• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۳۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷
بین الملل
ادامه جولان ویروس کووید ۱۹

بیش از ۶۶ میلیون و ۳۵۵ هزار مبتلا در جهان

به گزارش سازمان جهانی بهداشت تاکنون بیش از ۶۶ میلیون و ۳۵۵ هزار نفر در جهان به ویروس کووید ۱۹ مبتلا شده اند که از این تعداد بیش از یک میلیون و ۵۲۷ هزار نفر جان باخته اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان جهانی بهداشت تاکنون شصت و شش میلیون و سیصد و پنجاه و پنج هزار و نهصد و شانزده نفر در جهان به ویروس کووید ۱۹ مبتلا شده که از این تعداد یک میلیون و پانصد و بیست و هفت هزار و هفتاد و چهار نفر جان باخته و چهل و پنج میلیون و نهصد و سی و هشت هزا و نهصد و سی و هشت نفر بهبود یافته اند.

بیش از ۶۶ میلیون و ۳۵۵ هزار مبتلا در جهان

اتحادیه اروپا: قرنطینه مسافران موجب کاهش زنجیره انتقال ویروس نمی‌شود
یک سخنگوی نهاد اجرایی اتحادیه اروپا با اشاره به تازه‌ترین اقداماتی که مقامات ایتالیایی برای کاهش یا قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در نظر گرفته اند گفت: اعمال قرنطینه برای مسافران، موجب کاهش زنجیره انتقال ویروس نمی‌شود.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "اسپورت اسکای"، یک سخنگوی اجرایی اتحادیه اروپا با اشاره به همه گیری موج تازه‌ای از بیماری کووید-۱۹ در کشور‌های اروپایی و در پاسخ به سوالی درباره تازه‌ترین اقدامات بهداشتی درنظرگرفته شده مسئولان ایتالیایی برای مهار ویروس کرونا، مانند اعمال قرنطینه برای مسافران، گفت: محدویت‌هایی مانند قرنطینه برای مسافران، نمی‌تواند به طور معناداری موجب کاهش انتقال ویروس شود. به همین علت، مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری‌ها و موسسه اروپایی امنیت پروازها، در دستورالعمل‌های خود که برگرفته از راهبرد‌های مشخص شده کمیسیون اروپا است، قرنطینه و انجام دادن آزمایشات را برای مسافرانی که کشور آن‌ها در شرایط همه گیری مشابهی با کشور مقصد سفر است، توصیه نمی‌کند.
 
جدیدترین آمار کرونا در برخی کشور‌های عربی
جدیدترین آمار کرونا در برخی کشور‌های عربی منتشر شد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ورلد میترز اینفو، عراق با ۵۶۲ هزار و ۵۲۰ مبتلا و ۱۲ هزار و ۴۱۱ فوتی بیشترین مبتلایان و فوتی‌ها را در کشور‌های عربی به خود اختصاص داده است.
مغرب با ۳۷۲ هزار و ۶۲۰ مبتلا و عربستان با ۳۵۸ هزار و ۵۲۶ مبتلا بعد از عراق به ترتیب بیشترین مبتلایان را در کشور‌های عربی دارند.
مصر با شش هزار و ۷۳۲ فوتی بعد از عراق بیشترین فوتی‌ها را در کشور‌های عربی دارد.
 
وضعیت بد مهاجران در بحبوحه شیوع کرونا
وکلا و موسسه‌های خیریه در انگلیس هشدار دادند صد‌ها نفر از مهاجران بازداشت شده که پس از گذراندن دوران زندان خود در بازداشت به سر می‌برند، در زمان همه گیری ویروس کرونا به مشاوره حقوقی دسترسی ندارند.
روزنامه ایندیپندنت چاپ انگلیس نوشت: از دولت انگلیس خواسته شده است افرادی را که بر اساس اختیارات مهاجرتی در زندان به سر می‌برند آزاد کند. همچنین این هشدار مطرح شده است که دسترسی بازداشت شدگان به مشاوره حقوقی غیر ممکن است، زیرا دیگر اجازه دیدار‌های حقوقی داده نمی‌شود.
اتباع غیر انگلیسی که به زندان بیش از ۱۲ ماه در انگلیس محکوم شده اند نیز با خطر اخراج روبرو هستند. این افراد بر اساس اختیارات مهاجرتی ممکن است در پایان دوره بازداشت خود از کشور اخراج شوند.
این افراد معمولاً به مراکز بازداشتگاهی اخراج افراد منتقل می‌شوند که شرایط در آنجا دارای محدودیت‌های کمتری است و از دسترسی بهتری به مشاوره حقوقی برخوردارند. با این وجود، وزارت کشور انگلیس در صدد بر آمده است به دلایل ایمنی در برابر ویروس کرونا، افراد کمتری را در مرکز بازداشتگاهی اخراج از انگلیس نگهداری کند. در عوض، افراد زیادی در زندان‌ها نگهداری می‌شوند.
تعداد افرادی که بر اساس قوانین مهاجرتی در بازداشت هستند سال گذشته به میزان چشمگیری افزایش یافت.
تعداد این افراد در دوره‌ی ۱۲ ماهه منتهی به ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۰، با ۴۳ درصد افزایش به ۴۳۴ نفر رسید.
از سوی دیگر شرایط در زندان‌ها نیز به طور چشمگیری محدود‌تر شده است. بیشتر زندانیان بزرگسال اکنون به مدت ۲۳ ساعت در روز و در برخی موارد ۲۴ ساعته در سلول‌های خود محبوس هستند. وکلا نیز دیگر اجازه ملاقات با زندانیان را ندارند.
۴۰ سازمان و وکیل با امضای نامه‌ای از وزارت کشور و وزارت دادگستری خواستند بلافاصله افرادی را که بر اساس مقررات مهاجرتی زندانی هستند آزاد کنند. این سازمان‌ها و وکلا هشدار داده اند مهاجران بازداشت شده به حال خود رها شده اند تا روند پیچیده به چالش کشیدن بازداشت و اخراج خود را بدون دریافت هیچ کمکی سپری کنند.
در این نامه آمده است: «مشخص شده است مهاجران بازداشت شده که هیچ کدام از آن‌ها به سبب تبهکاری محکوم نشده اند، باید بلافاصله از زندان آزاد شوند.»
در این نامه همچنین خاطر نشان شده است ویروس کرونا با سرعت بیشتری در زندان‌ها در حال گسترش است. اطلاعاتی که ماه گذشته منتشر شد نشان می‌دهد هزار و ۵۲۹ نفر ماه گذشته در ۸۹ زندان به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
وزارت دادگستری انگلیس اعلام کرد افراد بیشتری در زندان‌ها در اکتبر ۲۰۲۰ نسبت به سراسر زمان ماه‌های مارس تا سپتامبر به کرونا مبتلا شده اند.
 
