• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۵۳۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۵:۱۰
بین الملل » آمریکا
توئیت خبرنگار سی ان ان

اظهارات مشاور پنتاگون درباره وابستگی سیاستمداران آمریکا به لابی صهیونیسم

توئیت خبرنگار شبکه سی ان ان: داگلاس مک گرگور مشاور ارشد جدید پنتاگون بار‌ها گفته است سیاستمداران ما به واسطه لابی اسرائیلی بسیار ثروتمند شده اند.

اظهارات مشاور پنتاگون درباره وابستگی سیاستمداران آمریکا به لابی صهیونیسمبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما، اندرو کاچینسکی خبرنگار شبکه سی ان ان در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: داگلاس مک گرگور مشاور ارشد جدید پنتاگون بار‌ها گفته است سیاستمداران ما از اسرائیل حمایت می‌کنند، زیرا آن‌ها به واسطه لابی اسرائیلی "بسیار ثروتمند شده اند".
شبکه سی ان ان روز جمعه در پایگاه اینترنتی خود در این زمینه نوشت: مک گرگور مشاور ارشد جدید پنتاگون بار‌ها گفته است حمایت آمریکا از اسرائیل نتیجه پولی است که "لابی اسرائیلی" می‌پردازد. او مقامات برجسته از جمله مایک پمپئو وزیر امور خارجه و جان بولتون را متهم کرد که به دلیل حمایت از اسرائیل "بسیار بسیار ثروتمند" شده اند.

به گزارش پایگاه اینترنتی سی ان ان، یکی از مشاوران ارشد و جدید پنتاگون به طور مکرر گفته است، حمایت آمریکا از اسرائیل نتیجه پول «لابی اسرائیلی» است. وی همچنین مقامات برجسته از جمله مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا را به «ثروت اندوزی بسیار فراوان» از بابت حمایتشان از اسرائیل متهم کرده است.
داگلاس مک گرگور، از فرماندهان بازنشسته ارتش آمریکا که به سمت مشاور ارشد کریستوفر میلر، سرپرست جدید وزارت دفاع آمریکا منصوب شده است، این اظهارات را در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۹ بیان کرده است.
مک گرگور در مصاحبه‌ای در سپتامبر سال ۲۰۱۹ در پاسخ به سوالی درباره تمایل جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا و لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به جنگ با ایران گفت: «شما در این زمینه باید به افرادی نگاه کنید که به این اشخاص کمک مالی می‌کنند. آقای بولتون بسیار ثروتمند شده است و به دلیل حمایت بدون شرطش از لابی اسرائیل در جایگاه کنونی اش قرار دارد. او عامل آن‌ها در کاخ سفید است.»
وی افزود: «این موضوع به طور مشابه نیز برای آقای پمپئو صدق می‌کند. او قصد دارد رئیس جمهور شود. او دستش را به سمت پول لابی اسرائیلی، سعودی‌ها و دیگران دراز می‌کند.»
مک گرگور که منتقد سیاست خارجی آمریکا و جنگ‌های «بی پایان» است همچنین در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۲ با راشا تودی گفته بود، لابی اسرائیلی «نفوذ عظیمی» در کنگره دارد. وی در این مصاحبه این لابی را به تحریک آمریکا برای اجرای «حملات نظامی» علیه ایران متهم کرد.
«من فکر می‌کنم لابی ایپک و عناصر زیرمجموعه یا وابسته آن که دارای حجم عظیمی از پول هستند، طی سال‌های گذشته نفوذ بسیار گسترده‌ای در سطوح قدرت در کنگره به دست آورده اند. من فکر می‌کنم افرادی بسیار زیادی در کنگره هستند که در دو دسته قرار دارند. یک دسته که به پول علاقه دارند و می‌خواهند دوباره در انتخابات برنده شوند، و افرادی که نمی‌خواهند در معرض این خطر قرار بگیرند که لابی‌های حامی اقدام نظامی علیه ایران به رقبای آن‌ها کمک مالی کند.»
سیاستمداران در گذشته به دلیل وصل کردن حمایت از اسرائیل به پول، مورد انتقاد گروه‌های یهودی قرار گرفته اند. سال گذشته ایلهان عمر، نماینده دموکرات آمریکا پس از انتقاد از سیاستمداران حامی اسرائیل در توئیتر، در این رابطه عذرخواهی کرد. اتحادیه ضد افترا در این رابطه گفته بود، ایلهان عمر «نظریه توطئه زشت و یهودستیزانه را گسترش می‌دهد که یهودیان نفوذ عظیمی در سیاست دارند.»
مک گرگور درباره این گزارش واکنشی نداشته است. سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در این رابطه به بیانیه چند روز قبل اشاره کرد که «ده‌ها سال تجربه نظامی مک گرگور برای کمک به تداوم اولویت‌های امنیت ملی رئیس جمهور استفاده خواهد شد.»
سخنگوی جان بولتون در این رابطه گفته است: «من به یهود ستیزی پاسخ نمی‌دهم.»
اسناد مالی افشا شده بولتون نشان می‌دهد که پیش از انتصابش به عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید در سال ۲۰۱۸، وی هزاران دلار به دلیل سخنرانی برای گروه‌های حامی اسرائیل پول به دست آورده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر مادر شهید بیرانوند در خرم آباد
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
ورود نسل تازه تجهیزات شهری به منطقه ۱۲
پویش "سلام محله" در محلات کم‌برخوردار
افتتاح پمپ‌بنزین شهرک گل‌ها
درخشش فوتسالیت استان سمنان در تیم ملی
گیلان در فضایی آمیخته با نام و یادِ شهدا
جشن تکلیف دانش آموزان کوهدشت لرستان
محکومیت اقدام گستاخانه اتحادیه اروپا
توطئه چندین ساله یک فرقه انحرافی و صهیونیستی علیه ملت ایران
کشف ۱۹ دستگاه ماینر قاچاق در بناب
نفرات و تیم‌های برتر مشخص شدند
سید فخر الدین رحیمی ،فخر دین و دیار لرستان
برگزاری میز خدمت ادارات شهرستان رودبار
دیدار وزیر جهاد کشاورزی با امام جمعه ایلام
چشمان باز مردان دیپلماسی و میدان
دیدار مسئولان با خانواده سردار شهید حسین املاکی در لنگرود
معرفی ۳۵۰۰ واحد تولیدی برای دریافت سرمایه در گردش
قبله‌ای به سمت عکا
‌نمی‌خواستم در فیلمم سیاه‌نمایی نمایی کنم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
آزادی ۲۶ زندانی جرایم غیرعمد استان کرمان به مناسبت ایام دهه فجر
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)