• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۶۳۴۲
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
سفیر ایران در چین در نامه‌ای به دبیرکل سازمان همکاری شانگ‌های

ضرورت کمک سازمان همکاری شانگ‌های برای مجازات تروریست‌ها

کشاورز زاده از دبیرکل سازمان همکاری شانگ‌های خواست از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک و قانونی این سازمان برای محاکمه مرتکبین ترور شهید فخری زاده استفاده کند.

ضرورت کمک سازمان شانگ‌های برای مجازات تروریست‌هابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از پکن، سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین با ارسال نامه‌ای به دبیرکل سازمان همکاری شانگ‌های از وی خواست ضمن محکوم کردن اقدام تروریستی شهادت شهید فخری زاده، از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک و قانونی این سازمان به منظور کمک به فراهم سازی زمینه شناسایی و محاکمه مرتکبین این عمل مجرمانه استفاده کند.
«محمد کشاورز زاده» روز شنبه در نامه‌ای خطاب به «ولادیمیر نوروف» دبیرکل سازمان همکاری شانگ‌های نوشته است: با کمال تاسف به آگاهی می‌رسانم روز گذشته جامعه بین المللی بار دیگر شاهد وقوع یک عملیات تروریستی در ایران و به شهادت رسیدن یکی از برجسته‌ترین دانشمندان ایرانی و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر محسن فخری زاده بود.
در این نامه آمده است: این اتفاق در سایه سکوت و بی عملی جامعه بین المللی در قبال عادی سازی تروریسم دولتی و ارتکاب قتل‌های خودسرانه فرا سرزمینی علیه شهروندان عادی و مقامات رسمی یک دولت با حاکمیت مستقل و عضو ملل متحد رخ داده و آشکارا نقض مقررات حقوق بین الملل محسوب می‌شود.
کشاورز زاده تاکید کرده است: این جنایت اولین مورد از این دست نبوده و در ادامه سیاست‌ها و اقدامات غیرقانونی و خصمانه برخی دولت‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران در ترور دانشمندان و نخبگان ایرانی است که در شرایط مقابله با تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه رژیم ایالات متحده آمریکا علیه مردم قهرمان ایران، تمام هم و غم خود را مصروف تقویت بنیه علمی و فناوری کشور برای دست یابی به توسعه پایدار صلح آمیز و همه جانبه ایران نموده اند.
در ادامه این نامه آمده است: یکی از اهداف اصلی از تشکیل سازمان همکاری شانگ‌های که جمهوری اسلامی ایران نیز به عنوان عضو ناظر در آن حضور دارد، تلاش جمعی متعهدانه کشور‌های عضو برای تأمین امنیت و ثبات در منطقه اوراسیا و مقابله با تهدیدات ناشی از تروریسم، جدائی طلبی و افراط گرائی است.
سفیر ایران در چین یاداوری کرده است که جمهوری اسلامی ایران همواره طی سال‌های پذیرفته شدن به عنوان ناظر در سازمان و نیز فراتر از آن به عنوان یک همسایه و بازیگر منطقه ای، نقش آفرینی‌های بی بدیلی در مقابله با پدیده نامیمون تروریسم در راستای پیشبرد هدف تأمین صلح و امنیت جهانی و منطقه‌ای ایفا کرده است.
کشاورز زاده در پایان تاکید کرده است: اکنون و در شرایطی که برخی کشور‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای با ارتکاب جنایات مختلف سعی در افزایش تنش‌ها و ماجراجوئی‌های خطرناک در غرب آسیا دارند، شایسته است سازمان شانگ‌های به نقش سازنده‌ای که از آن در راستای ارتقا صلح و ثبات بین المللی انتظار می‌رود، عمل نموده، ضمن محکومیت اقدام تروریستی اخیر، از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک و قانونی در اختیار خود به عنوان یک سازمان بین المللی به منظور کمک به فراهم سازی زمینه شناسائی و محاکمه مرتکبین و آمران و حامیان دولتی و غیردولتی این عمل مجرمانه و جلوگیری از تکرار آن در آینده و تبدیل شدن آن به رویه‌ای که می‌تواند علیه سایر کشور‌ها نیز بکار گرفته شود، استفاده نماید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)