• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۲۱۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
مازندران » اجتماعی

وعده ات عملی شد سردار

همانطور که سردار شهید سلیمانی وعده داده بود شهدای خان طومان، یکی پس از دیگری به وطن بازگشتند اما جای سردار خالی بود.

وعده ات عملی شد سردار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، در حالی اربعین شهدای مدافع حرم از راه رسید که پیکر این شهدا با وعده سردار برگشتند، اما سردار نبود که به استقبالشان برود.
(اواسط مهرماه ۹۹) خبر کوتاه بود، اما تکان دهنده و جانسوز. در آستانه رحلت جانسوز نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) و همچنین شهادت حضرت علی بن الموسی‌الرضا (ع) دوباره دیار علویان معطر به عطر شهدای مدافع حرم می‌شود.
پیکر پاک و مطهر ۸ شهید دیگر مدافع حرم از جمله ۵ شهید مازندرانی که برای دفاع از حریم اهل بیت به ندای رهبرعظیم الشان خود پاسخ مثبت داده و به سوریه اعزام شده و طعم شهادت نوشیده بودند به وطن باز می‌گردند.
با انتشار خبر بازگشت پیکر‌های هشت تن از شهدای خان طومان به وطن، یاد خاطره جالبی از همسر یک شهید مازندرانی مدافع حرم افتادم.
شهید سعید کمالی اهل استان مازندران از شهدای مدافع حرم است که سال ۹۵ در خان طومان به درجه رفیع شهادت نائل آمد، اما پیکرش چند سال در سوریه مانده بود.
همسر شهید کمالی تعریف می‌کرد: در دیداری که با حاج قاسم سلیمانی داشتیم به او گفتم: «ببخشید سردار می‌تونم یک سئوال بپرسم؟ گفت: بله بفرمایید. پرسیدم: از شهدای خان طومان خبری نیست، پیکر همسرم و چند شهید دیگر هنوز برنگشته، و با حالت مستأصل گفتم: بالاخره برمی گردن؟! حاجی چند لحظه سکوت کرد و بعد سه مرتبه گفت: همه میان، میان، میان.
مادر همسرم مجدد گفت: پسرم دوست داشت گمنام باشد، شاید خودش اینجور می‌خواهد و برای همین بر نمی‌گردد. سردار گفت: آقا سعید به خاطر دل همسرش هم شده بر می‌گرده»
گفتنی است سعید کمالی ۱۹ شهریور سال ۱۳۶۹، در روستای کفرات از توابع بخش هزارجریب شهرستان نکا متولد شد. سعید برای اولین بار در تاریخ ۹۵/۱/۱۴ برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) عازم سوریه شد و در جمع رزمندگان لشکر ۲۵ کربلا با تکفیری‌ها مبارزه کرد. او سرانجام در ۱۷ اردیبهشت ۹۵ همان سال در منطقه خان طومان به همراه ۱۲ تن از همرزمانش به شهادت رسید و پیکرش پس از سال‌ها چشم انتظاری، تیرماه امسال (۹۹) به وطن بازگشت.
 
جای خالی سردار در بازگشت شهدای مدافع وطن
وعده ات عملی شد سردارپس از چند ماه، پیکر های هشت تن دیگر از شهدای خان طومان، عزم وطن کردند.
مجاهدان راه خدا و پیروان صدیق اهل بیت پیامبر اعظم (ص) که سال ۹۵ برای دفاع از حریم آل الله و قرارگاه حسین بن علی (ع) که ایران اسلامی است به سوریه اعزام شده بودند، با اقتدا به علمدار دشت نینوا، جان خویش را در طبق اخلاص گذاشتند و پیکر مطهرشان به استان شهیدپرور مازندران و در آغوش مردم مومن و ولایتمدار برگشت تا دوباره علوی تبار‌ها با مسافران کربلایی خود دیدار کنند و حال هوای مازندران به عطر شهادت آغشته شود
پیرو تدبیر سیدالشهدای محور مقاومت، شهید حاج «قاسم سلیمانی» مبنی بر تفحص در محور خان‌طومان سوریه پس از آزادسازی این مناطق، گروه تفحص ایثارگران سپاه در منطقه مستقر شد و پس از ماه‌ها تلاش خستگی‌ناپذیر، پیکر مطهر شهیدان «محمد بلباسی»، «محمود رادمهر»، «رضا حاجی‌زاده»، «علی عابدینی»، و «حسن رجایی‌فر» پس از تطبیق نمونه DNA در مرکز ژنتیک سپاه، شناسایی و بر طبق برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده، صبح دوشنبه ۲۱ مهرماه برای طواف و زیارت حرم مطهر امام رئوف حضرت علی بن الموسی الرضا (ع) عازم مشهد مقدس شدند و پس از آن پیکر‌های مطهر شهدای عزیز، برای تشییع و خاکسپاری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، عازم مازندران شدند.
مراسم وداع با این شهدا عصر سه‌شنبه ۲۲ مهر با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و با حضور اقشار مختلف مردم استان برگزار شد و پیکر هر یک از این شهیدان پس از مراسم وداع روز پنجشنبه ۲۴ مهر در زادگاهشان تشییع و به خاک سپرده شد.
در بازگشت شهدای گلگون کفن مدافع حرم به وطن، جای یک نفر واقعا" خالی بود، کسی که در جای جای سوریه ردپایش دیده می‌شود و هم او بود که جهان اسلام را علیه مبارزه با داعش و جبهه ناحق استکبار، بسیج کرد تا حقانیت و مظلومیت خون سیدالشهدا را طلب کند.
آه چه سخت است تحمل دوری از سردار سپهبد شهید سلیمانی. کسی که در نبود رزمندگان حریم اهل بیت، به منزل آن‌ها می‌رفت و غمخوار خانواده آن‌ها بود و برای خانواده هایشان شریک سختی‌ها و بلا‌ها بود.
 
