از نگاه طب سنتی
زنجبیل ادویه پر خاصیت برای فصل پاییز و زمستان
طب سنتی مصرف زنجبیل را در فصل پاییز و زمستان به دلیل خواص بیشماری که دارد توصیه می کند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ محققان معتقدند زنجبیل حاوی تمام مواد مغذی مورد نیاز برای بدن است ، زنجبیل تازه 81 درصد آب، 5 و 2 دهم درصد پروتئین، یک درصد چربی، 5 و 2 دهم درصد فیبر و 13 درصد کربوهیدرات دارد، همچنین حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله آهن، کلسیم، ید، کلر و ویتامین است.
خواص دیگر زنجبیل :
یک ضد ویروسی قوی است.
سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
خواص ضد التهابی دارد.
از عفونت جلوگیری می کند.
افزایش دهنده طبیعی دمای بدن است.
اشتها را افزایش می دهد.
و از همه مهمتر برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا سودمند است به ویژه اگر با عسل مصرف شود.