• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۸۹۵۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۰
بین الملل » اروپا
وزیر مشاور دولت فرانسه در امور اروپا اعلام کرد

لزوم بازگشت مهاجران به کشور مبدا

وزیر مشاور دولت فرانسه در امور اروپا با اشاره به بحران مهاجرت در جزایر قناری اسپانیا خواهان اعمال سیاست بازگشت مهاجران به کشور مبدا شد.

لزوم بازگشت مهاجران به کشور مبدابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزیر مشاور دولت فرانسه در امور اروپا روز دوشنبه با اشاره به بحران مهاجرت در جزایر قناری اسپانیا اعلام کرد اروپا باید از طریق سیاست بازگشت مهاجران به کشور مبدا، ساز و کار همبستگی با کشور‌هایی مانند اسپانیا را که در خط مقدم بحران مهاجرت قرار دارند، تقویت کند؛ چرا که اسپانیا در حال حاضر با یک بحران بزرگ مهاجرت در جزایر قناری رو به رو است. 

کلمان بُن (Clément Beaune) در سفر به مادرید که به ویژه به مسئله مهاجرت اختصاص داشت، در گفتگو با رسانه‌ها اعلام کرد: این موضوع باید یک اولویت باشد: وقتی مهاجرت غیرقانونی صورت گرفته باشد، می‌توانیم سیاست بازگشت را ترتیب دهیم. 
وی بدون اینکه جزئیاتی درباره روش افزایش موارد بازگشت مهاجران ارائه دهد، توضیح داد: برای تضمین کمک به اسپانیا، یکی از کشور‌های اصلی ورود مهاجران به اتحادیه اروپا، ساز و کار همبستگی کافی نخواهد بود. ما می‌توانیم از طریق روش‌های دیگر به ویژه با سازماندهی سیاست بازگشت، در این کار مشارکت داشته باشیم.
وزیر مشاور دولت فرانسه در امور اروپا در ادامه اظهارات خود گفت: مرز‌های خارجی، همکاری پلیس و همبستگی؛ باید همه این موارد را در قالب یک بسته ارائه دهیم. ما علاقه مندیم زمینه توافق با اسپانیا را در این زمینه‌ها فراهم کنیم. وزیر فرانسوی این اظهارات را در حالی بیان کرد که اسپانیا در هفته‌های اخیر باید با افزایش بسیار شدید ورود مهاجران غیرقانونی به جزایر قناری مقابله می‌کرد.
جزایر قناری که در اقیانوس اطلس و در سواحل شمال غربی قاره آفریقا واقع شده، به مسیر مهاجرت جایگزین به سمت مدیترانه تبدیل شده است. از آغاز سال ۲۰۲۰ بیش از ۱۸ هزار مهاجر آفریقایی به جزایر قناری مهاجرت کرده اند.
اسپانیا به همراه ایتالیا، یونان و مالت هفته گذشته نامه‌ای خطاب به مقامات اتحادیه اروپا نوشتند. این چهار کشور که در خط مقدم مقابله با بحران مهاجرت قرار دارند، در این نامه همبستگی میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا را ناکافی دانستند.
رؤسای دولت چهار کشور امضا کننده این نامه به ویژه از ساز و کار همبستگی در پیمان جدیدی که کمیسیون اروپا در ماه سپتامبر پیشنهاد کرده بود، انتقاد و آن را "پیچیده و مبهم" توصیف کردند.
رؤسای دولت اسپانیا، ایتالیا، یونان و مالت همچنین از "عدم تعادل بین همبستگی و مسئولیت" کشور‌ها شکایت کردند و "توزیع عادلانه بار این مسئولیت" را خواستار شدند.
وزیر مشاور دولت فرانسه در امور اروپا با اشاره به این نامه خاطرنشان کرد موقعیت اسپانیا را درک و از آن دفاع می‌کند؛ چرا که نمی‌توان مسئولیت یک کشور ورودی را بر عهده داشت بدون اینکه تضمینی بسیار قوی‌تر در مورد این همبستگی وجود داشته باشد.
وی افزود: ما نمی‌توانیم در شرایطی قرار بگیریم که در آن اروپا شریک نخست باشد، اما موضوع بازگشت مورد بحث قرار نگیرد؛ همانطور که در برخی موارد چنین اتفاقی رخ داده است. 
کلمان بُن به اظهارات امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه نیز اشاره کرد. مکرون اوایل ماه نوامبر در سفر به مرز فرانسه و اسپانیا در این باره اظهار نظر کرد. رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد قصد دارد کنترل مرز‌ها را به عنوان بخشی از مقابله با مهاجرت غیرقانونی و تروریسم تقویت کند. وزیر مشاور دولت فرانسه در امور اروپا به این نکته اشاره و اذعان کرد ممکن است در این باره "حساسیت یا سوءتفاهمی" با مادرید به وجود آید.
وی در پایان اظهارات خود تصریح کرد: گرچه به علت تهدید تروریستی، "حذف کنترل‌ها در این مرحله امکان پذیر نیست"، این موضوع به معنای "بسته شدن مرزها" نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
جوی آرام در لرستان
والیبال کمتر از ۱۶ سال دختر آسیا؛ ایران مغلوب فیلیپین شد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
بازگشت ۶۴۰ میلیون به حساب مالباخته فضای مجازی
ایران قوی با دستان توانمند دانش آموزان ساخته می‌شود
مقاومت تا پیروزی
چهاردهمین تور نظارتی قوه قضاییه
دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۱۰ فقره سرقت در زنجان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
مدیر کل صدا و سیمای زنجان:الگوی سوم زن ایرانی را روایت کنیم
مناطق شمالی کشور در رصد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
عضویت ستاره لیگ برتر دوچرخه سواری ایران در باشگاه اسپور توتو
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در یازدهم آبان ماه
داوود مهابادی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال داماش گیلان انتخاب شد
مسابقات قهرمانی موی تای رده‌های جوانان و بزرگسالان کردستان
عضویت سه دانش آموز در شورای آموزش و پرورش استان
خبر‌هایی از برگزاری برنامه‌های هفته بسیج دانش آموزی در گرمسار
شرهانی دهلران فردا میزبان یادواره شهدای عملیات محرم
دعوت از لرستانی ها برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)