• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۷۰۰۹
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
خبر ۲۱ سیما؛

منع تردد از ساعت ۲۱ در شهر‌های قرمز رنگ

معاون کل وزیر بهداشت گفت: شهر‌هایی که از لحاظ بیماری کرونا در وضع قرمز قرار دارند از ساعت ۲۱ به بعد ممنوعیت تردد خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ایرج حریرچی در ارتباط زنده با استودیو پخش خبر ۲۱ دوشنبه شب شبکه اول سیما افزود: در حال حاضر در یک نقطه بسیار مهم مقابله با کرونا هستیم و ملت و دولت حتماً در کنار هم در مقابله با این بیماری پیروز خواهند شد و انتظار داریم در آینده نزدیک شاهد روند نزولی مرگ و میر در کشور باشیم.

معاون کل وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: از مردم درخواست می‌کنم نگران نباشند و مردم هر شهر باید به موقعیت و میزان حساسیت و مقررات شهر خود (زرد، قرمز یا نارنجی بودن) آگاه باشند و به صدا‌های بیگانه توجه نکنند و فقط به آنچه از مجاری رسمی و فرمانداری‌ها عنوان می‌شود توجه کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: یکی از عوامل اصلی که ۵۱ درصد انتشار بیماری کرونا را در آبان شامل می‌شود تجمع‌های خانوادگی بود به این علت در شهر‌هایی که در وضع قرمز هستند از ساعت ۹ شب (ساعت پیک تجمع) منع تردد خواهند داشت و با تدابیر اندیشیده شده وسایل نقلیه عمومی، بیشتر در دسترس خواهد بود و از همه مهمتر با همکاری مردم انتظار می‌رود که به هیچ عنوان تراکم نداشته باشیم.

معاون کل وزیر بهداشت درباره غیب کارکنان در اداره‌ها و همینطور مرجع تنظیم کننده دستورالعمل‌های حضور کارمندان نیز گفت: در این باره اطلاعیه رسمی با دستور رئیس جمهور تا ۴ شنبه صبح اعلام خواهد شد و وزیر کشور هم امشب در رسانه ملی به جزئیات این اطلاعیه اشاره خواهند کرد.

وی ادامه داد: در همه شهر‌ها و استان‌ها مسئولان و متولیان اجرایی این دستورالعمل فرمانداران استانداران هستند و با متخلفین در هر سطحی برخورد شدید خواهد شد بگونه‌ای که تا ۳ ماه انفصال از خدمت و جرائم نقدی برای متخلفین پیش بینی شده است.

دکتر حریرچی افزود: با توجه به آمار بالای مرگ و میر فکر نمی‌کنیم مدیری وجود داشته باشد که در مقابل دستورالعملی که به مثابه قانون است مقاومت کند البته اگر موارد اندگی هم باشد با برخورد قاطع روبرو خواهند شد.

وی تصریح کرد: اگر کارمندی در اجرای دستورالعمل باا عمال تخلف از سوی روسای خود مواجه شود می‌تواند از طریق سامانه‌های ارتباطی همچون تلفن ۱۹۰ و ... تماس بگیرد و یا شکایت خود را مکتوب ارائه کند و در مراحل بعدی دادستان‌ها وارد عمل خواهند شد و فرمانداران هم موضوعات را بررسی خواهند کرد.

معاون کل وزیر بهداشت درباره تعیین تکلیف مدارس و دانشگاه‌ها و شیوه تدریس معلمان و اساتید در ایام کرونا گفت: دانش آموزان در همه مناطق زرد، قرمز و نارنجی، غیرحضوری تحصیل خواهند کرد و در دستورالعمل‌های ابلاغی هم مشخص شده است که در کجا یک سوم، در کجا یک دوم و در کجا دو سوم کارکنان آموزشی، پشتیبانی، فنی و آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها در محل کار حضور داشته باشند.

وی ادامه داد: وزیر علوم، نکات مربوط به دانشگاه‌ها و وزیر آموزش و پرورش نکات مربوط به مدارس را اعلام خواهند کرد.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: امروز در جلسه کمیته امنیت اجتماعی و قرارگاه قرار شد که محدودیت‌های شهر تهران از قبیل مقررات استفاده از مترو، به میزان قابل توجهی برداشت شود و ساعت کاری طولانی شود.

وی افزود: وسایلی که در ناوگان حمل و نقل عمومی قرار دارند مانند تاکسی‌ها و خودرو‌های عمومی هم می‌توانند براساس مجوزی که از طریق اداره راهنمایی و رانندگی برایشان صادر می‌شود به فعالیت خود ادامه دهند.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)