• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۷۳۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۹
بین الملل » غرب آسیا
به صورت ویدیو کنفرانس‏،

گفتگوی مصطفی الکاظمی با بن سلمان

مصطفی الکاظمی با بن سلمان یکی از مهمترین حامیان گروه تروریستی داعش گفتگو کرد.

گفتگوی مصطفی الکاظمی با بن سلمانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الحدث، محمد بن سلمان در نشستی که به صورت ویدئوکنفرانس با مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق برگزار شد، تاکید کرد روابط مشترک عربستان و عراق، باعث می‌شود دو کشور بیش از پیش بر گسترش همکاری بین خودشان به سود دو ملت تاکید کنند.
بن سلمان افزود: هیچ تردیدی نداریم که دو کشور روابط بزرگ، عمیق و بسیار مهمی با یکدیگر دارند. وظیفه ماست که برای تقویت این روابط تلاش کنیم. دو کشور همسایه، عرب و پیرو یک دین هستند. ما منافع و چالش‌های مشترک داریم و من درباره گسترش روابط با عراق بسیار خوشحال هستم. درود‌های شاه سعودی و ملت عربستان را به شما ابلاغ می‌کنم.
مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق در مصاحبه با شبکه الحدث گفت: عراق روابط تاریخی با عربستان دارد و بین دو ملت، روابط قوی و تاریخ مشترک اجتماعی وجود دارد. دیدار با ولیعهد سعودی، ثمربخش بود و در ادامه تلاش‌های فشرده برای همکاری بین دو کشور و دو ملت به منظور ایجاد فرصت شکوفایی اقتصادی، صورت گرفت. برای تقویت روابط با عربستان و تکامل اقتصادی در همه منطقه تلاش می‌کنیم.
از سوی دیگر، در بیانیه مشترکی که پس از چهارمین نشست هماهنگی عربستان و عراق صادر شد، دو کشور بر اهمیت همکاری در زمینه انرژی و تبادل تجربیات و تقویت روابط سیاسی، امنیتی و تجاری تاکید کردند. این بیانیه بر ادامه همکاری مشترک در مقابله با تروریسم و افراط گرایی تاکید کرد.
عراق از شرکت‌های سعودی برای سرمایه گذاری در عراق دعوت و اعلام کرد گذرگاه مرزی عرعر بین دو کشور هفت روز دیگر بازگشایی خواهد شد.
این بیانیه همچنین بر اهمیت دور نگه داشتن منطقه از تنش‌ها تاکید کرده است.
فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان در این نشست گفت: امور بسیار مثبتی اعلام شد که به تقویت و تعمیق زمینه‌های همکاری بین دو کشور کمک می‌کند و در راس آن‌ها افتتاح گذرگاه مرزی عرعر است که هفت روز دیگر صورت خواهد گرفت. رایزنی تجاری عربستان هم به زودی کارش را در بغداد آغاز خواهد کرد. برای آغاز اجرای بند‌های توافقنامه تجارت آزاد بین دو کشور تلاش می‌کنیم. شورای عالی بازرگانی بین دو کشور هم تشکیل و نشست‌های برگزار می‌شود.
فؤاد حسین وزیر امور خارجه عراق هم گفت: در چند روز اخیر، دیدار‌های فشرده‌ای بین هیئت‌های سعودی و عراقی برگزار شد. بخشی از این دیدار‌ها در بغداد و بقیه به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد. در صدر این دیدار‌ها هم دیدار ولیعهد سعودی و نخست وزیر عراق قرار داشت. در این دیدارها، مسایل مختلف مربوط به روابط دوجانبه، اوضاع منطقه و مسایل بین المللی بررسی شد.
در حالی الکاظمی با بن سلمان مهمترین حامی گروه تروریستی داعش گفتگو کرد که عربستان سعودی و عراق در سال ۲۰۱۹ نیز به توافقاتی مشابه همین توافقات کنونی دست یافتند که هرگز عملی نشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)