• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۰۰۶۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷
ورزشی » ساير حوزه ها

افتتاح اکثر طرح‌های نیمه تمام تا پایان دولت

وزیر ورزش: تا پایان فعالیت دولت یازدهم طرح‌های های نیمه تمام بیشتری را افتتاح می‌کنیم.

افتتاح  اکثر طرح‌های نیمه تمام تا پایان دولتبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان؛ آقای مسعود سلطانی فر در دیدار با جمعی از اعضای شورای بسیج وزارت ورزش و جوانان که با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا با تعداد محدود و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ظهر امروز برگزار شد؛ تاثیر سوء بیماری کووید ۱۹ در اقتصاد کشور را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: شیوع این ویروس باعث تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی شده و بسیاری از فعالیت‌های گردشگری، ورزشی، اجتماعی و فرهنگی را به تعطیلی کشانده است.
آقای سلطانی فر در بخش دیگری از سخنانش تحریم‌های ظالمانه آمریکا را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: رئیس جمهور فعلی آمریکا که ماه‌های پایانی خود را می‌گذراند، دو سال و نیم پیش گفته بود آنچنان فشار اقتصادی بر ملت ایران وارد می‌کنیم که این نظام ساقط شود البته در طی ۴۱ سال گذشته روسای جمهور مختلف آمریکا به اشکال و با عبارت‌های مختلف از این تهدید‌های براندازانه نظام داشته اند، اما امروز شاهد هستیم که با مقاومت قهرمانانه و غرور آفرین ملت ایران و تحملی که در سختی‌ها و فشار‌های معیشتی داشتند، با رئیس جمهور ظالم و جنایتکار امریکا وارد مذاکره نشدند.
این ایستادگی غرور آفرین بعد از آن توافق سیاسی ۳۰ ماهه که در قالب برجام در مذاکره با کشور‌های ۵+۱ رخ داد و آمریکا از آن خارج شد، باعث شد آمریکا که همراهی برخی کشور‌های مرتجع منطقه را به همراه خود داشت نتواند به اهداف مغرضانه خود دست یابد.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد سال آینده، اظهار داشت: در آستانه یک حرکت بزرگ دیگری قرار داریم و فارغ از اینکه چه طیف یا تفکری پیروز شود، نکته اساسی و اصلی شرکت گسترده مردم در انتخابات است و میزان مشارکت مردم و اعتمادی که به دولت و نظام دارند پیام‌های روشنی را خواهد داشت و وظیفه ما است که با اعتماد آفرینی و ایجاد شرایط معیشتی بهتر برای ملت زمینه حضور جمع زیادی از مردم را پای صندوق‌های رای فراهم آوریم.
آقای مسعود سلطانی فر گفت: میزان مشارکت مردم در انتخابات مهمترین شاخصه برای ارزیابی عملکرد و مقبولیت یک نظام محسوب می‌شود و باید تلاش کنیم که روحیه امید و اعتماد را بوجود آورده و شرایط معیشتی بهتری را ایجاد کنیم تا پایه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مستحکم‌تر کنیم.
وزیر ورزش و جوانان وظیفه نیرو‌های متعهد و مخلص نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از جمله بسیج را در راستای امید آفرینی مهم برشمرد و تصریح کرد: در این شرایط که شیوع ویروس کرونا زندگی مردم را از حالت طبیعی خارج کرده است باید تلاش کنیم که فشار معیشتی بر نیازمندان کمتر شود و روحیه امید و اعتماد را احیا کنیم و انتخابات خوبی را رقم بزنیم.
آقای مسعود سلطانی فر در پایان یادآور شد: بنای ما در وزارت ورزش و جوانان هم این است که کار‌های باقیمانده و پروژه‌های نیمه تمام مهم را تکمیل کنیم و در ادامه مسیر با استفاده از مدیران جوان، مسئولیت‌های مختلف را به سرانجام رسانده و در پایان دوره خدمتگزاری شرایطی را بوجود آوریم که جامعه ورزش و جوانان با پویندگی و آرامش بیشتر به فعالیت خود ادامه دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)