• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۱۵۸۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۸
سیاسی » دولت

کسی فکر نمی‌کرد ایران در جنگ ۳ ساله مقاومت کند

رئیس جمهور گفت: فشار جنگ تحمیلی ۳ ساله بیش از فشار جنگ تحمیلی ۸ ساله بر ایران بود و هیچ کس در دنیا فکر نمی‌کرد ایران در این جنگ مقاومت کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای روحانی در آیین بهره برداری از طرح‌های ملی وزارت نیرو افزود: درست است که امسال دو هزار و ۵۰۰ مگاوات برق تولید کردیم، اما رقم بالایی یعنی حدود ۴ هزار مگاوات برق مجازی ایجاد کردیم؛ یعنی برقی که باید برایش نیروگاه می‌زدیم تا در زمان پیک بتوانیم برق را اداره کنیم و خاموشی نداشته باشیم. 

وی افزود: با کمک مردم و با تغییر ساعات استفاده از برق کاری شد که توانستیم از سرمایه گذاری‌های غیرضروری بی نیاز شویم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس جمهور ادامه داد: رشد (مصرف) برق ما در سال‌های قبل حدود ۵ درصد بوده، اما امسال حدود ۱ درصد بوده و این بدین معناست که مردم ما کاملا همراهی کرده اند.

آقای روحانی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات انجام شده مهم پروژه برق و امید بود که آثارش در پایان ماه آذر اعلام می‌شود، گفت: بر این اساس مشتریان برقی که کم مصرف هستند از دادن پول برق معاف می‌شوند و این هدیه کوچکی است به آن‌هایی که صرفه جویی را به طور کامل مدنظر قرار می‌دهند؛ در این طرح ۳۰ درصد مردم از برق مجانی بهره مند می‌شوند و این اتفاق درباره گاز و آب هم اجرایی خواهد شد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه یکی از آثار ماندگار دولت تدبیر و امید، برق امید است، اظهارداشت: این طرح هم برای کم مصرفان و هم به طور طبیعی برای محرومان خواهد بود که دیگر پول آب و برق و گاز نخواهند داد و نکته‌ای که سال‌ها پیش امام فرمودند که آب و برق مستضعفان را مجانی می‌کنیم در این دولت تحقق پیدا کرد.

آقای روحانی همچنین گفت: برخی به ناروا توهین می‌کردند و می‌گفتند آنچه امام گفته عملیاتی شدنی نیست؛ که اتفاقا در این دولت عملیاتی شد.

وی افزود: این‌ها به ما یک امید جدید می‌دهد، چون ما در شرایط تحریم هستیم؛ ما در جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم.
جنگی که در این ۳ سال به ما تحمیل شد به لحاظ اقتصادی به مراتب بدتر از جنگ تحمیلی ۸ ساله بود.

آقای روحانی گفت: این جنگ، جنگ اقتصادی، سیاسی و روانی است و هیچ کس اعم از امریکا و اروپا فکر نمی‌کرد ایران در این جنگ ۳ ساله به خوبی مقاومت کند؛ بسیاری از رهبران بزرگ دنیا از من می‌پرسند شما چطور می‌توانید کشور را اداره کنید.

رئیس جمهور افزود: درست است که مردم ما در رنج، زحمت و مشکلات هستند و آن‌ها بودند که مقاومت کردند، اما در این ۳ سال تحریم آب قطع نشد، برق و گاز قطع نشد، ما نیازمند نشدیم گازوئیل بخریم بلکه صادر هم کردیم، در گندم خودکفا بودیم، تحولات بزرگ در راه آهن، جاده و بندر بوجود آوردیم، در بهداشت و درمان تحول بوجود آوردیم فقط در یکسال اخیر ۱۱ هزار تخت بیمارستانی در کشور ما اضافه می‌شود که در تاریخ ایران بی نظیر است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
رونمایی از کتاب کوثرانه
برپایی جشن نیمه شعبان در روستای کتا بخش پاتاوه
استان یزد تحت تأثیر موج ناپایدار جوی؛ بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دید افقی
بهره برداری و کلنگ زنی ۶۲ طرح در شهرستان دنا
الحاق ۱۴۸ هزار هکتار زمین به شهر‌ها و روستا‌های کشور از سال ۱۴۰۰ تاکنون
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
پوشش ۹۹.۹درصدی آب شرب شهری در کردستان
اعلام اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه در استان
آغاز خرید اقلام کالابرگ مرحله دوم دهک‌های اول تا سوم از امروز
شهرداری‌ها باید با آمادگی کامل به استقبال نوروز ۱۴۰۵ بروند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)