• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۵۹۹۸
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

آموزش در ارتش تحت تاثیر بیماری کرونا قرار نگرفت

معاون هماهنگ کننده ارتش: آموزش در ارتش در هر شرایطی اعم از شرایط نامساعد جوی و شیوع بیماری کرونا برقرار است.

امیر سیاری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: امروز در شرایط نامساعد جوی و در وضعی که با شیوع بیماری کرونا مواجهیم از مرکز جوادالائمه بازدید کردیم و در همه شرایط؛ مسئله آموزش در ارتش جمهوری اسلامی ایران با جدیت دنبال می‌شود.
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: آموزش به هیچ عنوان تعطیل بردار نیست و برای تامین نیروی انسانی مورد نیازمان در یگان‌های عملیاتی باید به طور مستمر بحث‌های آموزشی برقرار باشد تا توان دفاعی کشور را حفظ کنیم.
امیر سیاری افزود: اگر اینجا بحث آموزش تحت تاثیر شرایط جوی ناپایدار و نامساعد یا بیماری قرار بگیرد قطعا در تامین نیروی انسانی مورد نیازمان آسیب می‌بینیم بنابراین آموزش باید در ارتش استمرار داشته باشد.
وی گفت: امروز از یگان‌های مختلف بازدید کردیم، آموزش‌ها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و با پیش بینی امکانات مربوط به شرایط نامساعد جوی برقرار است که اهمیت زیادی دارد.
معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: هم اکنون دوره آموزش رزم مقدماتی درجه ۲ سپری می‌شود، ۱۷ روز از این دوره گذشته و در این مدت سطح آموزش از نظر کیفی بسیار بالا و اثربخش بوده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


امیر سیاری گفت: علت آن هم پیش بینی اماکن آموزشی، امکانات مورد نیاز و شبیه سازی‌های آموزش و بکارگیری استادان و مربیان باتجربه و متبحر است.
وی افزود: در بحث مبارزه با شیوع بیماری کرونا در همه پادگان‌ها شعارمان این بوده است که پادگان‌ها امن‌ترین و سالم‌ترین محل هستند. در این مکان‌ها با رعایت همه دستورالعمل‌ها ماموریت انجام می‌شود و کمترین آسیب را متوجه نیروی انسانی داشتیم.
امیر سیاری گفت: با تدبیر فرمانده معظم قوا ظرف یک ماه گذشته برای مبارزه با شیوع بیماری کرونا بسیج شدیم و بنابر مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا؛ نیرو‌های مسلح و ارتش مثل دور نخست امکاناتش را پای کار آوردند، امروز ۳۸ بیمارستان ارتش با تمام ظرفیتشان به بیماران کرونایی اختصاص دارد و درمانگاه‌های پادگان‌های ارتش هم در اختیار عموم مردم قرار گرفته است و این ظرفیت فقط برای کارکنان ارتش نیست، مردم نیز می‌توانند برای درمان به این مراکز مراجعه کنند.
وی افزود: میزان دقت و رسیدگی در بیمارستان‌های ارتش هم از نظر کیفی از درجه بسیار بالایی برخوردار است و اگر افرادی تحت پوشش بیمه نیرو‌های مسلح هم نباشند، می‌توانند مراجعه کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: بحث ایجاد نقاهتگاه‌ها را در دستورکار قرار دادیم که با همکاری ستاد مبارزه با کرونا در استان‌ها انجام می‌شود، تیم‌های پایشی هم از پزشک متخصص و عزیزانی که در این کار آموزش دیده اند، انتخاب شده اند.
امیر سیاری افزود: در بحث کمک به مبارزه با شیوع بیماری کرونا و ستاد ملی مبارزه با این بیماری، ارتش همه توانش را به کار گرفته و اقدامات اثرگذاری در استان‌ها و تهران انجام داده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)