• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۶۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴
اقتصادی

توزیع مرغ گرم در فروشگاه‌های زنجیره‌ای از امروز

مدیر کل شرکت پشتیبانی امور دام استان تهران از توزیع ۶۵۰ تن مرغ گرم از امروز شنبه (۸ آذر) خبر داد.

توزیع مرغ گرم در فروشگاه‌های زنجیره‌ای از امروزبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای رضا سالمی گفت: ۳۵۰ تن از این میزان در میادین تره بار و ۳۰۰ تن دیگر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان تهران توزیع می‌شود. این توزیع تا زمانی که قیمت مرغ به نرخ مصوب برسد ادامه خواهد داشت.

وی افزود: قرار است از امروز مرغ گرم علاوه بر میادین میوه و تره بار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز توزیع شود.

سالمی با بیان اینکه از ابتدای هفته جاری توزیع مرغ گرم و منجمد را آغاز کردیم، گفت: امروز شنبه ۵۰، یکشنبه ۱۶۰، دوشنبه ۲۶۰، سه شنبه ۲۹۰، چهارشنبه ۳۵۰ و پنجشنبه نیز ۵۰۰ تن مرغ گرم با قیمت ۱۸ هزارو ۵۰۰ تومان و در کنار آن روزی ۳۰۰ تن مرغ منجمد با قیمت ۱۵هزار تومان برای مصرف کننده در میادین توزیع کردیم و این توزیع تا زمانی که قیمت مرغ به نرخ مصوب برسد ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: توزیع مرغ گرم فعلا در استان تهران انجام می‌شود، اما مرغ منجمد در همه استان‌ها در حال توزیع است.

مدیر کل شرکت پشتیبانی امور دام استان تهران گفت: تا به امروز مرغ گرم فقط در میادین میوه و تره بار توزیع می‌شد، اما از امروز شنبه (۸ آذر) علاوه بر میادین میوه و تره بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز وارد چرخه توزیع مرغ می‌شوند و در فاز بعدی نیز فروشگاه‌های منتخب اضافه خواهند شد.

سالمی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود هشدار‌های داده شده مبنی بر کاهش جوجه ریزی و احتمال کاهش عرضه مرغ به بازار و افزایش قیمت آن، شرکت پشتیبانی امور دام زودتر اقدام به توزیع مرغ گرم در بازار نکرد؟ گفت: این شرکت براساس وظیفه‌ای که دارد بایستی مرغ ذخیره و در مواقع لازم اقدام به توزیع مرغ در بازار کند که این اقدام صورت گرفت.

به گفته وی، شرکت پشتیبانی امور دام از ابتدای هفته به دلیل کاهش عرضه مرغ، توزیع را آغاز کرد و با وجود اینکه مصرف مرغ میادین روزانه ۶۰ تا ۷۰ تن بود، توزیع ۱۰ برابری را آغاز کردیم.

سالمی با اشاره به اینکه باید به ریشه این گران‌ها توجه کرد، گفت: بهمن ماه سال گذشته در تامین ارز نهاده‌های دامی وقفه‌ای ایجاد شد و تا اردیبهشت امسال به دلیل کاهش تخصیص ارز نهاده‌های دامی، واردات کمتری صورت گرفت.

در حقیقت بانک مرکزی به دلیل محدودیت‌های منابع ارزی و تحریم‌ها ارز کمتری تخصیص داد و بعد از آن نیز دیگر جوجه ریزی برای تولیدکنندگان صرفه اقتصادی نداشت، زیرا مطمئن نبودند که نهاده به موقع در اختیارشان قرار بگیرد و به همین دلیل جوجه ریزی کاهش یافت. با کاهش جوجه ریزی جوجه یکروزه روی دست تولیدکننده باقی ماند و آن‌ها مجبور شدند جوجه‌های ۲۷۰۰ تومانی خود را با قیمت‌های بسیار کمتر بفروشند و بنابراین از شهریور ماه بخشی از تخم مرغ‌های نطفه دار را داخل دستگاه هچر و ستر نبردند تا جوجه‌ای تولید نشود.

وی تصریح کرد: خوشبختانه وزارت جهادکشاورزی به این موضوع ورود کرد و گشایش ارزی نهاده نیز حاصل شد و نهاده دامی به میزان کافی وارد کشور شده است.

سالمی ادامه داد: بانک مرکزی نیز ارز‌های خوبی برای واردات تخصیص داد و این نهاده‌ها در حال ترخیص از گمرک هستند.

مدیر کل پشتیبانی امور دام استان تهران با بیان اینکه ۵۰۰ هزار تن سویا توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری شده که قرار است در چندین مرحله در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد، گفت: در مرحله نخست ۱۵۰ هزارتن سویا در سامانه بازارگاه نهاده‌های کشاورزی قرار داده شده است تا تولیدکنندگان براساس تولیدات خود خریدهایشان را انجام دهند و مابقی نیز در مراحل بعد در بازارگاه عرضه می‌شود.

وی در پایان با تاکید براینکه مرغ گرم به اندازه کافی وجود دارد و مردم هیجانی خرید نکنند، گفت: مصرف کنندگان خریدشان را در این دو هفته مدیریت کنند و به اندازه نیاز مرغ خریداری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی پژوهش علوم زمین؛ ضرورت بهره‌گیری عملیاتی از داده‌ها
ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نداجا در مسیر آفریقای جنوبی هستند
شناسایی بیش از ۳۵۰۰ ملک مازاد دولتی برای مولد سازی
کنترل بازار شاهین شهر ومیمه در شب یلدا
حمایت بهزیستی سلماس از فرزندان خانه صبا
نگاهی به برنامه های رادیو صبا
پویش یلدای مهربانی برای خانواده‌های نیازمند در خوزستان
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
تجهیز نبودن خیابان ۳۰ متری فوتبال به چراغ راهنمایی
تاخیر ۲ ساعته در فعالیت مدارس و ادارات
اجرای طرح مدیریت محله‌محور در ۳۵۰ محله شهری و روستایی نقده
پیگیری روند نظارت بر فعالیت دستگاه های اجرایی استان سمنان
دستگیری عامل کلاهبردار چهار هزار میلیارد ریالی
مشارکت مردم در پویش یلدای مهربانی
ضرورت اصلاح رویه‌ها برای اجرای صحیح قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد سال تغییر کرد
حفظ خاک، رطوبت و حیات طبیعی در سایه آبخیزداری
نظارت بازرسان بر قیمت کالا‌های شب یلدا در گیلان
بوکان مهیای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)