نخست وزیر ایتالیا: هدف ما ازسرگیری فعالیت‌های اقتصادی است
نخست وزیر ایتالیا با اشاره به شرایط کنونی همه گیری دوباره ویروس کرونا در این کشور و اعمال محدودیت‌های به اصطلاح کرونایی، اعلام کرد: هدف ما ازسرگیری دوباره فعالیت‌ها در کشور است.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "اسپورت اسکای"، "جوزپه کونته" نخست وزیر ایتالیا با صحبت درباره همه گیری موج تازه‌ای از بیماری کووید-۱۹ و اعمال محدویت‌ها در این کشور، گفت: ما به اجبار، به اصطلاح باید صفحه دیگری را به نگارش در آوریم و آن، آینده کشورمان است. ازسرگیری و شروع دوباره در حال آماده سازی و ممکن شدن است. به همین علت، دولت با توجه به حمایت تحسین برانگیز احزاب مخالف در تازه‌ترین رای گیری در مجلس نمایندگان درباره لایحه بودجه، سخت در تلاش است تا از ساختار اقتصادی کشور حمایت کنند.
 
نخست وزیر ایتالیا: تعطیلی‌های گسترده می‌توانست ضربه مهلکی برای اقتصاد باشد
نخست وزیر ایتالیا با اشاره به همه گیری گسترده ویروس کرونا در این کشور و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی ازجمله تعطیلی مشاغل، گفت: تعطیلی‌های گسترده می‌توانست ضربه مهلکی بر اقتصاد وارد سازد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "اسپورت اسکای"، "جوزپه کونته" نخست وزیر ایتالیا با اشاره به همه گیری بیماری کووید-۱۹ در این کشور و زیان‌های ناشی از آن به ویژه بر اقتصاد، گفت: اعداد و ارقام و آمار‌هایی که در اختیار داریم، به ما نشان می‌دهد آخرین اقدامات در نظر گرفته شده برای مهار کردن کرونا به ما این امکان را داده است تا از تعطیلی‌های گسترده جلوگیری کنیم که می‌توانست ضربه مهلکی به اقتصاد ما باشد. هدف ما همیشه حفاظت از سلامتی شهروندان بوده است. به لطف از خودگذشتگی‌هایی که به عمل آمده، می‌توانیم صفحه دیگری را ورق بزنیم.
 
 
ثبت ۸۶ مورد جدید و فوت ۵ بیمار کرونایی دیگر در سوریه
وزارت بهداشت سوریه با صدور بیانیه‌ای از شناسایی ۸۶ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا و مرگ ۵ بیمار کرونایی دیگر در این کشور طی بیست چهار ساعت گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) از دمشق، وزارت بهداشت سوریه روز شنبه اعلام کرد طی بیست و چهار ساعت گذشته ۶۳ بیمار کرونایی دیگر بهبود یافتند.
بر اساس بیانیه وزارت بهداشت سوریه، با شناسایی ۸۶ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹، شمار کل مبتلایان به این ویروس در کشور به هشت هزار و ۲۳۳ نفر رسیده است که سه هزار و ۸۱۱ نفر از این افراد بهبود یافتند.
وزارت بهداشت سوریه همچنین آمار کل فوتی‌ها از زمان شیوع کووید ۱۹ در این کشور را ۴۳۷ نفر اعلام کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)