• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۷۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲
بین الملل » آفریقا
در پی آوارگی مردم اتیوپی

مقامات سودان دست به دامان سازمان‌های بین المللی

مقامات سودان برای حمایت از آوارگان اتیوپی و هشدار درباره احتمال وقوع فاجعه انسانی، از سازمان‌های بین المللی خواستند هر چه سریع‌تر برای حمایت از آوارگان اقدام کنند.

مقامات سودان دست به دامان سازمان‌های بین المللیبه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما؛ پایگاه اینترنتی الشرق الاوسط در یادداشتی نوشت: در پی افزایش شمار زیادی از آوارگان که از درگیری‌ها در منطقه تیگرای اتیوپی به سودان فرار کردند، مقامات این کشور در خصوص فاجعه انسانی احتمالی در شرق این کشور هشدار دادند و از جامعه بین المللی و سازمان‌های کمک رسان خواستند هر چه سریع‌تر برای کمک به آوارگان اتیوپی در استان‌های القضارف و کسلا مناطق هم مرز با منطقه تیگرای مداخله کنند.
سلیمان علی محمد موسی استاندار القضارف در کنفرانس خبری خود در خرطوم گفت: پاسخ مثبت جامعه بین المللی و سازمان‌های انسانی به کندی صورت می‌گیرد؛ بطوریکه در حد تعداد زیاد آوارگان یعنی بیش از ۱۵ هزار آواره در این استان نیست و همه تلاش‌های میدانی از طریق حمایت‌های مردمی و دولتی صورت گرفته است.
وی خواستار ایفای نقش جامعه بین المللی و سازمان‌های انسانی در حمایت از آوارگان شد، زیرا شمار آوارگان فراتر از امکانات اندک این استان است.
از سوی دیگر، عبدالله سلیمان کمیسر امور آوارگان سودان پیش از این اظهارداشت: هنگام بازدید از مناطق مرزی، حدود ۲۵ هزار آواره اتیوپی از مرز‌های سودان گذشتند.
معاون نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل گفت: اولویت این نهاد، تأمین پناهگاه، غذا و آب پیش از انتقال آوراگان به مناطق دور از مرز‌ها به علل امنیتی است.
محمد موسی همچنین افزود: مقامات محلی حدود دو هزار و پانصد آواره را به اردوگاه ثابتی در منطقه ام راکوبه منتقل کردند و بیش از ۱۳ هزار آواره از جمله نُه هزار کودک و دو هزار و هفتصد زن در اردوگاه موقت در منطقه الفشقه هم مرز با اتیوپی مستقر شدند.
به گفته استاندار القضارف، مقامات محلی شروع به برنامه ریزی برای ایجاد اردوگاه دائمی دیگری در منطقه الطنیدبه کردند، زیرا اردوگاه ام راکوبه ظرفیت پذیرش شمار زیاد مردمی که برای فرار از جنگ آواره می‌شوند، ندارد.
وی در خصوص تاثیر سرازیر شدن تعداد زیاد آوارگان بر اوضاع اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی و خدماتی این استان و بازتاب‌های منفی آن بر مراکز محلی هشدار داد.
وی با تاکید بر اینکه به احتمال فراوان موج‌های بیشتری از آوارگان اتیوپی به این ایالت سرازیر شوند، افزود: از آنجا که سازمان‌های بین المللی به سرعت نیاز‌های مهم آوارگان را تأمین نکردند، این استان با همکاری با مراکز محلی، از ذخایر بهداشتی برای جلوگیری از وقوع فاجعه بهداشتی بهره می‌برد.
از سوی دیگر، عبدالباسط عبدالغنی مدیر اردوگاه ام راکوبه گفت: شمار بیشتری از آوارگان به این اردوگاه منتقل خواهند شد و پیش بینی می‌شود با ادامه جنگ در منطقه تیگرای، شمار بسیار زیادی وارد این اردوگاه شوند.
عبدالغنی از سازمان‌های بشردوستانه ملی خواست در پناه دادن به آوارگان مشارکت داشته باشند.
وی همچنین از مراکز محلی به سبب استقبال از آوارگان تشکر و قدردانی کرد.
بر اساس گزارش‌های پیشین، شمار آوارگانی که به سبب جنگ بین نیرو‌های دولت اتیوپی و نیرو‌های جبهه مردمی آزادی بخش تیگرای، وارد سودان شدند، به حدود ۲۵ هزار تن می‌رسد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۷ آبان
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
لاریجانی: منطقه با دشمنان و چالش‌های مشترکی مواجه است
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)