• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۸۹۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۹
سیاسی » مجلس
حاجی بابایی:

اصلاح ساختار بودجه سال اینده با 12 حکم، در دستور کار مجلس

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي گفت: اصلاح ساختار بودجه 1400 با 12 مؤلفه، هفته آینده در دستور کار مجلس است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای حمید حاجی بابایی در ارتباط تصویری با استودیوی پخش خبر 21 چهارشنبه شب شبکه یک سیما افزود: دولت در دو سال گذشته اقداماتی را در بودجه انجام داد ولی این اقدامات کفایت نمی کند.
وی ادامه داد: بودجه فعلی امکان اداره کشور را ندارد یعنی فاقد شاخص های لازم برای اداره کشور است و با بررسی های به عمل آمده ظرفیت اقتصادی و منابع کشور می تواند به راحتی کشور را اداره کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه بین منابع واقعی دولت و منابعی که در بودجه پیش بینی می شود فاصله بسیار بالایی است گفت: برای اینکه بتوانیم بودجه را کارآمد کنیم مجلس یازدهم با پشتیبانی و پیگیری ریاست و نمایندگان مجلس به 12 مؤلفه رسیده ایم که البته این به معنای تمام اصلاح ساختار نیست بلکه برخی از اصلاح ساختار است که توانسته ایم به آن برسیم.
آقای حاجی بابایی با بیان اینکه بودجه سال 99، از نظر منابع، مصارف و بودجه شرکت های دولتی فاقد شفافیت است گفت: ماده واحده بودجه 99 پانصد و هفتاد هزار میلیارد تومان است در صورتی که بر اساس حسابرسی دقیق درآمدهای عمومی دولت از 800 هزار میلیارد تومان هم بالاتر است.
وی ادامه داد: ما از صندوق توسعه ملی برداشت و تسهیلات بانکی پرداخت می کنیم، درآمدهایی از ناحیه فروش اموال دولتی داریم که در ماده واحده بودجه 99 پیش بینی نشده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به اینکه منابع بودجه عمومی و شرکت های دولتی واقعی و شفاف نیست افزود: به سمت واقعی شدن بودجه شرکت های دولتی مانند شرکت نفت حرکت می کنیم چون از نظر رابطه مالی با دولت شفاف نیست.
وی تصریح کرد: بودجه شرکت های دولتی حدود هزار و 400 هزار میلیارد تومان است که حدود 70 درصد آن مربوط به شرکت های ملی نفت و شرکت های وابسته آن است که در صدد هستیم رابطه دولت و شرکت نفت را برای بودجه سال 1400 تعریف کنیم.
آقای حاجی بابایی درباره اصلاح ساختار بودجه در نهاد های دیگر هم گفت: نهاد های حمایتی در کشور ساماندهی نشده اند و در حال حاضر 7 میلیون نفر در کشور هستند که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند و بیمه ندارند و از نهادی حقوق دریافت نمی کنند و حتی شغل هم ندارند که باید در این زمینه ساماندهی انجام شود.
وی افزود: یکی از کارهایی که در این ساختار در حال انجام است شناسه دار شدن کلیه پرداخت های جمهوری اسلامی از طریق دولت زیر نظر بانک مرکزی است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بخش عمده منابع در دست دستگاه ها باقی می ماند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: باید قانون مالیات ها اصلاح شود و مجلس از معافیت های مالیاتی با خبر باشد و فرارهای مالیاتی و عدالت اجتماعی در مالیات ها مشخص و مالیات بر ارزش افزوده هم باید اصلاح شود.
وی تاکيد کرد: منابع دولت در نفت، مالیات ها و درآمدهای دیگر باید شفاف شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)