حاج قاسم ، مردی از جنس خدا
وعده ات عملی شد سردارسپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مردی از جنس خدا بود که وجودی بس آرامش‌بخش و تاثیرگذار داشت. حضور ایشان در هر جمعی و به ویژه صحبت‌هایش در میان مدافعان حرم در روز‌های سخت مجاهدت، آرامش خاصی را به آن‌ها منتقل می‌کرد.
سردار پس از شهادت محسن حججی وعده داده بود که تا سه ماه دیگر داعش ریشه کن می‌شود و منطقه از لوث وجود آن‌ها پاک خواهد شد و چه خوب وعده سردار عملی شد و داعش پاکسازی شد.
در خاطره یکی از رزمندگان مدافع حرم از سردار سلیمانی آمده است: مجاهدت ایشان و سخنرانی محکم و دلنشین سردار دل‌ها با مدافعان حرم توجه همگان را به خود جلب می‌کرد. با وجود شنیده شدن صدا‌های هولناک ترکش و گلوله از نزدیک، می‌دیدیم که شهید سلیمانی چگونه با آرامش محض و توکلی بی‌بدیل به سخنرانی خود ادامه می‌داد و ذره‌ای ترس به دلش راه نمی‌داد. او اسطوره توکل و توجه به خدا بود که تاثیرش بر رزمندگان و مجاهدان مقاومت کاملا مشهود بود.
در وصف سردار محبوب شهید سلیمانی نجاح محمد علی، فعال حقوق بشر، روزنامه نگار عراقی و کارشناس امور منطقه در شبکه من و تو، ویدئویی کوتاه و خاطره انگیز از لبخند سپهبد شهید قاسم سلیمانی در حساب توئیتری خود منتشر کرد و شعری کوتاه، اما دلنشین به یاد این شهید والا مقام نوشت. شعر منتشر شده در این پست به این شرح است: "از یاد تو یک نفس دلم غافل نیست... آن دل که به شوق تو نسوزد، دل نیست... "
اینک که نزدیک به یک سال از شهادت آن بزرگ مرد تاریخ انقلاب اسلامی ایران می گذرد جای خالی سردار سلیمانی را احساس می‌کنیم و برای این سردار تاریخ مقاومت ایران اسلامی، بالاترین درجات الهی را از خداوند منان خواستاریم.
امید داریم که همه ما بتوانیم همانطور که سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی دوست داشت سربازان واقعی برای دفاع از اسلام و حریم اهل بیت و رهبری باشیم تا انقلاب اسلامی را به صاحبش امام زمان (عج) برسانیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۲ آذر ۱۴۰۴
مهر آب؛ سوژه هنرمندان زنجانی
آمادگی همه‌جانبه برای دفاع از عزت، استقلال و امنیت کشور
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
بانوی کارآفرین زنجانی در مسیر ساخت دستگاه صنعتی
هوای ابری و بارش پراکنده در لرستان
مصرف نان‌های سبوس‌دار؛ گامی مهم در تغذیه سالم روزانه
همیار گاز در مدارس استان زنجان
علل افزایش قیمت طلا در بازار
صلح و سازش ۴۹۶ پرونده قضایی درپویش «به احترام حضرت معصومه (س) در قم
اجرای بنزین ۳ نرخی از امروز
آخرین خبر از بارندگی در کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
اجتماع بانوان فاطمی در لبنان
مجید اخوان سرپرست روابط عمومی و سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری شد
تحول در تولید زیتون با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های نوین
طرح ملی درختکاری در زیر سایه مادر
باخت اروند سیرجان برابر کاوان قشم در هفته ششم لیگ حرفه‌ای بسکتبال
کشف ۵۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در کاشان
بارش‌های امیدبخش در اردبیل، کم‌آبی را جبران نکرد
تضعیف اعتبار ملی ایران، زمینه‌ساز اقدامات خصمانه علیه کشور است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دایر بودن مدارس آذربایجان غربی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)