• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۸۴۱۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۱
اقتصادی » اقتصاد کلان

انتقاد کانون عالی کارفرمایی از لایحه بودجه سال آینده

دبیرکل کانون عالی کارفرمایی ایران گفت: فرایند بودجه ریزی سازمان برنامه و بودجه طوری است که با ردیف‌هایی که برای بودجه ۱۴۰۰ تعریف کرده اند، شرکت‌های پیمانکاری نابود خواهند شد.

انتقاد کانون عالی کارفرمایی از لایحه بودجه سال آیندهآقای حمیدرضا سیفی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما، افزود: در کشور، حدود ۳۷ هزار شرکت پیمانکاری وجود دارند که از عدد یک تا پنج رتبه بندی می‌شوند.

وی گفت: رتبه یک، بالاترین درجه شرکتهاست و رتبه پنج کمترین آن که تقریباً ۸۵ درصد شرکت‌های پیمانکاری کشور در رتبه پنج یا چهار هستند و ۱۵ درصد هم در رتبه‌های یک، دو و سه قرار دارند.

۵۱ درصد اقتصاد ما در حوزه خدمات

دبیرکل کانون عالی کارفرمایی ایران افزود: هر دولتی که با کسری بودجه مواجه شد، بلافاصله از بودجه عمرانی کم کرد و همین امر باعث شد شرکت‌های پیمانکاری روز به روز ضعیف‌تر شوند در حالیکه ۵۱ درصد اقتصاد ما در حوزه خدمات است.

وی افزود: عمده پروژه‌های انجام شده توسط پیمانکاران و شرکت‌های عمرانی، هم اشتغالزا هستند و هم می‌توانند در حوزه فنی و مهندسی در کشور توانمند باشند.

سیفی افزود: وقتی یک پروژه فعال باشد، علاوه بر استفاده از منابع انسانی، از تجهیزات فنی هم استفاده می‌کند و همین باعث می‌شود تا چرخ صنعت هم بچرخد و به تولید منجر شود.

وی افزود: وقتی شاهد کم کردن بودجه‌ها هستیم نتیجه این می‌شود که شرکت‌های پیمانکاری از بین خواهند رفت و ما اعلام خطر می‌کنیم که نابودی این شرکت‌ها مساوی با بیکار شدن تعداد زیادی کارگر خواهد بود و شرکت‌های با رتبه بالای پیمانکاری از دور خارج می‌شوند.

دست‌هایی در پشت پرده در حال نابود کردن ثروت ملی

دبیرکل کانون عالی کارفرمایی ایران گفت: شرکتی که تعطیل می‌شود دیگر نمی‌تواند به آن بلوغ سازمانی برسد و بعد از مدتی برای همیشه نابود خواهد شد که به نظر می‌رسد دست‌هایی در پشت پرده در حال نابود کردن این ثروت ملی باشند.
سیفی افزود: وقتی بودجه ۱۴۰۰ را نگاه کنیم شاهد کسری بودجه زیادی هستیم که در نهایت، باز هم بودجه عمرانی کاسته خواهد شد تا این کسری بودجه‌ها جبران شود.

وی گفت: اگر بخواهیم با این نگاه پیش رویم، همین که پروژه‌های فعلی کشور را هم حفظ کنیم کار بزرگی کرده ایم.

لزوم حضور شرکتها در مناقصات

دبیرکل کانون عالی کارفرمایی ایران افزود: شرکت‌ها برای اینکه بتوانند نیروی انسانی را حفظ کنند و از طرفی رتبه خود را هم حفظ کنند و کار داشته باشند، باید در مناقصات شرکت کنند، اما شرکت در مناقصه هم با قرارداد‌های فعلی مشکل است و با نگاه سازمان برنامه و بودجه، پیمانکار نه پول درستی می‌گیرد و نه کار درستی انجام می‌دهد.

آقای سیفی گفت: با نگاه دولت به بودجه ۱۴۰۰ که ۷۸ درصد بودجه را روی مالیات بسته قطعاً فشار بر روی کارفرما و شرکت‌هایی که خود در حال حاضر مشکلات فراوانی دارند و در حال تعطیل شدن هستند وارد می‌شود بنابراین باز هم بدنه فنی و مهندسی کشور ضعیف‌تر خواهد شد.

وی افزود: با این نگاه تورمی عملاً کارگر نمی‌تواند زندگی کند و این در حالیست که دولت‌ها طبق قانون وظیفه دارند تا در خصوص درمان، آموزش و بهداشت، به مردم خدمات بدهند، اما هیچ کدام را اجرایی نکرده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)