• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۴۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰
اجتماعی » جامعه و شهری

آلمان برای رفع ابهام‌های ترور سردار سلیمانی با ایران همکاری کند

علی باقری کنی در دیدار سفیر آلمان در تهران از وی درخواست کرد برای تکمیل پرونده ترور سردار سلیمانی و رفع ابهام‌ها درباره عاملان این جنایت با ایران همکاری کند.

آلمان برای تکمیل رفع ابهام‌های پرونده ترور سردار سلیمانی با ایران همکاری کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ هانس اودو موتسِل، سفیر آلمان در تهران با علی باقری کنی، دبیر ستاد حقوق بشر و معاون امور بین‌الملل رئیس قوه‌قضاییه دیدار و درباره ارتقای تعاملات حقوق بشری میان دو کشور گفتگو کرد.
علی باقری کنی دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم فلسطین و یمن در مقابل اشغالگران و متجاوزان و پشتیبانی غربی‌ها از رژیم‌های صهیونیستی و سعودی تصریح کرد: «سیاست جمهوری اسلامی ایران، حقوق بشری است و مبنای حقوق بشری دارد و برعکس، حقوق بشرِ غربی‌ها سیاسی است و مبنای سیاسی دارد».
باقری کنی افزود: «موضع جمهوری اسلامی ایران درباره فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای و توان موشکی نیز ریشه و مبنای حقوق بشری دارد، چراکه ملت ایران حق دارد از توانمندی‌های خود برای ارتقای توان علمی، فناوری و صنعتی کشور استفاده کند تا قادر باشد از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود دفاع و پیشرفت کشور و رفاه ملی را تأمین نماید».
معاون امور بین‌الملل رئیس قوه قضاییه با اشاره به برخی فضاسازی‌های سیاسی و رسانه‌ای درباره دستگیری و یا مجازات افراد با تابعیت دوگانه اظهار داشت: «در میان میلیون‌ها ایرانی که در خارج کشور زندگی می‌کنند و تابعیت دوگانه دارند، حدود ۴۰ نفر طی چهار دهه گذشته با قوه قضاییه سر و کار داشته و مجرم شناخته شده و مجازات شده‌اند».
باقری افزود: «از نظر جمهوری اسلامی ایران، تابعیت دوگانه نه موجب می‌شود که امتیازی برای فرد ایجاد بشود و نه موجب می‌شود که حقوق او تضییع شود».
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به تقابل حقوق بشری غربی‌ها با جمهوری اسلامی ایران گفت: «لازمه پیشرفت در تعامل و تفاهم حقوق بشری این است که غربی‌ها با عینک سیاسی به موضوع حقوق بشر نگاه نکنند».
باقری کنی گفتگو را راه حل عاقلانه و نتیجه‌بخش دانست و ضمن تأکید بر این که عدم گفتگو می‌تواند ابهام‌های ساده را به اختلاف‌های جدی تبدیل کند، تصریح کرد: «گفتگو برای این است که دو طرف که دیدگاه‌های مختلف دارند، به یک جمع‌بندی مشترک برسند، اما این که یک طرف قبل از گفتگو حکم صادر کند، مغایر فرهنگ گفتگو است؛ مانند این که قاضی از قبل رسیدگی، حکم را صادر کند».
دبیر ستاد حقوق بشر ادامه داد: «صدور قطعنامه حقوق بشری مانند صدور حکم است و این مانع جدی برای گفتگوی سازنده و ثمربخش است. این مانع را طرف ایرانی ایجاد نکرده، بلکه این مانع توسط طرف مقابل ایجاد شده است و این نشان می‌دهد که طرف مقابل در گفتگو جدی نیست».
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به انتشار اخباری درباره استفاده از ظرفیت یکی از پایگاه‌های امریکا در آلمان (رامشتاین) با ترور سردار سلیمانی، از طرف آلمانی درخواست کرد تا برای تکمیل پرونده و رفع ابهام‌ها درباره عاملان و معاونان جنایت ترور سردار سلیمانی با دستگاه قضایی ایران همکاری کنند.

در ادامه این دیدار هانس اودو موتسل سفیر آلمان در تهران، ضمن ارائه دیدگاه‌های کشورش درباره موضوعات مختلف حقوق بشری تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا با تبادل نظر، مسایل حقوق بشری را بهتر متوجه شویم.
در پایان نشست، یک جلد کتاب با عنوان «دایرۀ المعارف شهدای ترور جمهوری اسلامی ایران»، دربرگیرنده اسامی و مشخصات ۱۷۱۵۹ ایرانی قربانی ترور همراه با زمان، محل و نحوه ترور ایشان به سفیر اهدا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق بیت المال در شهرکرد
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
فردا؛ آخرین مهلت مرحله مقدماتی نهمین دوره جشنواره قرآنی فجر
اعلام ورزشگاه یک مسابقه از هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال
بازگشت منابع ارزی و ریالی به چرخه مالی استان زنجان
اغتشاشات دی‌ماه حاصل دسیسه چندساله دشمنان نظام بود
از برترین های جشنواره سرباز تا آغاز نام نویسی حج عمره در بسته خبر روز
آشوب‌طلبان چگونه «چشم شهر» را هدف گرفتند؟
دستگیری شرور مسلح با ۵ فقره قتل با سلاح جنگی در هرمزگان
آمادگی یگان‌های امدادی، حفاظتی و پشتیبانی در بندر شهید بهشتی چابهار
محل دپوی سوخت قاچاق لو رفت
بررسی طرح تبدیل نمایشگاه بین المللی به پارک گردشگری
سرعت بخشیدن به تکمیل طرح‌های عمرانی با پرداخت به ذی نفع نهایی
راه پیمایی۲۲ بهمن امسال باشکوه‌تر از همیشه
کمک راهداری آذربایجان‌ شرقی به ۱۴۲ خودروی گرفتار در برف و کولاک
کشف محموله ۱۲۱ کیلویی مواد مخدر در شهرستان نهبندان
تأکید دبیر نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز اردبیل
نذر قربانی در فارس
مه‌گرفتگی و بارش برف در محور‌های کوهستانی آذربایجان‌غربی
خانوارهای کردستانی یک هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان از اعتبار کالابرگ خرید کردند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
ثبت‌نام داوطلبان پویش سلام محله در کهگیلویه و بویراحمد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)