• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۲۳۴۳۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۲
بین الملل » آمریکا
مقامات بهداشتی کانادا هشدار دادند

احتمال ابتلای روزانه ۲۰ تا ۶۰ هزار نفر به کرونا در کانادا

مسئول آژانس سلامت عمومی کانادا اعلام کرد در صورت برداشته شدن مجدد محدودیت ها، ممکن است با افزایش موارد ابتلای روزانه ۶۰ هزار نفری مواجه شويم.

احتمال ابتلای روزانه ۲۰ تا ۶۰ هزار نفر به کرونا در کانادابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از اتاوا، بر اساس تازه‌ترین پیش بینی‌ها که مقامات بهداشتی کانادا روز جمعه منتشر کردند، در صورتی که در این کشور برای محدود کردن تماس‌های اجتماعی اقدامی نشود، موارد ابتلای روزانه به کووید-۱۹ در کانادا ممکن است از مرز ۲۰ هزار نفر عبور کند.
ترزا تام، مسئول آژانس سلامت عمومی کانادا در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد در صورت برداشته شدن مجدد محدودیت ها، کشور که دارای ۳۸ میلیون نفر جمعیت است، ممکن است در بدترین حالت، با افزایش موارد ابتلای روزانه ۶۰ هزار نفری مواجه شويم.
دکتر هوارد نجو، معاون مسئول آژانس سلامت عمومی کانادا نیز اعلام کرد ”بدون کاهش کافی شمار تماس‌ها ما انتظار داریم ابتلای ۲۰ هزار نفر در روز به کووید-۱۹ تا پایان ماه دسامبر تشخیص داده شود که با افزایش موارد بستری و مرگ همراه خواهد شد. کاهش دادن هر چه سریع‌تر میزان ابتلا در سراسر کشور فوریت دارد“.
بر اساس اخبار رسانه‌های محلی، از آغاز همه گیری، موارد ابتلا به کرونا در کانادا تا روز جمعه به ۳۱۷ هزار نفر رسیده است که ۱۱ هزار و ۲۷۳ نفر از آن‌ها جان باخته اند. علاوه بر آن، در هفت روز گذشته به طور متوسط ابتلای چهار هزار و ۸۰۰ نفر به کرونا تشخیص داده شده است و ۶۵ نفر نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته اند که این ارقام به وضوح از افزایش موارد ابتلا و مرگ و میر حکایت می‌کنند.
استان‌های زیادی هم در غرب کانادا مانند بریتیش کلمبیا و آلبرتا و هم در مرکز و شرق کشور مانند کبک و اونتاریو در حال حاضر با افزایش موارد ابتلا مواجه هستند. در نوناووت که نخستین مورد ابتلا به کرونا در آنجا ششم نوامبر شناسایی شد، هم اکنون شمار مبتلایان به بیش از ۷۹ نفر رسیده است و این در حالی است که در سرزمین شمال بزرگ از روز چهارشنبه به مدت دو هفته قرنطینه برقرار شده است.
اعلام افزایش موارد ابتلا در کانادا به ویژه با تجمعات ارتباط دارد که افزایش موارد بستری را به دنبال داشته است. به گفته مقامات آژانس سلامت عمومی کانادا، تا پایان ماه نوامبر آمار موارد مرگ و میر مرتبط با همه گیری کرونا ممکن است از ۱۱ هزار و ۸۷۰ نفر تا ۱۲ هزار و ۱۲۰ نفر برسد.
پتی هایدو، وزیر بهداشت کانادا نیز تاکید کرد ”به گزینه‌هایی که شما می‌توانید با دقت انجام دهید فکر کنید,، زیرا جان افراد به این گزینه‌ها وابسته است. آیا سفر من ضروری است؟ آیا ما نیاز داریم که امروز از خانه خارج شویم؟“.
مقامات کانادا همچنین از مردم این کشور خواستند از امروز جشن‌های سال نو را با احتیاط و کاستن از تماس‌ها برنامه ریزی کنند. کبک، آلوده‌ترین استان کانادا به کووید-۱۹ روز پنجشنبه اعلام کرد به شرطی که ساکنان کبک تماس‌ها را به مدت یک هفته پیش و یک هفته بعد از جشن‌ها محدود کنند، به مدت چهار روز به برگزاری تجمعات مجوز خواهد داد.
دکتر نجو ضمن ترغیب همه مردم به اقدام به ”یک ارزیابی شخصی از خطرات“ تصریح کرد ”من با آنچه دولت کبک انجام دادن آن را آغاز کرده است، موافقم“.
 
در تورنتو از دوشنبه قرنطینه برقرار می‌شود
خبرگزاری فرانسه گزارش داد: یک مقام رسمی کانادایی اعلام کرد از روز دوشنبه، قوانین قرنطینه در شهر تورنتو به اجرا گذاشته می‌شود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
تیم سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)