• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۸۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰
ورزشی

دفاع سلطانی فر از نتایج فوتبال ملی و باشگاهی در ۴ سال گذشته

وزیر ورزش و جوانان گفت: نتایج ۴ سال گذشته فوتبال ملی و باشگاهی بهتر و درخشان‌تر از دوره‌های قبل بوده است.

دفاع سلطانی فر از نتایج فوتبال ملی و باشگاهی در ۴ سال گذشتهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، آقای مسعود سلطانی فر پس از حضور در کمیسیون فرهنگی مجلس در جمع خبرنگاران، افزود: فرصت بسیار خوبی بود و گزارش مربوط به موفقیت‌هایمان را طی ۴ سال گذشته در حوزه‌های مختلف را ارائه کردم؛ طی ۴ سال در رشته‌های مختلف موفقیت‌های بسیار خوبی را کسب کردیم که حاصل تلاش ورزشکاران، مربیان و دست اندرکاران بوده است.
 
در گروه مرگ بهترین نتایج را در ۵ دوره گذشته گرفتیم
 
آقای سلطانی فر در ادامه گفت: در رشته فوتبال صعود مقتدرانه‌ای را به جام جهانی ۲۰۱۸ داشتیم و در گروه مرگ بهترین نتایج را در ۵ دوره گذشته گرفتیم و همچنین در جام ملت‌های آسیا پس از ۱۴ سال به نیمه نهایی رسیدیم و سال گذشته هم باشگاه‌هایمان در لیگ قهرمانان آسیا از مرحله گروهی بالا رفتند و ۲ مرتبه فینالیست شدیم که یک بار دو سال پیش نماینده کشورمان نتوانست قهرمان شود و امسال مجدداً پرسپولیس نماینده کشورمان به فینال رسید که امیدواریم مقام قهرمانی را کسب کند.
وزیر ورزش و جوانان افزود: در رده‌های مختلف نوجوانان، جوانان، فوتبال ساحلی، بانوان و فوتسال هم در سطح قاره و جهان موفقیت‌هایی کسب کردیم و در مجموع نتایج ۴ سال گذشته در فوتبال ملی و باشگاهی بهتر و درخشان‌تر از دوره‌های قبل بوده و تاکنون چنین موفقیت‌هایی را در دوره ۴ ساله به این شکل در سطح ملی، باشگاهی و سنی، ساحلی و فوتسال نداشتیم.
 
نتایج مسابقات آسیایی جاکارتا در بیشتر رشته‌ها منحصر به فرد بود
 
وی ادامه داد: در مسابقات آسیایی جاکارتا هم ضمن اینکه بیشترین تعداد یعنی ۶۲ مدال را پس از پیروزی انقلاب گرفتیم نتایج کسب شده در اغلب رشته‌ها هم منحصربه فرد بوده، به عنوان مثال در والیبال در حالی قهرمان شدیم که حتی یک ست نباختیم و همچنین در واترپلو که در ۱۹۷۴ در تهران و آسیا مقام دیگری نیاورده بودیم مجدداً سوم شدیم و مدال برنز را کسب کردیم و همچنین برای نخستین بار در کبدی در دو بخش مردان و زنان قهرمان آسیا شدیم و در حالی که سطح کبدی در آسیا به دلیل حضور هند بسیار بالاست، اما ما این کشور را در فینال شکست دادیم.
آقای سلطانی فر تصریح کرد: در تنیس روی میز هم برای نخستین بار مدال برنز کسب کردیم و طی یکی دو سال گذشته در رقابت‌های کسب سهمیه در رشته‌های مختلف توانستیم سهمیه‌های خوبی را برای بازی‌های المپیک کسب کنیم.
وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: امیدواریم در ماه آینده با برگزاری مسابقات، سهمیه‌های بیشتری را کسب کنیم و در بازی‌های المپیک ۲۰۲۱ که به نام ۲۰۲۰ است به نتایج خوبی دست یابیم.
وی در ادامه گفت: در ورزش بانوان نیز اتفاقات خوبی افتاد و در رابطه با ورزش همگانی هم آمار‌ها نشان دهنده این است که با کمک تمامی دستگاه‌های اجرایی از رشد بسیار خوبی برخورداریم که در این رابطه گزارشی هم به کمیسیون فرهنگی ارائه شد.
 
پیگیری دلسوزانه مسائل حوزه ورزش توسط نمایندگان مجلس 
 
وزیر ورزش افزود: در نشست کمیسیون به سوالات نمایندگان پاسخ داده شد و نمایندگان با دلسوزی و علاقه مسائل حوزه ورزش را پیگیری و دنبال می‌کنند و نظر آن‌ها این بود که به توسعه ورزش کشور کمک شود تا بتوانیم نتایج بهتری را کسب کنیم.
آقای سلطانی فر همچنین گفت: در چند ماه آینده چندین رویداد بزرگ یعنی فینال لیگ قهرمانان آسیا در ۲۹ آذرماه را پیش رو داریم که بسیار مهم است و اینکه نماینده کشورمان بتواند مقام قهرمانی را کسب کند همچنین مسابقات انتخابی جام جهانی را داریم که مرحله برگشت مقدماتی باید انجام شود و پیگیری مسابقات مربوط به کسب سهمیه هم در دستور کار است که با وجود بیماری کرونا و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال دنبال کردن آن هستیم که به نتیجه مناسب دست یابیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)