• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۹۳۸۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی

دستگیری سارقان زورگیر اتوبان شهید کاظمی

رییس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان زورگیر که با شیوه پنچری خودرو‌ها اقدام به سرقت می‌کردند خبر داد.

دستگیری سارقان زورگیر اتوبان شهید کاظمیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سرهنگ جلیل موقوفه‌ای گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت زورگیری در بزرگراه شهید کاظمی نیرو‌های ضربت سرکلانتری دهم و ماموران تیم عملیات کلانتری خانی‌آباد برای دستگیری این سارقان وارد عمل شدند.
وی افزود: این سارقان به این شکل عمل می‌کردند که وقتی شهروندان داشتند از رمپ ورودی اتوبان می‌پیچیدند داخل اتوبان شهید کاظمی، ناگهان چرخ خودروشان پنجر می‌شد بعد از این اتفاق وقتی پیاده می‌شدند تا موضوع را بررسی کنند و اقدامات مربوط به پنچرگیری را انجام بدهند، یک نفر با شی‌ای شبیه اسلحه این شهروندان را تهدید می‌کرده و اعلام می‌کرده تلفن همراه، وجه نقد و اقلام با ارزش همراه‌شان را به او بدهند و سپس آچار چرخ و لوازم مربوط به پنچرگیری را داخل یک گونی می‌ریخته است و پیاده بالای پل آن منطقه می‌رفته و سوار بر یک خودرو از محل سرقت فرار می‌کرده است.
به گفته سرهنگ موقوفه‌ای؛ طی یک ماه گذشته هفت فقره سرقت به این شکل (زورگیری) در طول اتوبان شهید کاظمی در ورودی‌های مختلف این اتوبان رخ داده است.
رییس پلیس پیشگیری پایتخت درباره نحوه دستگیری این سارقان نیز عنوان کرد: گروه ضربت سرکلانتری دهم و ۱۵۲ خانی‌آباد، دستگیری و شناسایی سارقی که به این روش اقدام به سرقت می‌کرده است را در دستور کار قرار دادند. با توجه به این موضوع که سارق قبل از وقوع سرقت در محل جرم حاضر می‌شده و اقدام به انداختن شی‌ای جهت پنچر کردن خودرو می‌کرده است، ماموران ساعت وقوع سرقت را استعلام کردند و تیم عملیات کلانتری ۱۵۲ خانی‌آباد و تیم ضربت سرکلانتری دهم در ورودی‌ها و معابر ورودی بزرگراه شهید کاظمی کمین می‌کنند تا دریابند چه کسی اقدام به پنجر کردن خودرو‌ها می‌کند. به گفته رییس پلیس پیشگیری پایتخت؛ بالاخره در ساعت هشت شب شنبه ۸ آذرماه، یک دستگاه موتورسیکلت در محل حاضر می‌شود که دو نفر بودند، ترک‌نشین از موتورسیکلت پیاده می‌شود و چند شی نوک تیز مانند میلگردی که به همدیگر جوش داده باشند که اصلاحش «میخ سه پری» است داخل رمپ اتوبان شهید کاظمی می‌ریزد و دوباره به بالای پل بازمی‌گردد و در آنجا کمین می‌کند تا شهروندان خودروی‌شان در آن منطقه پنچر شود و او اقدام به سرقت و زورگیری کند. بلافاصله که ترک‌نشین موتور این عمل را انجام می‌دهد، تیم ضربت سرکلانتری دهم اقدام به انسداد دو طرف پلی که این موتورسیکلت روی آن قرار داشته می‌کند در واقع ورودی و خروجی پل را می‌بندند تا این متهمان موفق به فرار نشوند. همچنین دو فرد مورد نظر توسط تیم عملیات کلانتری خانی‌آباد و تیم ضربت سرکلانتری دهم دستگیر شدند. هنگام دستگیری فرد مذکور