• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۱۹۶۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱
سیاسی » عمومی

جلسه چهار نفره برای رسیدگی به مشکلات خوزستان

جلسه اضطراری آقایان رضایی، شمخانی، مخبر و فروزنده با موضوع «بررسی و ایجاد هماهنگی بیشتر در رفع مشکلات خوزستان و آبگرفتگی برخی استان‌های جنوب و غرب کشور» برگزار شد.

جلسه چهار نفره برای رسیدگی به مشکلات خوزستانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آقای رضایی، در این جلسه که در دفتر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد درباره مشکلات اصلی استان خوزستان از جمله دو مساله «آب و فاضلاب» و «اشتغال» بررسی‌های لازم به عمل آمد و تصمیماتی برای کمک به دستگاه‌های اجرایی استان گرفته شد.

همچنین مقرر شد جلساتی با دولت و مجلس برگزار شود و پیرو پیگیری‌های قبلی، سرعت عمل بیشتری در حل مسائل زیرساختی استان صورت گیرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، همچنین عصر روز چهارشنبه و صبح پنجشنبه در تماس‌های تلفنی جداگانه با آقایان غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، آیت الله موسوی فرد نماینده، ولی فقیه در خوزستان، آیت الله موسوی جزایری زعیم حوزه‌های علمیه استان و موسی شاعری شهردار کلانشهر اهواز، ضمن دریافت گزارش وضعیت آبگرفتگی برخی از شهر‌های استان خوزستان، خواستار هم افزایی امکانات موجود برای رفع این معضل و خدمت رسانی سریع و مناسب به مردم شد.

آقای رضایی گفت: برای مدیریت آب‌های سطحی در کلانشهر اهواز و پانزده شهر گرفتار آبگرفتگی که به یک مشکل پرتکرار تبدیل شده، نیازمند هم افزایی همه دستگاه‌های عمومی و دولتی و حل معضل در سطح ملی هستیم. وی تصریح کرد: زیرساخت‌های خوزستان در مدیریت آب‌های سطحی پاسخگوی مشکلات نیست و امروز انباشت مشکلات نمود پیدا کرده و مردم را به دردسر انداخته است. شایسته است دستگاه‌های عمومی و دولتی و همه نخبگان خوزستان اعم از مسئول و غیرمسئول، به جای متهم کردن یکدیگر و فرار از مسئولیت، همه با هم متحد شویم و این معضل را در سطح ملی حل کنیم.

اقای رضایی افزود: شیب طبیعی زمین در بخش عمده اراضی شهری اهواز و برخی شهر‌های دیگر خوزستان که رودخانه از آن‌ها عبور می‌کند، به طرف رودخانه بوده و برخی کارشناسان معتقدند رودخانه نقش زهکش را به خوبی ایفا می‌کرده، ولی با ساخت و ساز‌های تجاری و مسکونی و احداث جاده در کنار رودخانه، عملاً زهکش‌های زیرزمینی از کار افتاده اند و زیرساخت‌های شهری مثل ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب و آب‌های سطحی و نیز مدیریت پسماند و مشارکت اجتماعی در مدیریت آب‌های سطحی و پسماند، متناسب با این توسعه شهری تقویت نشده اند که موجب آبگرفتگی معابر شهری می‌شود؛ مخصوصاً در مواقعی که بارندگی شدید یا بیشتر از حد معمول باشد. 

وی تصریح کرد: حل این معضل نیازمند هم افزایی همه دستگاه‌ها و نخبگان خوزستانی به منظور افزایش سرمایه گذاری در زیرساختها، ارتقای مدیریت اجرایی و افزایش مشارکت واقعی مردم است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید مهلت اعلام علاقمندی برای شرکت در آزمون عملی رشته‌های علوم ورزشی و هنر
غرق‌شدگی ۱۹ نفر امسال در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام ۴ هزار و ۴۰۰ نفر از متقاضیان اربعین در سامانه سماح
تعزیه خوانی در هیدج
نایب قهرمانی والیبالیست کردستانی در رقابت‌های آسیایی
نایب قهرمانی ایران در تور جهانی تنیس ۱۵ هزار دلاری اسلوونی
خوزستان ، سوگوار شهادت حضرت سیدالساجدین (ع)
کشت سویا برای نخستین بار در استان کرمانشاه
تسهیلات ۷ همتی به واحدهای صادرات محور
وضعیت سدهای استان تهران بحرانی است
ضرورت حفظ انسجام و وحدت ملی و مقابله با ترفند‌های سوء فرهنگی و رسانه‌ای دشمنان
اعلام زمان و مکان تشییع پیکر مرحوم آیت الله نعیم آبادی در دامغان
شهرکرد خنک‌ترین مرکزاستان کشور
اولین توربین بادی ملی ۲ مگاواتی در آستانه بهره‌برداری
الزامات و مؤلفه‌های تحکیم وحدت و سرمایه اجتماعی در کشور
افزایش دو درجه‌ای کمینه دمای شهرکرد
پدر سردار شهید حمید نظری به فرزند شهیدش پیوست
تیم تکواندو نوجوانان عازم مالزی شد
آذربایجان غربی هفته‌ای آفتابی و گرم را تجربه می‌کند
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)