لطفا چاق نشوید!
خطر ابتلا به کرونا با افزایش وزن و چاقی
متخصص تغذیه گفت: اضافه وزن و چاقی میتواند خطر ابتلا به کرونا را افزایش دهد بنابراین بهتر است سعی کنیم اضافه وزن کاهش یابد.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، متخصص تغذیه و عضو
هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی برخی نکات تغذیهای برای تقویت سیستم ایمنی در دوران کرونا را تشریح کرد.
دکتر سوده رازقی درباره تغذیه در اپیدمی کرونا گفت:
اضافه وزن و چاقی میتواند خطر ابتلا به کرونا را افزایش دهد بنابراین بهتر است سعی کنیم اضافه وزن کاهش یابد.وی افزود: بسیاری از ما به دلیل
کاهش فعالیتهای بدنی در دوران کرونا ممکن است دچار اضافه وزن شده باشیم و باید سعی کنیم آن را کنترل کنیم.
دکتر رازقی اضافه کرد: البته باید توجه داشت که کاهش وزن بسیار سریع، میتواند منجر به کاهش ایمنی بدن شود و انرژی دریافتی روزانه برای بزرگسالان نباید به کمتر از ۱۲۰۰کیلوکالری برای مدت طولانی برسد.متخصص تغذیه در ادامه اشاره کرد: بنابراین اگر مردم در شرایطی قرار دارند که نمیتوانند به باشگاه بروند و تحرکشان کم شده است و حالا میخواهند با کم غذا خوردن وزن شان را کاهش دهند باید حواس شان باشد که کالری دریافتی به زیر ۱۲۰۰کیلوکالری نرسد تا ایمنی بدن کاهش نیابد.این متخصص تغذیه با تاکید بر مصرف کم چربی در دوران کرونا، گفت: هر چه قدر که مصرف چربی بیشتر باشد میتواند ایمنی بدن را کاهش دهد؛ بنابراین ترجیح بر این است که
مردم سعی کنند تا حد ممکن غذاها را با فر، بخارپز و هواپز بپزند یا آنها را آبپز، تنوری یا گریل کنند تا حداقل میزان روغن را استفاده کرده باشند.