حدودا ده عدد از این مدل میخ‌های عنوان شده به همراهش بوده است و دو شی، شبیه اسلحه اسباب‌بازی نیز در اختیار آن‌ها قرار داشته است. این افراد بعد از دستگیری و انتقال به کلانتری به جرم ارتکابی خود اعتراف نمی‌کنند و می‌گویند این اقلامی که به همراه دارند ضایعات است و ما داخل رمپ نریخته‌ایم. در نتیجه وقتی این دو متهم به جرم ارتکابی اعتراف نمی‌کنند در کلانتری با چهار نفر از شکات تماس گرفته می‌شود تا در همان ساعات پایانی شب در کلانتری ۱۵۲ خانی‌آباد حاضر شوند و نسبت به شناسایی این نفر اقدام می‌کنند و اذعان می‌کنند فرد سارق زورگیر، همین فرد دستگیر شده بوده است.
فرد دستگیر شده وقتی چاره‌ای جز اعتراف پیش روی خود نمی‌بیند، اعتراف می‌کند: به همراه دوستم این نقشه را کشیدم و حدود یک ماهی است که به این شکل اقدام به سرقت می‌کنیم و در بزرگراه‌های جنوب شهر تهران، حدود ۴۰ فقره سرقت به این شکل انجام داده‌ایم و آدرس مخفیگاه خود را هم در کلانتری اعلام می‌کنند که در یکی از شهرستان‌های اطراف تهران بوده است.
سرهنگ موقوفه‌ای افزود: تیم عملیات کلانتری ۱۵۲ با گرفتن دستور قضایی به مخفیگاه این افراد می‌روند و تعد ۱۶ گوشی تلفن همراه، تعدادی لوازم پنچرگیری خودرو، کیف پول و تعدادی مدارک هویتی که مربوط به کیف‌های سرقت شده بوده کشف می‌کنند. ارزش اموال کشف شده حدود ۲ میلیارد ریال برآورد شده است. این اموال به کلانتری خانی‌آباد منتقل می‌شود همچنین با توجه به کشف اوراق هویتی افراد، حدود ۱۵ نفر از شکات در حال حاضر شناسایی شده‌اند و با ایشان تماس گرفته شده تا به کلانتری برای مواجه حضوری با این سارقان مراجعه کنند.
رییس پلیس پیشگیری پایتخت به شهروندان اعلام می‌کند: چنان چه به هر دلیلی خودروی ایشان دچار مشکل ناگهانی، مخصوصا پنچری شد و زمینه سالم بودن خودرو از قبل وجود دارد اگر در جا‌های خیلی خلوت به این شکل دچار مشکل شدند، سعی کنند چند متری پیش‌روی داشته باشند و به یک محلی برسند که جمعیت و تردد وجود دارد و تاریک نباشد. در واقع جای امن انتخاب کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز پخت نان کامل برای ۳۶ واحد در زنجان
مدارس و دانشگاه‌های استان بوشهر امروز غیر حضوری است
تردد درگردنه امین الله فقط با زنجیرچرخ امکان پذیر است
تدارک ویژه شبکه اشراق برای شب یلدا
جشنواره یلدایی دانشگاه امیر کبیر
قهرمانی سورک در مسابقات کشتی میاندورود
شب یلدا؛ شبی پر از رنگ و بوی فرهنگ ایرانی
پیروزی مدعیان تهرانی در آغاز نیم فصل دوم لیگ بسکتبال بانوان
برنامه‌های یلدایی رادیو
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود و شهمیرزاد
کشف میلیاردی کالای قاچاق در بروجرد
بومی‌سازی ۵۰ ماده شیمیایی پرمصرف در کشور
دستگیری کلاهبردار خرید طلا با رسید جعلی در خرم‌آباد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یکشنبه سی ام آذر ۱۴۰۴)
رونق بازار‌های محلی تنکابن در آستانه شب یلدا
استقرار ۳۷۰ نیروی راهداری در جاده های لرستان
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)