• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۹۰۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۲

اذعان رژیم صهیونیستی به دست داشتن در ترور شهید فخری زاده

با توجه به پیامد‌های ترور شهید محسن فخری زاده، اذعان رژیم صهیونیستی به دست داشتن در این حادثه، تنها نشان دهنده افسار گسیختگی تل‌اویو است.

اذعان رژیم صهیونیستی به دست داشتن در ترور شهید فخری زادهبا وجود محکومیت ترور شهید محسن فخری زاده دانشمند ایرانی در جهان حتی از جانب مجامع بین المللی و متحدان غربی و منطقه‌ای رژیم صهیونیستی؛ یک مقام رژیم صهیونیستی بر دست داشتن این رژیم در این عملیات تروریستی اذعان کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، در نخستین اذعان رژیم صهیونیستی به جنایت ترور شهید محسن فخری زاده دانشمند ایرانی, یک مسئول اطلاعاتی این رژیم به روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز گفت: کشورهای جهان باید از تل آویو به خاطر ترور فخری زاده تشکر و قدردانی کنند. اسرائیل در صورت لزوم تدابیر و اقدامات بیشتری را علیه برنامه هسته ای ایران اتخاذ خواهد کرد.
این روزنامه آمریکایی همچنین به نقل از "بروس ریدل" از مسئولان سابق سازمان جاسوسی آمریکا  گزارش داد: اسرائیل از روابط قوی خود با کشورهای همسایه ایران مانند جمهوری آذربایجان برای نظارت و به خدمت گرفتن مزدوران استفاده کرده است.
الجزیره گزارش داد: "مایک مولن" رئیس سابق ستاد مشترک ارتش آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ام بی سی آمریکا به نقش اسرائیل در ترور فخری زاده اذعان و پیش بینی کرد تنش ها در منطقه در پی ترور فخری زاده افزایش یابد.
همزمان حساب کاربری مهدی مجید نویسنده و روزنامه نگار عضو مجمع جهانی صهیونیسم ضمن انتشار ویدئویی در توضیح آن نوشت: ژنرال آویو کوخاوی رئیس ستاد ارتش اسرائیل از مرزهای سوریه و اسرائیل(فلسطین اشغالی) بازدید کرد و به سربازان گفت: رسالت ما مشخص است. ما با قدرت مناسب علیه استقرار نیروی های ایرانی در سوریه و هدف قرار دادن ایران در خاک این کشور (سوریه) و نیز هدف قرار دادن شبه نظامیان وابسته به آن در کشورهای عربی -هر وقت که  لازم باشد- ادامه می دهیم.
اذعان به این جنایت و ادامه آن در اینده در حالی صورت می‌گیرد که حتی سازمان ملل و متحدان غربی و منطقه‌ای این رژیم این عملیات تروریستی را محکوم کرده اند.
استفان دوژاریک سخنگوی آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد ملل در واکنش دوباره به ترور شهید محسن فخری زاده دانشمند ممتاز  هسته‌ای و دفاعی کشور گفت : ما هرگونه ترور را محکوم می کنیم.
حتی امارات متحده عربی پیش گام در سناریو خیانت به آرمان فلسطین با عنوان "عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی" هم ترور محسن فخری زاده دانشمند برتر هسته ای ایران را جنایتی بی شرمانه خواند و آن را محکوم کرد.
اما به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، رسانه های رژیم صهیونیستی از ترس و هراس نهادهای امنیتی این رژیم از واکنش احتمالی ایران به ترور شهید محسن فخری زاده و هدف قرار گرفتن صهیونیست هایی که به بحرین و امارات سفر می کنند، پرده برداشت.
روزنامه یدیعوت آحارانوت در این خصوص گزارش داد بیش از 50 هزار نفر از ساکنان سرزمین های اشغالی برای گذراندن عید "حنوکا" در دبی روادید سفر به امارات رزرو کرده اند, ولی برخی آنها در پیام به شرکت های گردشگری درباره خطرات این سفر ابراز نگرانی کرده اند. این روزنامه افزود احتمال توقف سفر از سرزمین های اشغالی به امارات در حال افزایش است.
همانطور که ملاحظه میگردد جهان و منطقه از سویی شاهد اذعان مقامات صهیونیستی به دست داشتن این رژیم در ترور شهید محسن فخری زاده است از سوی دیگر شاهد محکومت این عملیات تروریستی از جانب متحدان تل‌اویو و هراس و وحشت مقامات رژیم صهیونیستی از واکنش‌های جمهوری اسلامی ایران به این اقدام تروریستی. آیا این تحولات نشانه رفتار جنون آمیز مقامات رژیم صهیونیستی نیست؟ آیا زمان آن فرا نرسیده است که جهان فکری برای این رژیم افسار گسیخته کند؟
هر چه هست این افسار گسیختگی احتمالا ریشه تنها در یک چیز دارد و آن اوضاع بحرانی دولت نتانیاهو در اراضی اشغالی و یا شکنندگی بیش از بیش اوضاع این رژیم در منطقه و جهان.
 
-------------------------------------------------------------------
عبدالرضا خلیلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۴ درصدی استحصال گوشت در کشتارگاه‌های استان
خسارت به بیش از هزار هکتار از مزارع سرزه شمیل بندرعباس
زنگ آغاز معاملات بورس
برف ۲۰ راه ارتباطی فریمان را مسدود کرد
راهیابی تیم بانوان بوکس چهارمحال و بختیاری به مسابقات قهرمانی کشور
توسعه روستاهای دهگلان با اجرای طرح هادی
ثبت ۲۵ تا ۵۰ میلی‌متر بارندگی در برخی استان‌ها
افول جایگاه اقتصادی ادبیات، علت فاصله گرفتن جامعه از شعر و ادب است
ظرفیت جمع‌آوری گاز‌های همراه در رگ‌سفید یک افزایش می‌یابد
درگیری پلیس با قاچاقچیان موادمخدر در گلوگاه
همایش مجریان تراز زبان فارسی در رسانه ملی برگزار می‌شود
دعوت بوکسور چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
افزایش چشمگیر مصرف گاز در کهگیلویه و بویراحمد
رتبه سوم جشنواره جوانان از آن بانوی فارسی
سفر در زمان و بازخوانی یک فاجعه تاریخی در شبکه نمایش
اختتامیه کنگره شعر کویر در روز‌های سوم و چهارم دی ماه
احیای بافت‌های تاریخی و تقویت زیرساخت‌ها؛ رویکرد جدی توسعه روستا‌های زرند
آغاز طرح انتظامی ترافیکی زمستان در البرز ‏
توقیف ۲ لندرور شوتی و کامیون حامل چوب قاچاق در نکا
آیا فرمان «ایست» به خام‌فروشی در گرداب اجرا غرق می‌شود؟
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)