما؛ پاییز با این همه رنگ زیبا و دیدنی، گل‌ها و گیاهان مخصوص خود را دارد. گل‌هایی که با شروع پاییز جای گل‌های بهاری را می‌گیرند.
 
 
خانه در پاییز
 
 
پاییز که از راه می‌رسد، خیلی‌ها فکر می‌کنند دیگر فصل نگهداری از گل و گیاه تمام شده و باید فکر رسیدگی به آن‌ها را از سرشان بیرون کنند. اگر شما هم این‌طور تصوری دارید باید این خیال باطل را از خود دور کنید. پاییز با این همه رنگ زیبا و دیدنی، گل‌ها و گیاهان مخصوص خود را دارد. گل‌هایی که با شروع پاییز جای گل‌های بهاری را می‌گیرند.

دکوراسیون پاییز در خانه
فصل گل‌های داوودی
گل داوودی یکی از همین گل هاست که در فصل پاییز و زمستان می‌تواند مهمان خانه‌های شما باشد. چون فصل گلدهی آن، پاییز و اوایل زمستان است. این گیاه زیبا هم در آپارتمان نگهداری می‌شود و هم در باغچه و البته در گلخانه‌ها هم به طور مصنوعی در تمام فصل‌های سال گل می‌دهد. اگر شما هم گل داوودی دارید، اما غنچه‌های آن باز نمی‌شود و بدون این که گل بدهد، خشک شده است باید به شرایط نگهداری آن دقت بیشتری کنید. شاید گیاه به آب نیاز داشته باشد یا نور محیط برایش کافی نباشد. از طرف دیگر، همان طور که گفته شد این گیاه در فصل پاییز و زمستان در باغچه هم می‌تواند رشد کند و به همین دلیل هوای خیلی گرم ممکن است ساقه‌ها و برگ‌های آن را پلاسیده و پژمرده کند.

دکوراسیون پاییز در خانه
مینا‌هایی که در پاییز به گل می‌نشیند
یکی دیگر از گل‌های زیبای پاییزی، گل میناست که با فرارسیدن فصل پاییز گلدهی اش شروع می‌شود. البته گل مینا یک خوبی دیگر هم دارد و آن رشد سریعش است. به طوری که می‌تواند به سرعت باغچه خانه را پر از گل کند. مینا معمولا ۱۵ تا ۳۰ سانتی متر رشد می‌کند و ارتفاعش افزایش می‌یابد.

ساخت وسایلی مانند تراریوم فرصتی را فراهم می‌کند خانواده دور هم جمع شوند و با نظر و مشورت هم یک محصول خانوادگی و زیبا بسازند. کار‌های مختلف را هم می‌توان به افراد مختلف سپرد
 
دکوراسیون پاییز در خانه
باغ شیشه‌ای
شاید به طور پراکنده نکاتی را در مورد «تراریوم» شنیده باشید. شاید هم اصلا این کلمه به گوش تان نخورده باشد و ندانید منظور از آن چیست. در هر صورت، خوب است بدانید تراریوم به معنای محیطی است که برای پرورش و نگهداری گیاهان ساخته و در نظر گرفته می‌شود. به عبارت دیگر، تراریوم مجموعه‌ای از گیاهان است که در محیطی شیشه‌ای و در یک ظرف بسته یا نیمه بسته رشد کرده و فضایی زیبا ایجاد می‌کنند.

برای ساخت تراریوم می‌توان از ظروف بسته یا باز شیشه‌ای استفاده کرد که آکواریوم، تنگ ماهی، شیشه‌های مربا و دیگر ظروف شیشه‌ای که در خانه وجود دارد، از جمله آنهاست. البته یادتان باشد ظرفی که برای این کار انتخاب می‌کنید باید هم از نظر نفوذ نور مناسب باشد و هم به گیاه اجازه رشد بدهد. به همین دلیل هم معمولا برای ساخت تراریوم استفاده از ظرف‌هایی که شیشه مات دارد یا رنگی است خیلی مناسب نخواهد بود. قبل از شروع کار هم حتما باید ظرف را با آب و مایع ظرفشویی بشویید تا هیچ آلودگی‌ای نداشته باشد. یادتان باشد خوب هم آن را آبکشی کنید تا مواد شیمیایی مایع ظرفشویی در آن باقی نماند.

از سوی دیگر با توجه به این که ظرف‌های بسته و تنگ معمولا کار کاشت گیاه را سخت می‌کند، استفاده از آن‌ها هم خیلی متداول نیست و بیشتر از ظروفی استفاده می‌شود که دهانه گشادی دارد و کار با آن‌ها ساده‌تر است.

پس از انتخاب ظرف و شست وشو و خشک کردن آن، نوبت به انتخاب گیاه و کاشتش می‌رسد.
 
دکوراسیون پاییز در خانه

کدام گیاه بهترین است؟
پس از تعیین ظرف مورد نظر، باید گیاه دلخواه تان را انتخاب کنید. اولین نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید استفاده از گیاهانی است که رشد خیلی سریعی ندارند. پس از آن هم باید به نیاز‌های گیاه توجه کنید و براساس آن بهترین مورد را انتخاب کنید. بگونیا، سرخس، دیفن باخیا و... از نمونه گیاهانی است که برای ساخت تراریوم از آن‌ها استفاده می‌شود. این نکته را هم در نظر داشته باشید که استفاده از گیاهان متفاوت با طرح و رنگ و اندازه مختلف می‌تواند تراریوم زیباتری برای شما بسازد.
 
دکوراسیون پاییز در خانه
فعالیتی خانوادگی
ساخت وسایلی مانند تراریوم فرصتی را فراهم می‌کند خانواده دور هم جمع شوند و با نظر و مشورت هم یک محصول خانوادگی و زیبا بسازند. کار‌های مختلف را هم می‌توان به افراد مختلف سپرد. بچه‌های کوچک‌تر می‌توانند در شستن و خشک کردن تا ریختن خاک درون شیشه کمک کنند. انتخاب گیاه مناسب را می‌توان به بچه‌های بزرگ‌تر سپرد و... خلاصه ساخت یک تراریوم و نگهداری از آن می‌تواند مدت‌ها مورد توجه همه افراد خانواده باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)