• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۶۹۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۵
بین الملل » اقتصادی
اقتصاد اروپا

نوسان شاخص کل بورس اوراق بهادار کشور‌های اروپایی

شاخص کل بورس اوراق بهادار کشور‌های اروپایی در نوسان شديد است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز از پاریس، شاخص کل سهام بورس ‏‏پاریس در ‏معاملات ‏روز سه شنبه با ۸۰ صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به پنج هزار و ۳۷۸ واحد رسید.
شاخص کل سهام بورس فرانکفورت آلمان (Dax ۳۰)، در معاملات امروز با ۲۹ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۱۳ هزار و ۵۷ واحد رسید.
شاخص کل سهام بورس لندن (فوتسی ۱۰۰) در معاملات امروز با با ۷۷ صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به شش هزار و ۲۳۳ واحد رسید.
در بازار مالی سوییس، ارزش شاخص سهام "اس ام ‏آی" (SMI) ‏، ‏یکی از سه ‏شاخص عملکرد بورس ‏‏اوراق ‏بهادار این کشور، در معاملات ‏امروز با ۴۵ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ده هزار و ۳۷۰ واحد رسید.
در بازار آسیایی نیز شاخص کل بورس اوراق بهادار در نوسان بود. به طوری که شاخص سهام "‏نیکی ۲۲۵"، Nikkei ‎‎۲۲۵‎‏، ‏یکی ‏‏از دو شاخص عملکرد ‏‏بورس اوراق ‏‏بهادار ‏توکیو که سهام ‏‏‏۲۲۵ ‏شرکت ‏بزرگ ‏‏ژاپن در آن ‏فهرست ‏ و در هر روز کاری ارزشگذاری می‌شوند در پایان معاملات امروز با ۲۶ صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۲۴ هزار و ۹۰۵ واحد رسید.
ارزش شاخص سهام "توپیکس"، ‏TOPIX، ‏دیگر شاخص ‏عملکرد ‏بورس ‏‏‏اوراق بهادار توکیو، هم در پایان داد و ستد‌های امروز با یک و ۱۲ صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به یک هزار و ۷۰۰ واحد رسید.
شاخص سهام مرکب هنگ سنگ Hang Seng، یکی از شاخص‌های عملکرد بورس اوراق بهادار هنگ کنگ، نیز در پایان معاملات امروز با یک و ۱۰ صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۲۶ هزار و ۳۰۱ واحد رسید.
در بازار مالی تایوان، شاخص کل بورس اوراق بهادار این کشور Taiwan Stock Exchange Corporation (TWSE) در پایان معاملات امروز، با ۳۵ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۱۳ هزار و ۸۱ واحد رسید.
در بازار بورس کره جنوبی، شاخص قیمت سهام مرکب کره جنوبی (Korea Composite Stock Price Index) در پایان معاملات امروز، با ۲۳ صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به دو هزار و ۴۵۲ واحد رسید.
در بازار مالی سنگاپور، شاخص کل بورس اوراق بهادار این کشور (sgx)، با سه و ۴۶ صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به دو هزار و ۶۹۹ واحد رسید.
شاخص مرکب بورس شانگ‌های هم در معاملات امروز با ۴۰ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به سه هزار و ۳۶۰ واحد رسید.
در بازار مالی استرالیا، شاخص کل بورس اوراق بهادار سیدنی Sydney Stock Exchange (SSX) با ۶۶ صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به شش هزار و ۳۴۰ واحد رسید.
در وال استریت، قرارداد‌های آتی که بر روی شاخص‌های ‏بورس ‏نیویورک شامل شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز‏، شاخص سهام نزدک و شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز ۵۰۰‏، بسته می‌شود‏ و در نتیجه آن، تحویل سهام در آینده صورت می‌گیرد‏، در معاملات امروز بیشتر کاهشی بود.
به طوری که شاخص میانگین شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز، یکی ‏از سه شاخص عملکرد بورس ‏اوراق ‏بهادار نیویورک با دو و ۹۵ صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۲۹ هزار و ۱۵۷ واحد رسید.
شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز ۵۰۰، سومین شاخص عملکرد ‏بورس اوراق بهادار نیویورک که ‏از فهرستی متشکل از سهام ‏‏۵۰۰ ‏شرکت مهم در ‏بازار بورس ‏نیویورک تشکیل شده است با یک و ۱۷ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به سه هزار و ۵۵۰ واحد رسید.
شاخص سهام نزدک، دیگر شاخص ‏عملکرد بورس اوراق بهادار ‏نیویورک که بزرگ‌ترین بازار ‏معاملات الکترونیک سهام در ‏آمریکا است، با یک و ۵۳ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۱۱ هزار و ۷۱۳ واحد رسید.
در بازار داد و ستد‌های ارزی اروپا، نرخ‌های برابری در نوسان بود. به طوری که ارزش یورو برابر دلار ۱۹ صدم درصد افزایش یافت. ‏در معاملات ‏امروز، هر یک یورو برابر ۱,۱۸۳۵ دلار معامله می‌شد. در پایان معاملات روز کاری پیشین نرخ برابری این دو ارز، به نسبت هر ۱,۱۸۱۳ دلار به یک یورو بود.
ارزش برابری دلار آمریکا با ین ژاپن نیز در معاملات امروز بازار توکیو، ۲۸ صدم درصد کاهش یافت. بدین صورت که هر ۱۰۵,۰۶ ین برابر یک دلار آمریکا معامله می‌شد. در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، هر ۱۰۵,۳۶ ین برابر یک دلار آمریکا داد و ستد می‌شد.
ارزش برابری ین با یورو نیز در معاملات امروز بازار توکیو، نه صدم درصد کاهش یافت. بدین صورت که هر ۱۲۴,۳۴ ین برابر یک یورو معامله می‌شد. در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، هر ۱۲۴,۴۵ ین برابر یک یورو داد و ستد می‌شد.
شاخص دلار برابر سبد ارزی مرجع بین المللی متشکل از شش ارز ‏‏‏مهم جهان ‏یعنی ‏‏‏یورو، پوند ‏انگلیس، ‏ین ‏‏‏‏ژاپن، ‏فرانک سوئیس، ‏‏دلار کانادا و ‏کرون ‏‏‏سوئد، با هفت صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۹۲,۶۶۱۰ رسید.
بهای طلا در معاملات ‏ امروز بازار ‏فلزات ‏گرانب‌های اروپا، افزایش یافت. به طوری که بهای هر اونس ‏طلا با یک و ۳۵ صدم درصد افزایش ‏‏نسبت به ‏‏پایان معاملات ‏روز ‏کاری پیشین ‏‏به ۱۸۸۶,۹۵ رسید. بهای این فلز گرانبها در پایان معاملات روز کاری پیشین ۱۸۶۱,۸۶ بود.
در بازار اوراق قرضه هم نرخ سود‌ها در نوسان بود. به طوری که نرخ سود اوراق قرضه و بهادار با سررسید ۱۰ ساله آلمان که نقش مبنا و مرجع را در کشور‌های عضو منطقه یورو ایفا می‌کند، با یک صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به منفی ۵۰ صدم درصد رسید. نرخ سود اوراق قرضه و بهادار وزارت خزانه داری آمریکا با سررسید ۱۰ ساله هم با سه صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۹۳ صدم درصد رسید.
در بازار نفت اروپا، قیمت دو شاخص عمده نفتی جهان، افزایش یافت. به طوری که بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری ‏ نفت داد و ستد شده در ‏‏بازار اروپا ‏استفاده می‌شود با یک و ۲۳ صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۴۲ دلار و ۹۲ سنت رسید.
بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین (وست تگزاس اینترمیدییت‏) هم که برای ‏‏قیمت گذاری نفت مصرفی ‏‏آمریکا، به کار ‏برده می ‏شود برای تحویل در ماه با یک و دو صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۴۰ دلار و ۷۰ سنت رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)