• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۹۵۰۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
سیاسی » سیاست خارجی

پاسخ ایران به ترور اخیر با حداکثر درد خواهد بود

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: ایران پاسخ خود را با حداکثر درد به آمران و عاملان ترور شهید فخری زاده خواهد داد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای سعید خطیب زاده در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره بدهی کره جنوبی به ایران تصریح کرد: یک بدهی تاریخی برای کره به ملت ایران باقی ماند؛ این را ثبت کنید. موارد جزیی به هیچ وجه قابل قبول و قابل توجیه نیست. تحریم‌های ایالات متحده بهانه خوبی برای پرداخت نشدن مطالبات ایران نیست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی درباره دعوت برخی کشور‌های اروپایی از ایران برای خویشتنداری در پی ترور شهید فخری زاده نیز گفت: ایران پاسخ خود را به آمران و عاملان این ترور خواهد داد با حداکثر درد برای آن‌هایی که این کار را صورت دادند. انتظار داریم هر چه زودتر موضع درست در این باره اتخاذ شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در پاسخ به سوالی درباره واکنش بحرین و امارات به ترور شهید فخری زاده و محکوم کردن این ترور تصریح کرد: ما به کشور‌هایی که روابط خود را با اسرائیل آشکار کرده‌اند گفتیم هر تهدیدی علیه امنیت ایران صورت بگیرد بدون لحظه‌ای درنگ پاسخ خواهیم داد. البته ما به ظن پاسخ نمی‌دهیم به شواهد پاسخ می‌دهیم.

این دپپلمات ارشد کشورمان همچنین درباره تبادل زندانیان در روز‌های اخیر و احتمال تبادل نازنین زاغری گفت: در تمام این موارد قوه قضائیه حرف اول و آخر را می‌زند. اکثر این‌ها در دادگاه پرونده هایشان بررسی شد. البته وزارت خارجه از هر مجرایی استفاده کرده و می‌کند که برخی شخصیت‌هایی را که بیگناه هستند و به خاطر سیاست‌های ظالمانه رژیم ترامپ با ادعای واهیِ دور زدن تحریم‌ها و ... در کشور‌هایی از جمله آمریکا گروگان گرفته شده‌اند آزاد کنیم. 

وی تصریح کرد: درباره خانم زاغری، وی حکم قاضی از دادگاه صالحه را دارد و مسیر قانونی و قضایی خود را طی می‌کند و قوه قضاییه باید پاسخگو باشد.

سخنگوی وزارت خارجه درباره مصاحبه آقای ظریف با یکی از رسانه ها، درباره گرا‌هایی که مخفیانه به دولت جدید آمریکا داده می‌شود، نیز گفت: وزارت خارجه، وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران است. ما وزارت خارجه‌ای هستیم که باید صدای مردم در دور افتاده‌ترین مناطق و نیز صدای آن‌هایی که در کانون تصمیم گیری هستند، باشیم. سیاست خارجی امر حاکمیتی است و نمی‌شود منافع ملی را نادیده بگیرند. 

وی ادامه داد: اینکه آمریکا مرکز اصلی دنیا باشد گذشته است آمریکا نه مرکز قدرت جهانی است و نه قدرت اصلی جهان. باید به درون نگاه داشته باشیم راه‌حل‌ها در درون است و باید با اجماع این مسیر را طی کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه درباره دیپلماسی گازی و عدم موفقیت آن نیز گفت: ایران تنها کشوری است که ۷۰ درصد نفت و گاز جهان را به هم متصل می‌کند. وزیر نفت و شرکت گاز بهتر می‌توانند پاسخ دهند. بازار نفت و گاز بازار رقابت است و آمریکایی‌ها با تمام فشار‌هایی که می‌خواستند ایران را از بازار جهان و منطقه حذف کنند ناکامی‌های زیادی داشته اند.

وی درباره واردات کالا‌های ایرانی به سوریه که تنها ۳ درصد بوده است نیز تصریح کرد: ما در حوزه همسایگی بیشترین مراودات اقتصادی را داریم و روابط اقتصادی ما با همسایگان از حوزه‌های مختلف جلوتر است و این مسیری است که رژیم ترامپ بار‌ها خواسته مسدود کند، ولی موفق نشده است.

این دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به سوالی درباره گفتگوی تلفنی ظریف و همتای انگلیس اش و اینکه آیا درباره نازنین زاغری صحبت شده است، گفت: قطعا یکی از موضوعاتی که همواره صحبت کردیم درباره برخی زندانیان و خانم زاغری بوده است؛ جواب ما روشن بوده که این مسیر خودش را می‌رود و قوه قضاییه مستقل است و بار‌ها به آن‌ها گفته‌ایم مسیر غلطی است که می‌روند و باید این مسیر را تصحیح کنند؛ هم در پرداخت بدهی به ایران و هم درباره مسائل دیگر.

آقای خطیب زاده در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره پیگیری‌های قضائی مطالبات مالی ایران از دیگر کشور‌ها و به طور ویژه مطالبات از انگلیس نیز اظهار داشت: مطالبات ما از کشور‌های مختلف مسیر‌های مختلفی را طی می‌کند برخی مسیر‌های حقوقی و برخی مسیر‌های بانک مرکزی را طی می‌کند. بدهی انگلیس قطعی است و مدت‌ها قبل باید پرداخت می‌شده و هر چقدر دیرتر شود بدهی آن‌ها سنگین‌تر می‌شود. مسیر‌ها درباره عراق و کره جنوبی هم در حال طی شدن است. در خصوص برخی کشور‌ها مذاکرات آشکار نیست و برخی جزئیات حقوقی را از خانم جنیدی می‌توانید بپرسید.

وی در پایان در پاسخ به سوالی گفت: عاملان و آمران و طراحان ترور مذبوحانه شهید فخری زاده قطعا و یقینا مجازات خواهند شد. دستگاه‌های مربوط پیگیری می‌کنند. نباید در دام طراحی رسانه‌ای و کارزار ضد اطلاعاتی و جریان سازی‌های مجعول و هدفمند که سر در تل آویو و آلبانی و واشنگتن دارند بیفتیم. هر آن کس که تعدی کرده پاسخ خود را خواهد گرفت؛ این صدای ملت ایران است با آرامش و قاطعیت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
زندان رجایی‌شهر به شهرِ زندگی، فرهنگ و دانشگاه تبدیل می‌شود
برپایی بیمارستان صحرایی در رومشکان لرستان
مراسم ترحیم مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
تأکید نماینده بروجرد بر تسریع اجرای سد آبسرده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت تولید مرغ در زنجان با صدور مجوز‌های جدید
عروسک‌های بومی و محلی با پوشش لباس محلی استان زنجان، جلوه‌ای از هنر دست هنرمند ابهری
۱۲۷ دستگاه اتوبوس آماده جابه‌جایی ایمن مسافران زنجان
دعای هر روز و روز دهم ماه مبارک رمضان
کاهش تصادفات فوتی در لرستان
محفل انس با قرآن در خرم آباد
ادامه روند افزایشی دما در سمنان
کشف بیش از ۱۲ هزار مواد محترقه غیر مجاز در لاهیجان
تجلیل حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی با حضور علمای دین و مسئولین
قدردانی فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در تشییع پیکر شهید فتح‌الهی
احتمال بارش باران در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی
افزایش ساعت فعالیت نانوایی‌های شهر رشت در ایام ماه مبارک رمضان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
پیش بینی بارندگی برای مناطقی از شمال غرب کشور
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)