• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۷۶۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
در پی تبلیغ «تور ترکیه ویژه تزریق واکسن کرونا»،

کلاهبرداری تحت عنوان تور واکسن کرونا!

وزارت بهداشت و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی درباره سوءاستفاده برخی تورها با عنوان تورهای خارج کشور برای تزریق واکسن کرونا هشدار دادند.

به گزارش خبرنگار گردشگری گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، همزمان با اعلام برنامه زمان‌بندی تزریق واکسن کرونا در برخی کشورها، عده‌ای دست به کار شده و تبلیغاتی را با عنوان تور استانبول ویژه تزریق واکسن کرونا آغاز کرده‌اند. ظاهرا این تور که قیمت آن از ۱۲ میلیون تومان شروع می‌شود، با شعار «سفر و سلامتی» برای اواخر دی‌ماه برنامه‌ریزی شده و بنا بر اعلام، یک روز گشت شهری رایگان هم دارد.

 

کلاهبرداری تحت عنوان تور واکسن کرونا!


آقای، ولی تیموری ـ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ هم در واکنش به این تبلیغ گفته است: «فکر نمی‌کنم این تبلیغ کار یک آژانس مسافرتی باشد.»

آقای حرمت‌الله رفیعی ـ رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ـ نیز که درباره تبلیغ این تور، گفت: این تبلیغ و تور به احتمال زیاد نمی‌تواند کار یک آژانس باشد. ما آژانسی نداریم که در سه نقطه کشور شعبه داشته باشد. مهم‌تر از آن، نکته‌ای است که تور به انگیزه آن تبلیغ شده است؛ ترکیه هنوز برای تمام شهروندانش واکسن کووید ۱۹ را تامین نکرده، چطور می‌تواند برای مسافر خارجی واکسن داشته باشد؟!

وی مسؤولیت برخورد با عوامل این تبلیغ و تور را با نیروی انتظامی دانست و افزود: نشانه‌های فرصت‌طلبی و سوءاستفاده در این تبلیغ مشهود است، اما مجوز این تور را که ما یا وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نداده‌ایم، در نتیجه نیروی انتظامی باید وارد عمل شود.


به گفته مسئولان، برای اجرای چنین تور‌هایی باید از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نخست استعلام گرفته شود، اگر چنین اقدامی مغایر با سلامت کشور باشد، طبیعی است که برخورد لازم باید صورت گیرد.

 

آگهی سفر به دیگر کشورها برای تزریق واکسن کرونا جعلی است


آقای ایرج حریرچی معاون اول وزارت بهداشت هم در خصوص آگهی های تبلیغاتی سفر به دیگر کشور ها برای تزریق واکسن کرونا گفت: این آگهی ها جعلی است هیچ فردی نمی‌تواند کسی را به کشور دیگری برده و تحت تزریق واکسن کرونا قرار دهد.

وی افزود: در کشوری که واکسن را برای خود نوبت بندی می کند امکان تزریق واکسن برای تبعه دیگر کشورها وجود ندارد.
معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: چنین آگهی ها جعلی است. هیچ فردی نمی تواند کسی را به کشور دیگری برده و تحت تزریق واکسن کرونا قرار دهد، زیرا در حال حاضر امکان تزریق واکسن کرونا وجود ندارد. نمی توان به این مقوله رسمیت دارد.

هشدار وزارت بهداشت ؛ مراقب تور کاسبان باشید

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبلیغاتی نظیر "تور ترکیه و امارات ویژه تزریق واکسن کرونا" را جعلی دانست و گفت: چنین تورهایی وجود ندارد و طبق معمول، سوء استفاده شیادان از نیاز مردم است.

آقای کیانوش جهانپور تاکید کرد: کشورهای مختلف در حال رایزنی برای خرید و تامین واکسن کووید از مسیرهای مختلف هستند. از طرفی واکسیناسیون همگانی جمعیت در شرایط فعلی حتی در بازه زمانی یکساله نیز برای هیچ کشوری مقدور و متصور نیست و بر همین اساس همه کشورها در تزریق واکسن اولویت بندی خواهند داشت.
جهانپور افزود: در چنین شرایطی کشوری برای تبعه کشورهای دیگر، عموما امکان تزریق واکسن نمی‌تواند داشته باشد، مضافا اینکه واکسن، برای ایمن سازی قبل سفر است، نه بعد سفر. بنابراین چنین تبلیغاتی، فرصت طلبی شیادان است که با سوء استفاده از نیاز مردم به دنبال کلاهبرداری هستند و یا اینکه کلا از بیخ و بن، فضاسازی است.


اقدامات ایران برای تامین وخرید واکسن کرونا

آقای جهانپور ضمن اشاره به اقدامات ایران برای خرید و تامین واکسن تاکید کرد: ایران از سه مسیر در جهت تامین واکسن اقدام کرده است؛ پیش خرید واکسن از مسیر کووکس با محوریت سازمان جهانی بهداشت، مذاکره برای خرید مستقیم از تولیدکننده های خارجی و همچنین تولید داخلی و تولید مشترک با یکی از شرکتهای سازنده واکسن.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: از میان واکسنهای ایرانی، چند واکسن در فاز مطالعات حیوانی به نتایج خوبی رسیده اند و یک مورد نیز اخیرا وارد فاز مطالعات انسانی شده است و پیش بینی می شود تا بهار سال آینده واکسن ایرانی کرونا نیز برای جمعیت کشور در دسترس باشد.

آقای جهانپور گفت: بنابراین تامین  واکسن در کشور از سوی وزارت بهداشت با همراهی وزارت خارجه و مراجعی نظیر بانک مرکزی و ... در حال پیگیری است. مردم نیز فریب شیادان و شارلاتان ها را نخورند و اخبار مرتبط را از وزارت بهداشت و رسانه های رسمی پیگیر باشند. همچنین هیچگونه وجهی تحت هیچ عنوانی برای واکسن کرونا، پیش خرید واکسن کرونا یا تور واکسن کرونا به هیچ فردی پرداخت ننمایند که علایم اولیه کلاهبرداری های اینترنتی و... آشکار شده است.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این بنر مربوط به پکیج سال گذشته یکی از آژانس های معتبر کشوره، معلوم نیست چه کس یا کسانی و با چه هدفی دست به این کار زدن و منفعتشون از این کار چی بوده. صدا و سیما هم که ماشاا... . امیدوارم پلیس فتا پیگیر این موضوع بشه تا دیگه کسی جرات نکنه همچین کاری انجام بده
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)