• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۵۸۶۵
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
بین الملل » تحلیلی
هشدار رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا

تلاش ترامپ در افزایش چالش‌های امنیتی بایدن

به گفته آدام شیف، کارشکنی‌های ترامپ در انتقال قدرت به رئیس جمهور منتخب، برای بایدن و آمریکا چالش‌های امنیتی مهمی به وجود خواهد آورد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛آدام شیف رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا در گفتگو با شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی نیوز در ارتباط با خودداری دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پذیرش نتیجه انتخابات روز سوم ماه نوامبر، تأثیر آن بر آمریکا و چگونگی مدیریت یک بحران امنیت ملی در دولت بایدن صحبت کرد.

مجری برنامه از او پرسی ما طی تاریخ مشاهده کرده ایم که در آغاز دوره یک رئیس جمهور جدید یک مشکل در زمینه امنیت ملی ایجاد می‌شود. ما در دوره نخست ریاست جمهوری کلینتون شاهد این موضوع بودیم. ما این موضوع را با بمب گذاری در مرکز تجارت جهانی در دوره نخست ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش بوده ایم که در واقع شاهد حادثه ۱۱ سپتامبر بوده ایم. ما در ارتباط با کره شمالی در دوره نخست ریاست جمهوری باراک اوباما بار‌ها شاهد این موضوع بوده ایم و دیدیم که آن‌ها آزمایشات هسته‌ای انجام دادند. شما تا چه اندازه در این باره نگرانید که در دوره نخست ریاست جمهوری اوباما (مجری به جای بایدن از اوباما نام برد) شاهد یک مشکل در زمینه امنیت ملی خواهیم بود، زیرا او در حال حاضر نمی‌داند چه اتفاقاتی در جریان است، زیرا او به گزارش‌های اطلاعاتی روزانه دسترسی ندارد؟
آدام شیف در پاسخ به این سوال گفت:"این یک مشکل واقعی و مهم محسوب می‌شود. ما باید انتظار وقوع یک اتفاق را در اوایل دوره ریاست جمهوری بایدن داشته باشیم و شاید کسی بخواهد این تیم جدید را مورد آزمون قرار دهد. من برای مثال می‌توانم به این موضوع اشاره کنم که ما شاید شاهد یک سری اقدامات از سوی کره شمالی باشیم تا بخواهد توجهات دولت جدید را به خودش معطوف کند و شاید کم جونگ اون بخواهد خودش را ابراز کند. اگر رئیس جمهور جدید به طور کامل در جریان این مسائل قرار داشته باشد و بداند که باید انتظار چه چیزی را داشته باشد، آن‌ها می‌توانند برای آماده کردن خود برنامه ریزی کنند. اما دولت ترامپ احتمالا در تلاش برای ایجاد محدودیت‌هایی برای دولت جدید در ارتباط با افغانستان یا ایران است. تصمیمی که در ارتباط با خروج نیرو‌ها اتخاذ شد شاید این گونه به نظر برسد که سبب تقویت گروه طالبان خواهد شد و شاید این اقدام سبب کاهش و تضعیف اهرمی شود که رئیس جمهور جدید در مذاکره با طالبان اختیار دارد. چرا این اقدام در راستای منافع ما قرار دارد؟ این گونه نیست. هر فکری که رئیس جمهور دارد نباید سبب شود او در ارتباط با فرآیند انتقال این اقدامات را انجام دهد، زیرا این کار در راستای منافع کشور قرار ندارد. "

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطعی گاز، روز شنبه در مناطقی از شاهین شهر
هفته ۷ بسکتبال سوپرلیگ غرب آسیا؛ آستانه قزاقستان صدرنشین شد
اجرای توسعه شبکه برق روستای سالمی شهرستان شادگان
راه‌اندازی سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی، به زودی
️ امدادرسانی به ۵ مصدوم تصادف رخ‌به‌رخ پراید و پژو پارس در محور بروجن–لردگان
دعوت از دو تکواندوکار زنجانی به مرحله دوم انتخابی تیم ملی نوجوانان
آسمانی شدن پدر دو شهید در کازرون
مهدی جان ایران
موفقیت ۳۸۴ دانش آموز فارسی در حفظ جز سی قرآن کریم
ادامه بارش‌ها تا اوایل وقت امشب در خراسان جنوبی
بسکتبال ان بی‌ای؛ اوکلاهما در خانه سن آنتونیو غافلگیر شد
استاندار آذربایجان‌غربی: شاهین‌دژ از ظرفیت‌های کم نظیری برخوردار است.
انقلاب اسلامی با اندیشه مهدویت پیوند عمیق دارد
فراخوان شرکت در جایزه ملی روایت پیشرفت
کُرُه قائنات با ۲۰ میلی‌متر بارندگی رکورددار بارش‌ها در خراسان جنوبی
بهره برداری از ۳۶۱ طرح برقی در غرب مازندران
توسعه عمران و آبادانی در روستا‌های سردشت
افتتاح ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان
تعداد مشترکان برق هزار و ۱۱۲ درصد افزایش یافت
پایان هفته ۲۶ بسکتبال یورولیگ؛ شکست بولونیا از لیون ته جدولی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)