• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۷۹۷۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵
اقتصادی » صنعت

خاتمه تملک بانک‌ها بر ۲ هزار واحد تولیدی

قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور با بیان اینکه ۱۸ بانک ۲ هزار و ۳۱۹ واحد تولیدی را تملک کرده اند افزود: با ابلاغ بانک مرکزی، واحد‌های تولیدی طبق دستورالعمل نحوه واگذاری اموال مازاد نظام بانکی واگذار خواهند شد.

خاتمه تملک بانک‌ها بر ۲ هزار واحد تولیدیبه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما، آقای بابک دین پرست در حاشیه جلسه امروز ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور اعضا در وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به پیگیری چهار ساله طرح واگذاری اموال مازاد بانک‌ها و ابلاغ رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور در ارتباط با بازگشت واحد‌های تولیدی تحت تملک شبکه بانکی افزود: ۱۱ آذر شورای پول و اعتبار دستورالعمل بانک مرکزی در خصوص نحوه واگذاری اموال مازاد شبکه بانکی را ابلاغ کرد که اتفاق خوبی برای واحد‌های تولیدی کشور است.

وی افزود: دستورالعمل دیگری در دستور کار بانک مرکزی است که مانع تعطیلی آن دسته واحد‌های تولیدی می‌شود که از سوی شبکه بانکی تملک می‌شود.

قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور با تاکید بر اینکه بانک‌ها باید کمترین تملک واحد‌های تولیدی را داشته باشند افزود: برای حل این مشکل در جلسه امروز مقرر شد با جمع آوری نظرات همه اعضای ستاد تسهیل، طرح جامعی تهیه شود.

وی افزود: طبق آمار وزارت امور اقتصادی و دارایی هم اکنون ۲ هزار و ۳۱۹ واحد تولیدی در تملک ۱۸ بانک هستند، اما در دیدار با مدیران عامل بانک‌های پارسیان و ملی که روسای شورای هماهنگی بانک‌های غیر دولتی و دولتی هستند مقرر شد آمار نهایی جمع بندی و اعلام شود.

دین پرست همچنین با اشاره به گزارش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه امروز در خصوص واحد‌های تولیدی که مشکلات مربوط به نیرو‌های انسانی دارند گفت: این واحد‌ها در دو سطح واحد‌های تولیدی دارای مشکلات جدی و عادی تقسیم بندی شدند.

به گفته قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، هم اکنون ۱۹۶ واحد تولیدی با ۳۸ هزار و ۵۰۰ کارگر دارای مشکلات جدی مربوط به نیروی انسانی هستند و هزار و ۱۵۲ واحد دیگر نیز با ۱۳۸ هزار نیروی شاغل نیز دارای مشکلات عادی هستند که قرار شد مشکلات این واحد‌ها حسب مورد تعیین تکلیف و برای همکاری به وزارتخانه‌های مربوط ابلاغ گردد.

وی افزود: از استانداران به عنوان روسای ستاد‌های استانی تسهیل و رفع موانع تولید و همچنین فرمانداران خواسته ایم که تمام مراقبت‌ها را انجام دهند که تا پایان سال مشکلات همه واحد‌های تولیدی که در سطح استان‌ها فعال هستند برطرف شود.

او وظیفه ستاد کشوری تسهیل را سیاستگذاری دانست و گفت: در ۵ جلسه‌ای که از زمان انتصاب وزیر جدید صمت داشته ایم تلاش کردیم تا بیشتر به سیاستگذاری بپردازیم و جز در موارد خاصی که با اعلام استاندار، ستاد استانی قادر به حل مشکل نباشد به موضوع خاصی ورود نکرده ایم و در مواردی که قابلیت و قدرت تعیین تکلیف واحدی در استان نباشد حتما رسیدگی و ورود می‌کنیم.

دین پرست در این زمینه به جلسه یک و نیم ساعته ستاد تسهیل برای رفع مشکل یک واحد تولیدی که مشکل آن در برنامه بدون تعارف خبرگزاری صدا و سیما از طریق اخبار سیمای جهوری اسلامی مطرح شد اشاره کرد و گفت: در جلسه یاد شده مصوبات خوبی بدست امد تا مشکلات واحد‌های تولیدی برطرف شود ضمن اینکه از رسانه‌ها که ناظر بر همه موارد جامعه هستند درخواست می‌کنیم موارد اینچنینی را به ما اعلام کنند تا در صورت نیاز به بررسی، مشکلات این واحد‌ها را حل و فصل کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)