• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۲۰۲۲۴
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۸
بین الملل » آمریکا
نظرسنجی جدید رویترز/ایپسوس

نیمی از جمهوریخواهان معتقدند بایدن با تقلب پیروز شده است

نظرسنجی جدید رویترز/ایپسوس نشان می‌دهد حدود نیمی از تمام جمهوریخواهان معتقدند دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در انتخابات این کشور پیروز شد و تقلب گسترده به نفع بایدن شده است.

نیمی از جمهوریخواهان معتقدند بایدن با تقلب پیروز شده استبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ نظرسنجی جدید رویترز/ایپسوس نشان می‌دهد حدود نیمی از تمام جمهوریخواهان معتقدند دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به حق در انتخابات این کشور پیروز شد و تقلب گسترده به نفع جو بایدن نامزد دموکرات موجب مصادره انتخابات شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این نظرسنجی که در فاصله روز‌های ۱۳ تا ۱۷ نوامبر برگزار شده است نشان داد سرکشی آشکار ترامپ در خصوص پیروزی بایدن در مورد آرای مردمی و آرای الکترال کالج به نظر می‌رسد بر اعتماد عمومی به دموکراسی آمریکا به ویژه در میان جمهوریخواهان تاثیر گذاشته باشد.
در مجموع، ۷۳ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی موافق بودند بایدن در انتخابات پیروز شده است و این در حالی است که ۵ درصد افراد معتقد بودند ترامپ فرد پیروز است. جمهوریخواهان وقتی از آن‌ها پرسیده شد آیا به طور مشخص بایدن به درستی پیروز شده است اعلام کردند درباره نحوه پیروزی بایدن سوء ظن دارند.
۵۲ درصد از جمهوریخواهان گفتند ترامپ به درستی پیروز شده است و این در حالی است که ۲۹ درصد گفتند بایدن به حق پیروز شده است.
پرسش دیگر این بود که چرا جمهوریخواهان بیشتر از دیگران نگرانند که شمارش کنندگان آرا نتایج را به نفع بایدن تغییر دادند. هشت درصد جمهوریخواهان گفتند نگران هستند در انتخابات تقلب شده باشد و این درحالیست که فقط ۱۶ درصد از دموکرات‌ها و یک سوم از افراد مستقل چنین نگرانی داشتند.
ترامپ حتی قبل از پیروزی در انتخابات سال۲۰۱۶، شکایت‌هایی را درباره روند برگزاری انتخابات اعلام کرده بود. ترامپ در آن زمان بدون ارائه شواهدی گفته بود انتخابات برای او عادلانه نیست.
بایدن هفتم سپتامبر آرای الکترال کافی برای ورود به کاخ سفید به دست آورد. ترامپ از آن زمان انتقاد‌های خود را تشدید کرده و به طرفدارانش گفته است که قربانی رای گیری غیرقانونی گسترده است.
ترامپ نتوانسته است برای سخنانش شواهدی ارائه دهد و نیز قادر نبوده است در دادگاه سخنانش را ثابت کند.
جمهوریخواهان این هفته اعلام کردند مطرح کردن پرونده‌های انتخاباتی فدرال در میشیگان، جرجیا، پنسیلوانیا و ویسکانسین را متوقف می‌کنند.
این نظرسنجی نشان داد به نظر می‌رسد آمریکایی‌های بیشتری نسبت به چهار سال قبل به روند انتخاباتی آمریکا سوءظن داشته باشند.
در مجموع، ۵۵ درصد از افراد بزرگسال در آمریکا گفتند معتقدند انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر قانونی و صحیح بوده است. این روند ۷ امتیاز نسبت به نظرسنجی مشابهی که اندکی پس از انتخابات سال ۲۰۱۶ برگزار شد کمتر است. ۲۸ درصد افراد گفتند معتقدند انتخابات، نتیجه رای گیری غیر قانونی یا تقلب در انتخابات است. این رقم نسبت به چهار سال قبل ۱۲ درصد بیشتر است.
این نظرسنجی نشان داد جمهوریخواهان نسبت به دموکرات‌هایی که ۴ سال قبل در انتخابات بازنده شدند احتمال بیشتری دارد درباره شکست ترامپ در انتخابات سوءظن داشته باشند.
سال ۲۰۱۶، ۵۲ درصد دموکرات‌ها گفتند شکست کلینتون مقابل ترامپ، مشروع و درست بوده است آن هم در حالی که گزارش‌هایی درباره تلاش‌های روسیه برای اعمال نفوذ در نتیجه انتخابات وجود داشت. ۲۶ درصد جمهوریخواهان امسال گفتند معتقدند شکست ترامپ مشروع بوده است.
همه پرسی رویترز / ایپسوس به صورت اینترنتی، به انگلیسی و در سراسر آمریکا برگزار شد. در این نظرسنجی، پاسخ‌های ۱۳۶۴ پاسخ دهنده از جمله ۵۹۸ دموکرات و ۴۹۶ جمهوریخواه جمعآوری شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)