• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۶۰۲۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۷
خراسان رضوی » اجتماعی

ساخت مسکن برای ایثارگران ، 22 بهمن 99 کلید می خورد

رییس بنیادشهید: همزمان با ۲۲ بهمن امسال، تفاهمنامه‌های تامین مسکن ایثارگران در ۲۲ استان کشور اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی ، سعید اوحدی در حاشیه سفر به مشهد، در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضرساخت مسکن برای ایثارگران، 22 بهمن 99 کلید می خورد طرح‌های تامین زمین و مسکن در برخی استان‌ها اجرایی شده و در برخی دیگر نیز آماده سازی زمین صورت گرفته است.

وی با اشاره به امضای سه تفاهمنامه بین بنیاد شهید و استانداری خراسان رضوی طی این سفر، افزود: در این تفاهمنامه ها، تامین زمین برای مسکن ۵ هزار ایثارگر خراسان رضوی، ساماندهی گلزار‌های شهدای استان و ایجاد ۳ هزار فرصت شغلی برای خانواده شهدا و ایثارگران استان با پشتوانه وزارتخانه‌های رفاه و صنعت، معدن و تجارت بین بنیاد و نهاد‌های استانی منعقد می‌شود.

معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین از مطالعه برای ساخت یک زائرسرا در مشهد برای اسکان و اردو‌های خانواده شهدا و جانبازان خبر داد و ابراز امیدواری کرد با همکاری استاندار درباره اجرای کامل این طرح به جمع بندی رسید.

اوحدی در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی ۱۳۰ پرونده مربوط به شهدای سلامت در استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۶۰ پرونده در اختیار کمیته ملی قرار گرفته که در نهایت در ۴۰ پرونده مصادیق شهدا برای کادر درمانی کشور قطعی شده است.

او افزود: امروز نیز در حوزه ریاست جمهوری جلسه‌ای با حضور وزرای مربوطه و ستاد کرونا تشکیل می‌شود که یکی از دستور کار‌های این نشست تعیین مصادیق شهدای عزیز خدمت است.

امروز با حضور معاون رییس جمهور و رییس بنیادشهید و امور ایثارگران کشور، طی مراسمی در مشهد از خانواده های 3 شهید مشهدی دفاع مقدس و 12 شهید نیشابوری واقعه منا و نیز جمعی از آزادگان و ایثارگران تجلیل به عمل آمد.

  • بیشتر بدانید

 

ادای احترام رئیس بنیاد شهید به مقام شامخ شهیدان در مشهد

 

معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز پس از ورود به مشهد، به همراه استاندار خراسان رضوی با حضور در گلزار شهدای این شهر به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، سعید اوحدی در سفری یک روزه به مشهد علاوه بر دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تعدادی از خانواده شهدا و جانبازان مشهدی ملاقات و گفتگو خواهد داشت.

 

دیدار و گفتگو با استاندار خراسان رضوی و همچنین امضای تفاهمنامه تامین پنج هزار مسکن برای ایثارگران واجد شرایط با اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی و امضای طرح‌های اشتغالزایی برای اشتغالزایی 3 هزار شغل برای فرزندان شاهد و ایثارگر جویای شغل از دیگر برنامه‌های امروز اوحدی در مشهد است.

 

علاوه بر این، دیدار با خانواده شهدای حادثه منا در مشهد که بیشتر اهل شهر نیشابور هستند، پایان‌بخش سفر رییس بنیاد شهید به خراسان رضوی است.

 

در جریان حادثه منا ۹۹نفر از حاجیان اهل خراسان رضوی به شهادت رسیدند.

 

خراسان رضوی با حدود ۳۰۰هزار رزمنده در دوران دفاع مقدس ۱۷هزار و ۲۸۴شهید، ۴۹هزار و ۷۲۹جانباز و سه هزار و ۳۹۷آزاده را در راه تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و حفظ تمامیت ارضی کشور تقدیم کرد.

 

اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ۶میلیون و ۴۰۰هزار نفری خراسان رضوی هم اینک ۳۱۴ هزار نفر را زیر پوشش خدمات خود دارد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)