• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۸۴۷۵
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶
بین الملل » آمریکا
آمریکا کانون اصلی شیوع کرونا

هشدار به افزایش قربانیان کرونا در آمریکا

مقامات بهداشتی آمریکا از افزایش چشمگیر موارد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در ماه‌های آینده در این کشور خبر دادند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از تلویزیون فاکس نیوز، مقامات بهداشتی آمریکا اعلام کردند تا سه ماه آینده بیش از نیم میلیون نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست خواهند داد.

بر اساس این گزارش، دکتر جروم آدامز از مقامات بخش نیروی ویژه خدمات بهداشت عمومی آمریکا در سخنانی اعلام کرد: "مادرم اکنون در بیمارستان بستری است. می‌خواهم مردم این موضوع را درک کنند که در صورت ادامه افزایش موارد ابتلا و بستری شدن ناشی از ابتلا به این ویروس، این موضوع نه تنها به توانایی ما در مراقبت از بیماران کرونایی آسیب می‌رساند، بلکه اگر کسی بخواهد وضع حمل کند، ممکن است نتواند یک تخت خالی در بیمارستان پیدا کند. اگر کسی همانند مادرم دچار حمله قلبی یا سکته شود ممکن است نتواند یک تخت خالی پیدا کند.
وی افزود: اقدامات شما پیامد‌هایی دارد و اگر کار درست را در پیش بگیرید، در آن صورت ما می‌توانیم روی یک واکسن هم حساب کنیم. بنابراین، به شدت امیدواریم بتوانیم این واکسن را عرضه کنیم و شمار تلفات را به حداقل ممکن برسانیم. "
مجری برنامه گفت این‌ها سخنانی است که جروم آدامز از بخش نیروی ویژه خدمات بهداشت عمومی آمریکا بیان کرد. در حالی که او از آمریکایی‌ها می‌خواهد از ماسک استفاده کنند، موارد ابتلا و بستری شدن ناشی از ابتلا به کرونا در سراسر آمریکا در حال افزایش است.
بررسی‌ها نشان می‌دهد بر اساس محتمل‌ترین پیش بینی، موارد مرگ و میر روزانه ناشی از ابتلا به این ویروس می‌تواند تا اواسط ماه آینده به بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر برسد. این رقم در مقایسه با پیش بینی‌های هفته گذشته از افزایش ۳۰۰ موردی مرگ و میر حکایت دارد.
مجری برنامه سپس در این باره با علی مقداد استاد موسسه سنجش سلامت وابسته به دانشگاه واشنگتن گفتگو کرد و گفت این هفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا از مردم خواست برای روز شکرگزاری در خانه‌های خود بمانند و سفر نکنند. اما میلیون‌ها شهروند آمریکایی با نادیده گرفتن این توصیه به سفر رفتند. به نظر شما نتیجه اقدام آن‌ها طی دو یا سه هفته آینده چه خواهد بود؟
وی در پاسخ به این سوال گفت: "متأسفانه ما شاهد افزایش موارد ابتلا به سبب برگزاری مراسم روز شکرگزاری خواهیم بود. برگزاری مراسم روز شکرگزاری می‌تواند یک عامل مهم و قابل توجه در گسترش شیوع این ویروس باشد و ظرف دو هفته آینده موارد ابتلا به این بیماری افزایش خواهد یافت. طی سه هفته آینده هم موارد مرگ و میر در آمریکا افزایش خواهد یافت و البته بیمارستان‌های ما شاهد افزایش مراجعه بیماران خواهند بود. "
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مجری برنامه سپس این سوال را مطرح کرد که موسسه شما پیش بینی کرد تا پایان ماه فوریه، پنج هزار نفر جان خود را از دست خواهند داد. آیا این پیش بینی تغییر کرده است یا این که این رقم همچنان به قوت خود باقیست یا این که بیش از پیش افزایش خواهد یافت؟
مقداد در پاسخ به این سوال گفت: "این رقم می‌تواند افزایش پیدا کند. این رقم احتمالا افزایش خواهد یافت. این موضوع به اتفاقاتی بستگی دارد که طی دوره برگزاری مراسم شکرگزاری روی داده است و ما طی چند هفته​ آینده خواهیم دید چه اتفاقاتی روی خواهد داد. باید بگویم که متأسفانه ما ممکن است پیش بینی خود را تغییر دهیم. "
مجری برنامه سپس پرسید این روند چه تأثیری بر کادر درمان در بیمارستان‌ها و استرس وارد شده به آن‌ها دارد؟
