• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۲۱۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲
گیلان » ورزشی

نشست خبری سرمربی شهرداری آستارا

حسن اشجاری گفت : با 39 بازیکن قرارداد بسته ‌ایم.

نشست خبری سرمربی شهرداری آستارابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ سرمربی تیم فوتبال شهرداری آستارا در نشستی خبری گفت : در این فصل با 39 بازیکن قرارداد بسته ‌ایم  که 21 نفر از آنها از بزرگسالان، 9 بازیکن سهمیه کمتر از 23 سال و 9 بازیکن سهمیه کمتر از 21 سال هستند.
حسن اشجاری با اشاره به اینکه به هیچ عنوان بازیکن سفارشی در ترکیب تیم شهرداری آستارا جایی ندارد افزود : متاسفانه 2 نفر از بازیکنان تاثیر گذار تیم ، حسین آفرین ‌زاد و احمد آهی به دلیل مصدومیت چندین هفته نمی‌توانند در کنار ما باشند.
وی اولویت تیم خود را حفظ سهمیه در لیگ دسته اول فوتبال کشور دانست و عنوان کرد: قطعا در کنار حفظ سهمیه نگاهی هم به شگفتی‌ سازی این تیم مثل فصل‌ های گذشته خواهیم داشت.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری آستارا با اشاره به کیفیت بالای بازیکنان جدید جذب شده در این تیم گفت: متاسفانه هر بازیکنی که برای تیم ما جذب می‌کردیم افراد مختلفی با سو نیت، حرف و حدیث ‌هایی برای ما پیش می‌آوردند.
حسن اشجاری ادامه داد : بیشترین خرید بازیکن را از تیم پاس همدان انجام دادیم چرا که بیشترین شناخت را از این تیم دارم.
وی با اشاره به حضور ۲۲ بازیکن در لیگ دسته دوم در سال گذشته گفت: امسال در لیگ بیش از ۳۴ بازی را انجام خواهیم داد که که شامل بازی‌ های جام حذفی و مسابقات دوستانه هم است که به همین دلیل تعداد بازیکن بیشتری را برای این فصل نیاز داشتیم.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری آستارا رقم پرداختی کل مجموعه این تیم را با 4 بازیکن یک تیم مطرح دسته یکی برابر دانست و تصریح کرد : امسال بر خلاف سال قبل از ۱۵ بازیکن بزرگسال، امید و نوجوانان در ترکیب اصلی تیم استفاده کردیم.
حسن اشجاری با اشاره به حضور دانیال نیارشید دروازه‌ بان سابق تیم ملی نوجوانان ایران به عنوان یک آستارایی در این تیم گفت : این دروازه ‌بان ۱۶ساله با سابقه بازی در تیم ملی و ملوان بندر انزلی با این سن کم خود پدیده لیگ آزادگان امسال خواهد بود.
وی به رقم قرارداد خود در این تیم هم اشاره کرد و افزود : رقم قرارداد من در لیگ دسته سوم  5 میلیون تومان، در لیگ دسته دو ۷ میلیون تومان و امسال برای حضور در لیگ دسته اول فوتبال کشور 8 میلیون تومان است که 20 میلیون تومان هم به عنوان پیش پرداخت دریافتی دارم که در مقایسه با دیگر مربیان رقم غیر قابل باوری است و برای من شرافت و حیثیت فوتبال مهم ‌تر از پول است.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری آستارا در پایان سخنان خود ضمن تقدیر از حمایت و زحمات برخی از پیشکسوتان فوتبال از خود تصریح کرد : پایان رافت به عنوان شناسنامه فوتبال گیلان و آستارا همواره از تیم ما حمایت کرد و امیدواریم برخی افراد این رفتارها را سرلوحه کار خود قرار داده و امسال برای ما حاشیه ‌سازی نکنند.
مدیرعامل شهرداری آستارا نیز در این نشست با اشاره به برگزاری اردوی 10 روزه در تهران برای آماده‌ سازی گفت : تیم شهرداری آستارا در اولین دیدار خود در لیگ دسته یک به مصاف تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر خواهد رفت.
آرش بابلیان با اشاره به نداشتن اسپانسر برای شهرداری آستارا، گفت : هیچ شرکتی چه خصوصی یا دولتی در رایزنی‌ های مختلف آماده عقد قرارداد با تیم ما نیست.
وی افزود : مشکلات اقتصادی باعث شده تا شرکت‌ های اقتصادی خصوصی و یا دولتی، اسپانسری تیم‌ها را فعلا قبول نکنند.
مدیرعامل شهرداری آستارا با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی ساخت رختکن تیم‌های میزبان و مهمان استادیوم وحدت آستارا گفت : نصب نیمکت بازیکنان ذخیره و کادر فنی برای استادیوم وحدت آستارا در حال انجام است و تنها مشکل اصلی فنس کشی دور زمین است که امیدواریم با همکاری و هماهنگی نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی این مشکل هم رفع شود.
آرش بابلیان در پایان تصریح کرد : حقوق معوقه بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال شهرداری آستارا در کمترین زمان مقرر پرداخت خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
ایران با ایمان، هوش و انسجام ملی در برابر نظام سلطه ایستاده است
دیوان پروین اعتصامی ۹۰ ساله شد!
زمین لرزه ۴.۱ ریشتری فین بندرعباس را لرزاند
زلزله بیش از ۴ ریشتری در فین هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مدارس زنجان
۹۹.۲ درصد خانه‌های زنجان به شبکه گاز متصل شدند
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
وزش باد در همدان ادامه دارد
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت»
برگزاری دادگاه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس ساواک در خراسان رضوی
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)