• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۴۵۰۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

معرفی داوران بخش صحنه‌ای جشنواره تئاتر مقاومت

داوران بخش صحنه‌ای هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت معرفی و منصوب شدند.

معرفی داوران بخش صحنه‌ای جشنواره تئاتر مقاومتبه گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت، آقای حمید نیلی دبیر این جشنواره طی احکامی جداگانه آقایان شهرام کرمی، مهرداد کورش‌نیا و علیرضا اوسیوند را به عنوان داوران نهایی بخش نمایش‌های صحنه‌ای جشنواره تئاتر مقاومت معرفی و منصوب کرد.
آقای شهرام کرمی؛ نویسنده، کارگردان و مدرس تئاتر، فارغ‌التحصیل رشته هنر‌های نمایشی در مقطع کارشناسی ادبیات نمایشی و کارشناسی ارشد کارگردانی و همچنین دارای نشان درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. تا کنون آثار مختلفی از این نویسنده و کارگردان منتشر و یا در مقام کارگردان توسط وی اجرا شده‌است. نمایش‌نامه‌های «شب تار کاهگل‌نشینان»، «دیوار»، «لطفا با مرگ من موافقت کنید»، «خانه خورشید»، «بلوط‌های تلخ»، «اتوبان سکوت»، «غریبه‌های همیشگی»، «شوراب و هشو»، «پوتین‌های عموبابا»، «مدریک»، «پوکه‌های برنجی»، «چه کسی سهراب را کشت؟»، «نامه‌های شرجی»، «خروس می‌خواند»، «مردی برای همیشه» و «شکار بزرگ شنبه» از مهم‌ترین آثاری نمایشی این هنرمند است که برخی از آن‌ها در چندین جشنواره ملی و بین‌المللی برگزیده شده‌اند.
آخرین اثر این نویسنده و کارگردان با مضمون تئاتر مقاومت، نمایش‌نامه «کاش جای این همه استخوان لب‌هایت برمی‌گشت»، مهرماه امسال توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس رونمایی و منتشر شد.
آقای مهرداد کورش‌نیا؛ فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه هنر و معماری است. فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۷۶ با سینمای جوان آغاز کرد و بعد از آن نویسندگی و کارگردانی بیش از ده اثر نمایشی را به عهده گرفت که نمایش پرمخاطب «آخرین نامه» در دهه نود از جمله آن‌ها است. وی در جشنواره‌های خارج از کشور چندین نمایش اجرا نموده و جوایز متعددی نیز از جشنواره‌های مختلف دریافت کرده‌است که از میان آن‌ها می‌توان به جایزه اول نویسندگی از جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، تئاتر مقاومت، جشنواره دانشجویی و جشن سالانه ادبیات نمایشی کشور اشاره کرد. وی همچنین نویسندگی سریال‌های پرمخاطب «ممنوعه»، «کرگدن»، «دیو و ماه‌پیشونی» را در شبکه خانگی و نیز فیلم‎های سینمایی «قصیده گاو سفید» و «بی آبان» را بر عهده داشته‌است. کورش‌نیا در حال حاضر به‌عنوان مدرس ادبیات نمایشی در دانشکده هنر و معماری مشغول به تدریس است.
آقای علیرضا اوسیوند؛ دارای مدرک کارشناسی نمایش از دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد کارگردانی و بازیگری از دانشکده تربیت مدرس است که از دهه ۶۰ در رسانه ملی به‌عنوان بازیگر، دوبلور و تهیه‌کننده حضور داشته‌است.
«رعنا»، «بچه‌مهندس»، «پهلوانان نمی‌میرند»، «آژانس دوستی»، «کتابفروشی هدهد»، «همسایه‌ها»، «ملکوت»، «آرام می‌گیریم» و «نابرده رنج» از جمله فعالیت‌های وی به‌عنوان بازیگر در حوزه سریال‌های تلویزیونی است.
وی همچنین در چندین فیلم سینمایی از جمله «پرنده‌باز»، «خرس»، «اخراجی‌ها»، «قاعده بازی» و «پایان‌نامه» به ایفای نقش پرداخته است.
هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت به صورت زنده و برخط با دبیری آقای حمید نیلی و به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح از ۲۵ آذر تا ۲ دی در تهران برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)