• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۸۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

توجه به حوزه‌های پژوهشی از اولویت‌های وزارت دفاع

جانشین وزیر دفاع: یکی از اولویت‌های اصلی وزارت دفاع، ارتقاء دانشگاه و زیرساخت‌های آن و توجه به حوزه‌های پژوهشی تحقیقاتی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، سردار سرتیپ پاسدار «قاسم تقی‌زاده» در گرامیداشت روز دانشجو که با حضور خانواده شهید فخری زاده در دانشگاه صنعتی مالک اشتر برگزار شد، افزود: دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهدیدات تکنولوژیک دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی اعم از آمریکا و رژیم صهیونیستی و کشور‌هایی را که به نیابت علیه کشور اقدام می‌کنند را مورد بررسی قرار می‌دهد و متناسب با نیاز نیرو‌های مسلح سلاح‌ها و سامانه‌های بازدارنده را پیش‌بینی می‌کند.
وی افزود: خوشبختانه دانشگاه مالک اشتر یک رسالت مشخصی در کنار سازمان‌های صنعتی دارد که در قالب طرح《صنایع و دانشگاه》انجام شده است که این تعامل سازنده باعث می‌شود تا دانشجو‌های ما آینده خود را در سازمان‌های صنعتی نظامی و دفاعی ترسیم کنند.
سردار تقی زاده گفت: به طور طبیعی بسیاری از تکنولوژی‌هایی پیشرفته که در این دانشگاه دنبال می‌شود در رشته‌های همین دانشگاه موجود است و با بهره گیری از سایر دانشگاه‌ها نیازمندی‌های علمی خود را تامین می‌کنیم.
وی افزود: هم اکنون با حدود ۱۰۰ دانشگاه ارتباط تنگاتنگ داریم و جهت توسعه فناوری‌های مورد نیاز و مقابله با تهدیدات نوپدید دشمن تلاش‌های ارزشمندی را در دستور کار داریم.
جانشین وزیر دفاع ادامه داد: مقام معظم رهبری در خصوص همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی همواره تاکید داشتند و در خصوص دانشگاه صنعتی مالک اشتر فرمودند: من به این دانشگاه چشم امید دارم.
وی با بیان اینکه در گذشته تعداد پروژه‌های بسیار زیادی در دستور کار داشتیم و تلاش کردیم افق روشنی برای استفاده از فناوری‌های مقابله‌ای در دستورکار قرار دهیم، افزود: هم اکنون پروژه‌های تحقیقاتی موجود در دانشگاه کاملاً مطابق با نیاز‌های عملیاتی نیرو‌های مسلح است و مورد سفارش سازمان‌های صنعت دفاعی ما می‌باشد.

توجه به حوزه‌های پژوهشی از اولویت‌های وزارت دفاع توجه به حوزه‌های پژوهشی از اولویت‌های وزارت دفاع توجه به حوزه‌های پژوهشی از اولویت‌های وزارت دفاع توجه به حوزه‌های پژوهشی از اولویت‌های وزارت دفاع توجه به حوزه‌های پژوهشی از اولویت‌های وزارت دفاع توجه به حوزه‌های پژوهشی از اولویت‌های وزارت دفاع


