• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۸۷۶۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
تيترامشب؛

مقابله با کرونا نيازمند طرح بلند مدت است

دبیر کمیته انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: طرح هوشمند مقابله با کرونا از اول آذر با هدف قطع زنجیره این بیماری اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین قاسمی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: طرح هوشمند یکی از راه‌های قطع زنجیره کروناست و از اول آذر تا زمان کنترل این بیماری به صورت باز اجرایی می شود.
وی افزود: تست گسترده، آموزش، تعیین محدودیت‌ها و ... از موارد این طرح است. وقتی بیماری مزمن شده نیازمند طرح بلند مدت است.
حسین قاسمی گفت: گستره طرح هوشمند که از اول آذر اجرایی می‌شود شامل حوزه اداری، بازرگانی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی است.
دبیر کمیته انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا افزود: برخی دستگاه‌ها با دو سوم کارکنان خود باید فعالیت کنند و برخی مشاغل هم کلاً تعطیل هستند.
قاسمی گفت: جلسات اداری در شهر‌ها هم باید کنترل شده باشد و بر اساس وضعیت شهر‌ها پروتکل‌ها اعلام شده است.
دبیر کمیته انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا افزود: طرح هوشمند مسئول و ناظر دارد و بر اجرای این طرح نظارت خواهند کرد.
قاسمی گفت: در طرح هوشمند مقابله با کرونا، حمایت از اصناف مثل مسائل بانکی و صنفی، چک، وام و ... تدارک دیده شده است و دولت از هیچ کمکی به اصناف کوتاهی نخواهد کرد.
وی افزود: نظارت بر عهده وزارت بهداشت است، اما در حوزه اجرایی اداری، اصناف، آموزش و تردد شهری برای متخلفان جرایمی در نظر گرفته شده است.
قاسمی گفت: از امروز قرار است تست‌ها به ۱۰۰ هزار تا برسد و افزایش میزان بیماری به دلیل افزایش تست‌ها خواهد بود.
شهرام آدم‌نژاد معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی هم گفت: رصد بیماران با تست مثبت کرونا انجام می‌شود. بلیت به افرادی که کرونا دارند فروخته نمی‌شود.
وی افزود: فاصله گذاری‌ها در راه آهن، فرودگاه‌ها و ... به جد رعایت خواهد شد.
شهرام آدم‌نژاد با اشاره به کاهش تردد‌ها گفت: ۲۷ درصد تردد‌های بین شهری کاهش پیدا کرده است.
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی افزود: ضد عفونی کردن معابر و مراکز شهری در دستور کار ما قرار دارد.
آدم‌نژاد گفت: فاز بعدی رصد بیماران کرونایی با پیگیری موبایل است و موارد حقوقی این موضوع در حال انجام است.
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی افزود: خدمات مجازی به صورت الکترونیک حدود ۸۰ درصد است و سعی می‌کنیم این میزان به ۱۰۰ درصد برسد.
آدم‌نژاد گفت: همه بلیط‌ها از سامانه وزارت بهداشت استعلام می‌شود و در صورت مثبت بودن تست فرد متقاضی، بلیط به او فروخته نمی‌شود.
محمدباقر مجتبایی - دبیرکل اتاق اصناف ایران هم گفت: سه میلیون واحد صنفی داریم و یک و نیم میلیون واحد صنفی مستقیم از کرونا آسیب دیده اند.
وی افزود: شش میلیون شاغل در اصناف هستند وقتی قرار است که حجم کاری کم باشد این افراد نیازمند حمایت جدی هستند.
مجتبایی گفت: نقش اصناف در برآورد نیاز‌های جامعه زیاد است اما با وجود آسیب‌های مالی، محدودیت‌ها را رعایت خواهند کرد.
دبیرکل اتاق اصناف ایران گفت: نظارت‌ها در اصناف زیاد شده است و کسانی که رعایت نکنند واحد آنها در شهر‌های قرمز دو هفته بسته خواهد شد.
محسن فرهادی - معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هم گفت: طبعیت بیماری و نقطه قوت آن در تجمع افراد است. محدودیت‌ها برای کم کردن تماس‌های مردم است.
فرهای افزود: اجرای محدودیت‌ها در گذشته میانگین به صورت ۶۰ درصد اجرا شده و این در تهران کمتر است.
وی افزود: محدودیت‌های اول آذر بدون مشارکت مردمی تاثیری نخواهد داشت.
محسن فرهادی گفت: در جلسه کمیته عالی نظارت که مسئولیت آن به عهده وزارت بهداشت است بر دقت تمام دستگاه‌های ناظر بر اجرای طرح تاکید شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)