مقداد گفت: "اگر به اتفاقات روز گذشته در آمریکا نگاهی بیندازید می‌بینید که ما شاهد بستری شدن ۹۱ هزار و ۶۰۰ نفر هستیم. ۱۸ هزار نفر هم در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها بستری شده اند. شش هزار و ۱۵۰ نفر هم از دستگاه‌های تنفس مصنوعی استفاده می‌کنند. ما پیش بینی می‌کنیم در ماه ژانویه این رقم دو برابر شود و این موضوع سبب وارد شدن استرس زیادی بر بیمارستان‌های ما می‌شود. این موضوع همچنین سبب لغو دیگر عمل‌های جراحی از پیش برنامه ریزی شده می‌شود و ما مجبور می‌شویم از افرادی که به کمک‌های پزشکی نیاز دارند بخواهیم که این روند را به تأخیر بیندازند. این موضوع در عین حال سبب ایجاد استرس در پرسنل ما در بیمارستان‌ها می‌شود. آن‌ها باید ساعت‌های طولانی در بیمارستان‌ها کار کنند. ما نمی‌توانیم در این مدت زمان کوتاه افراد و پرسنل را برای کار کردن در بخش مراقبت‌های ویژه آموزش دهیم. "
مجری برنامه سپس پرسید ما برای کاهش این مشکلات چه اقداماتی می‌توانیم انجام دهیم؟ ما برای محافظت از خودمان و عدم گسترش این ویروس چه اقداماتی می‌توانیم انجام دهیم؟
این کارشناس در پاسخ به این سوال گفت: "شما برای محافظت از خودتان و عزیزانتان و کشورتان و اقتصاد خود از ماسک استفاده کنید. از یکدیگر فاصله بگیرید و دست‌های خود را بشویید و اگر نیازی نیست از خانه‌های خود خارج شوید لطفا در خانه بمانید. سپس ما می‌توانیم یک واکسن را ارائه کنیم و می‌توانیم جان شمار زیادی از افراد را نجات دهیم و جلوی سیل مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها را بگیریم. "
مجری برنامه سپس گفت شما در سخنان خود به استفاده از ماسک اشاره کردید. برخی از ایالت‌های آمریکا در حال حاضر در وضعیت خوبی قرار ندارند. ایالت داکوتای شمالی از روز ۱۴ ماه نوامبر استفاده از ماسک را اجباری کرد. این در حالی است که با وجود افزایش شدید موارد ابتلا به ویروس کرونا در داکوتای جنوبی، استفاده از ماسک در این ایالت هنوز اجباری نشده است. در کانزاس از روز دوم ماه ژوئیه استفاده از ماسک اجباری شد. مونتانا در روز ۱۵ ماه ژوئیه و می‌سی سی پی هم از روز سی ام ماه سپتامبر و ویسکانسین هم از روز یکم ماه اوت و سپس ۱۸ ماه نوامبر استفاده از ماسک را اجباری کرد. آیا مقامات ما باید خیلی زودتر از این تاریخ‌ها این اقدامات را در پیش می‌گرفتند؟
این کارشناس گفت: "بله. این یک پیام متناقض برای افکار عمومی محسوب می‌شود و آن‌ها سر درگم شده اند. ما باید به مراتب زودتر از این‌ها این موارد را در پیش می‌گرفتیم. استفاده از ماسک یک اقدام سیاسی نیست. استفاده و مفید بودن ماسک از نظر علمی اثبات شده است. استفاده از ماسک مانع از انتشار ویروس می‌شود. این اقدام سبب نجات جان افراد و همچنین اقتصاد می‌شود. ما باید زودتر از این‌ها این روند را در پیش می‌گرفتیم؛ و مقامات ما با استفاده از ماسک باید برای دیگران الگو باشند. ما باید از این موضوع مطمئن شویم که آمریکایی‌ها از ماسک استفاده خواهند کرد. اگر ما را با دیگر کشور‌ها در جهان مقایسه کنید می‌بینید که آن‌ها توانسته اند با اجباری کردن استفاده از ماسک سبب کنترل این ویروس در مقایسه با ما شوند. "
مجری برنامه سپس پرسید پیش بینی شما برای دو ماه آینده چیست؟ آیا ما شاهد یک زمستان تاریک خواهیم بود؟ به نظر شما چه اتفاقی روی خواهد داد و ما چه زمانی از شر این ویروس رها خواهیم شد؟
مقداد گفت: "متأسفانه استفاده از واکسن در ماه دسامبر یا ژانویه سبب نجات ما نخواهد شد. ما سال آینده می‌توانیم از این واکسن استفاده کنیم. پنج یا شش ماه طول می‌کشد تا هر کسی بتواند به واکسن دسترسی داشته باشد. به همین دلیل در حال حاضر مهم است که ما به منظور جلوگیری از مرگ و میر بیشتر از ماسک استفاده کنیم و از یکدیگر فاصله بگیریم تا زمانی که این واکسن ارائه و توزیع شود. "
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس 12 روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)