سردار تقی زاده با اشاره به ماموریت‌های دانشگاه صنعتی مالک اشتر گفت: ماموریت این دانشگاه توسعه و ارتقاء سطح دانش فنی و پژوهشی در زمینه علوم و فناوری‌های نوین و مورد نیاز صنایع دفاعی و نیرو‌های مسلح است؛ همچنین ارتقاء سطح دانش و شایستگی تخصصی نیروی انسانی وزارت دفاع از طریق تربیت آموزش و توانمندسازی افراد، از دیگر مأموریت‌های دانشگاه صنعتی مالک اشتر است که این دو ماموریت دانشگاه مالک اشتر را از دیگر دانشگاه‌ها متمایز می‌کند.
وی با بیان اینکه رشته‌های مختلفی، چون برق، الکترونیک، مخابرات، متالوژی، مدیریت و دیگر رشته‌ها در این دانشگاه تدریس می‌شود، افزود: امروز خوشبختانه علاوه بر تحقیقات بر روی علوم پایه، تحقیقات در حوزه توسعه صنعتی و علوم بدیع در این دانشگاه به طور گسترده صورت می‌گیرد.
سردار تقی زاده گفت: وزارت دفاع، دانشگاه صنعتی مالک اشتر را در فرآیند چرخه اندیشه، ایده تا محصول به عنوان مکمل صنعت در نظر گرفته است و به گونه‌ای سیاست گذاری کرده تا دانشگاه صنعتی مالک اشتر کاملاً بیّن جهان علم اطلاعات و تکنولوژی مراکز علمی و تحقیقاتی از طریق مجتمع‌های دانشگاهی قرار گیرد و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.
وی افزود: به واسطه تمهیدات مسئولان وزارت دفاع امروز یک ارتباط سازمان یافته بین صنعت و دانشگاه در حوزه فناوری‌های مورد نیاز و در ارتباط با فرآیند‌ها و محصولات و در کنار آن آموزش کادر فنی و علمی و تخصصی شایسته شکل گرفته است.
سردار تقی زاده گفت: در تنظیم ره نگاشت‌های صنعتی دفاعی کار‌های مطلوبی انجام شده است و در سال‌های آینده این توسعه پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: وزارت دفاع تاکنون رتبه اول همکاری با سایر دانشگاه‌ها را در کل دستگاه‌های دولتی و نیرو‌های مسلح احراز کرده است و ما برنامه داریم تا بخش اعظمی از نیازمندی‌های استخدامی صنعت دفاعی را از طریق دانشگاه مالک اشتر جذب کنیم.
جانشین وزیر دفاع گفت: یکی از اولویت‌های اصلی وزارت دفاع، ارتقاء دانشگاه و زیرساخت‌های آن و توجه به حوزه‌های پژوهشی تحقیقاتی است و ما از دانشجویان نیز می‌خواهیم همچون دانشمند شهید دکتر فخری زاده به رشد علمی و تخصصی خود توجه داشته باشند و در این رابطه بسیار کوشا باشند.
وی خطاب به دانشجویان دانشگاه صنعتی مالک اشتر افزود: یکی از دانشگاه‌های برتری که در سطح بین المللی امروز شناخته شده دانشگاه صنعتی مالک اشتر است که به همین دلیل است دشمنان تحریم‌هایی را علیه دانشگاه صورت دادند؛ لذا محققان و دانشمندان نباید خود را درگیر سیاست‌زدگی کنند.
وی با اشاره به پیشرفت‌های بدست امده در حوزه دفاعی، گفت: امروز در حوزه موشک‌های ضد زره جزو سه کشور برتر دنیا و در حوزه سلاح‌های انفرادی جزو دو کشور برتر دنیا و همچنین در حوزه موشکی جزو چهار کشور برتر دنیا قرار داریم اگر قوی باشیم صلح را همیشه خواهیم داشت.
سردار تقی زاده ادامه داد: امروز در حوزه فضایی، موشکی، جنگ الکترونیک، پدافند و دریایی و ... بسیاری از مسائل دیگر به پیشرفت‌های خوبی دست یافته ایم.
وی با بیان اینکه خون به ناحق ریخته شده دانشمندان و فرمانده بزرگ مقاومت سردار حاج قاسم سلیمانی بی جواب نخواهد ماند تصریح کرد رژیم اشغالگر قدس تاوان این جنایت بزرگ را خواهد داد، افزود: ما در حوزه انتقام خون دانشمندان کشورمان از روی حکمت و خرد عمل خواهیم کرد و تصمیم داریم تا به موقع و سر وقت بر اساس حکمت و خرد انتقام سخت را از دشمنان نظام و انقلاب بگیریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)